- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.441
Hayırlısı olsun cnm bende tedt yaptım negatif. Şaşırdıkmı tabikide şaşırmadık :)Kızlar ben az önce test yaptm ama negatif malesef hala adet olmadm evime gider gitmez doktora gidicm valla çok canm sıkkın
Oy Canım benim yaa inşallah geç döllenmedir sıkma canını hayırlısı olsun canım 1-2 gün daha olmazsan kanda baktır bi de istersen..Kızlar ben az önce test yaptm ama negatif malesef hala adet olmadm evime gider gitmez doktora gidicm valla çok canm sıkkın
Valla cnm ben şaşırdım çünkü bütün belirteri yasadmHayırlısı olsun cnm bende tedt yaptım negatif. Şaşırdıkmı tabikide şaşırmadık :)
Ne biliym canm yaa valla sinirlerim bozuldu artık hiç sanmiyorum geç döllenme olduğunuOy Canım benim yaa inşallah geç döllenmedir sıkma canını hayırlısı olsun canım 1-2 gün daha olmazsan kanda baktır bi de istersen..
Offf canm yaa deme öyle moralim alt üst oldu artık niye pozitifi görmedm diye değil niye adet olmadm diyeSmydnz canım ben senden o kadar umutluydum ki yani nasıl bu kadar belirti varken pozitif çıkmaz sonuç şoklardayım inanki dün gece yatarken yarın cuma sımeyye test yapacaktı bak inşallah güzel haberi alırız dedim
benim için fark etmez canım neye karar verırseniz uyarım@mervem-metem
Kızlar herkese uyarsa bayramda ara verelim arife dahil 4 gün çünkü herkes yoğun olduğu için kalan arkadaşlara az okunmasın hem herkese uyar mı ? Uyarsa en son noniponi ye okuyoruz ara veriyoruz 4 gün
Bence de kızlar gece uyumadan önce bile okunabilir diye düşünüyorum gün aksatmadan devam edilmesinde fayda var bence..Aslinda kizlar okudugumuz dua gercekten kisa ve zaman alan bi dua degil gece yatarken bile bi 20 dk almaz tabiki siz nasil uygun gorurseniz ben 5kisinin duasini onden okudum bayram telasesinden dolayi ama topluluk neyden yana olursa benim icin sknti degil
Kuzum benm düzenlş olmasına rağmen benm de gecikmişti morelini o sebeple bozma inşallah dualrımızın karşılığını alcaz ya gerçktn nasip biliyomusun benm arkdşm vardı eski iş yerinde kız evlendi 6 ay sonra dedikş ben 3-4 ayda adetim geliyo kistte var benm cocuk hemen olmaz nasılsa dedi ilk ay hamile kaldı o yüzden cok takılma onaOfff canm yaa deme öyle moralim alt üst oldu artık niye pozitifi görmedm diye değil niye adet olmadm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?