2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Evet öyle diyorlar ve böyle yapan çok insan var peki e vitaminini kendimiz alsak olur mu vitamin sonuçta ilaç değil ama
Yeşil zeytin badem domates fıstık toz biber brokoli ıspanak fındık bunlarda e vitamini bol bol var canım bunlardan tüketebilirsiniz bende eşime ilaç vermiyorum yeşil zeytin ve toz biber bol bol tüketiyoruz

O son yazdıkların bende de var canım bende kendi kendime diyorum kendimde bi belirti aradığım için bana öyle geliyordur diyorum sonra acaba mi diyorum seviniyorum ne bileyim çok karisik işler ama inşallah hamileyizdir. Evet canım sarı kokusuz akıntı hamilelerde oluyormuş bende çok yerde okudum ama yumurtlamadan ne kadar sonra olursa olur hiç bir fikrim yok. Daha önce sarı akintin olmuş muydu ayy inşallah hamilesindir ya biz yine de güzel düşünelim güzel şeyler olsun kırmızılar gelmez de inşaalh bebişten :)

Aynen bende öyle sanıyordum valla çünkü etrafimdakiler ne zaman bebiş istiyoruz diye söyleseler hemen haberi gelirdi hamileyim diye bizimde bu 4.ayimiz gerçi ama olsun yine de olmayacak mı diye düşünmüyor değilim bi de 6 aylık evli olunca tedavi falan da yapmiyolar oluruna birakiyolar. İnşallah tez zamanda hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya o mutluluğu inşallah paylaşabiliriz burda. Bende ilk defa bu ay soğan suyu içtim kistim olduğu için çok yerde okudum soğan suyu içip o ay hamile kalanı insanda bi unut beliriveriyor inşallah hayırlısıyla sağlıcakla hamileyizdir canlar ya

Yeşil zeytin badem domates fıstık toz biber brokoli ıspanak fındık bunlarda e vitamini bol bol var canım bunlardan tüketebilirsiniz bende eşime ilaç vermiyorum yeşil zeytin ve toz biber bol bol tüketiyoruz
Zaten eşimde ilaç hiç sevmez bunları zaten tüketiyoruz bundan sonra daha çok tüketiriz sağol

Canım bende 1 saate yıkanıyordum bide baya sıcak su ile ellerim falan kıpkırmızı oluyordu suyun sıcaklığından geçen ay annemi dinledim suyumu soğuttum ve yıkanma saatleri mi uzattım hamişlik oldu ama düştü (kimyasal) bu ayda sabah namaza kalkınca yıkandım inşallah bebişim gelir bu ay Rabbim bana da isteyen bütün kuzucanlara da nasip etsin Rabbim tez vakitte inşallah

Canım burda bi kaç topicte okudum biri bi ay sabaha kadar yatmış her ilişkide olmamış başka biri her ilişkiden sonra 10 15 dk sonra yikanirmiş ama o hamile kalmış yani bence de gerek yok gibi geliyor zaten boşalma sırasında giden gider hemen yol alır hızlıca işte her türlü olacağı varsa oluyor gerçi ister yaat ister hemen yıkan Rabbim ol dedikten sonra korunurken bile hamile kalanları gordum ben

Geçen ay bu şekil sarı akıntı yaşadım bi de bu ay canım ay inşallah hamişizdir canım inşallah Rabbim bu mutluluğu nasip etsin tez vakitte hepimiz sıra sıra hamiş kalalım bebeklerimizi beraber bekleyelim ♥ ♥ ♥

Zaten eşimde ilaç hiç sevmez bunları zaten tüketiyoruz bundan sonra daha çok tüketiriz sağol
İlişkiden 2 saat önce bi fincan türk kahvesi ve bitter çikolata erkeklerin spermlerini hızlandırıyormuş ben eşime bu ay içirdim ahmet marankinin ballı macununu da yaptım bi hafta kadar yedi sonra midem bulanıyo diye bıraktı eşim

Kızlar bide şey duymuştum ben ilişkiden önce kasık yerine sıcak su tutmak iyi geliyormuş spermlerin hızlıca ilerlemesini sağlıyormuş

Bende öyle düşünüyorum Canm millet korunurken kalıyor bizde ne denesek diye işte uğraşıyoruz bi umut Allah'ım hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

Çok özür dileyerekten konuya giricem kuzular yengeme ebe demiş yıllar önce ilişki sonrası ayakları yere basıp dizleri büküp öyle yatarsan ve sperm gelmezse bebek tutarmış hemen akarsa bebek tutmazmış sİzce doğruluk payı var mıdır

Âmin Canm inşallah sıcak su kanalları açıyor düşük olabilir ama kimyasal düşük olmaz bence bende ocak ta geçirdim maalesef kimyasal

Bunları duydum Canm işe yarıyormuş ama aslında benim eşimde sorun yok öyle herşeyi de tüketmez zaten bende de ciddi bi sorum yok ama nasibi yok demek daha yavrumun

Tam anlayamadım pozisyonu ama yatıp bacakları karnına doğru çekmek gerekiyormus biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…