2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bunu hic duymamistim canım ama genelde doğaçlama gelişiyor bizde ne di cem dur hele sen bekle ben bi 5 dk su tutup geleyim mi dicem
Sıcak su kanalları açıyormuş ya belki spermin gidişini kolaylaştırır ama düşükte yapabilir Allah korusun ayrıca dediğin gibi dur 5 demek de zor olur

Belki bu kadar takmasak uğraşmasak olacak hemen ama işte olmuyor ki öyle de :)
Ay ben takmadım yine olmadı yahu bide benim prolaktinim var yüksek stres yapmam lazım yükseliyor koruyor beni ya Sağolsun boşuna 2 yıl dikkat etmişiz yani ilaç kullanıyorum şimdi inşallah tutar

Bunu hic duymamistim canım ama genelde doğaçlama gelişiyor bizde ne di cem dur hele sen bekle ben bi 5 dk su tutup geleyim mi dicem
Ben de geçenlerde duydum bunu bilemiyorum sizinle paylaşayim dedim yani ilişkiye iki günde bir giriyosaniz eğer ilişkiden evvel su tutulabilir yani biseyler başlamadan yoksa tabi ki öyle şey denmez canııımmm o sirada :)

Sıcak su kanalları açıyormuş ya belki spermin gidişini kolaylaştırır ama düşükte yapabilir Allah korusun ayrıca dediğin gibi dur 5 demek de zor olur
Valla ben diyemem ki öyle ben soğan kurun den çok korkuyorum ya olursada farketmeden bebeği düşürürsem diye böyle sıcak su tutmak falanda tehlikeli olablir dediğin gibi

En güzeli kafaya takmadan yapmak ama o da elimizde değil malesef

Hi bide canım şimdi hatırladım ben geçen aylarda bebek düşünmeden önce yani adet donemim sancılı geçiyordu acaba sıcak su torbası gibi sıcak su da iyi gelirmi diye bakmıştım eğer iltihap falan varsa sıcak su iltihabın yayılmasını kolaylastiriyormus yani biraz tehlikeli bence

Ya siz mesela ilişki sırasında kafanızdan bebeği çıkarıyor musunuz ben ilişki sırasında hic düşünmüyorum ama bitince uzanınca icimden direk acaba oldu mu diye geçmeye başlıyor
İlla ki canım yani aynen bende ilişki sırasında düşünmüyorum hiç ama dediğin gibi olduktan sonra hep dusunuyorum ister istemez

Bu ayın 13'de belimi anneanneme zeytin yağı ile ovdurup bardak çektirip yakı yapıştırttım iki gün yakı ile dolaştım ama ben her iki güne birer yakı yapıştırdım çünkü 8-10 saat sonra yakının yakma etkisi kesildi yakı ile hamile kalanlar varmış inşallah bende hamiş kalırım bu yöntemi deneyenler var mı canlar aranızda

Kizlar dun ic camasirima az seffafimsi bir akinti oldu. Acaba yumurtlama midir kasik agrimda vardi dun adetin 11. Gunuydu iliski oldu ama kiz yontemi denedigimiz icin hafif disa bosaldi esim. Off valla her ay ayni stres acabalar. Bu sitede okumadigim forum kalmadi. Sizce erken yumurtlamis olabilir miyim adetim cok da duzenli degil ozellikle mevsim gecislerinde.

Hııı ben de o yönünü düşünmedim olabilir evet

Buyuk ogluma hamile kalmak icin cabalarken bir arkadasta bu yontemle kalmisti. Yapilna nedeni dollenen yumurtanin iyi tutunmasini saglamak.

Canım benimde 2 gündür akıntı vardı bugün agrilarimda feci arttı ovu testi yaptım hafif koyulasti su günleri atlamayın bence ya yumurtlamışsın yada 1 2 güne yumurtlama olacak demek ki

Buyuk ogluma hamile kalmak icin cabalarken bir arkadasta bu yontemle kalmisti. Yapilna nedeni dollenen yumurtanin iyi tutunmasini saglamak.
Benim yumurtlamadan önceydi canım acaba gene bi faydası olur mu hamişlik için inşallah olur Rabbim hepimize sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin

Canım ben yıkanmadan yatamıyorum evet duydum ama benim için zor. Ben yatakta bile bekleyemiyorum azcık kurtluyum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…