- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.841
Toplamda 1000 oldu yaniYani baktım en son gamzeye 6bin küsür okunmuş üzüldüm ve 500 daha okudum canım eklersen sevinirim..TurkuazKrampon
Evet mantıklı canım ben gönüllü olurumOlmadı kelebegin dediği gibi yaparız
Bende gonullu olurum canimmmEvet mantıklı canım ben gönüllü olurum
Canım burda oldumu bilmiyorum ama ben bugüne kadar her türlü hamile kalabilen duydum yeterki Rabbim ol desin.Olmadıktan sonra hiç bir sorunu olmayıp yıllarca bekleyende cok insan var yani bence bu iş çok fazla soruna bakmıyor.Rabbim nasip ettiyse tedaviler bir sebep inşallah sende bizde tez zamanda güzel haberler alırız.Kızlar bende hamile olmak için uğraşıyorum hormonlarım düzensiz ve sol yumurtalığımda kist var böyle olup hamile kalanlar var mı varsa neler yaptılar
sali gunu 3 lü taramaya gidiyrum devlete. sonucu da dlip özele gidecm. bide tarama icin para vermiyim. devlet taramayi ucretsiz yapiyor ya.. haner verrim cankm ogrenince. cok sagol ilgin icin. jns. tsz zamnda senden de guzel hzber alirizÖzele git canım. Cinsiyetini öğrenince yaz lütfen merak ettim cok:))
Evet canım dualarimdasiniz inşallah en kisa zamanda hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin rabbimMaşallah sana ve bebisine:))
Bizleri de duana katmayi unutma cnm
Canim benim hormonlar normal ama kist varmış hamile kaldığımda daha bu haftaki muayene mde öğrendim bir de normalde kist varken kalamazsin filan derlerKızlar bende hamile olmak için uğraşıyorum hormonlarım düzensiz ve sol yumurtalığımda kist var böyle olup hamile kalanlar var mı varsa neler yaptılar
Ben ozel gorusmedim ama cnm tup bebek merkezi var bizim unv hastanesinde oraya direk gitmistim hocalara ozel gidince ucret cikariyolarmis dediler bende tam bilemiyorumAllah allah bize 1500 lira fiyat.cikardilar nasil oluyoki kuzum
Cnm dunde solemistim ama listeye eklenmemis ben gamzeye 500 okumustum dun tekrar 500 daha okudum toplamda 1000 oldu yani ekleyebilir misin
Ben bırakmadım buraları giriyorum devamlı hamile kalınca buraları bırakmak olurmu daha doguma gidiyorum kızlar yazmadan hiç bi yerlere gitmem inşallah tez zamanda rabbimin izniyle sen ve hamile kalmak isteyen arkadaşlara rabbim nasip ederin inşallah anneliği Bayram'dan önceki kontrolde doktor erkeğe benziyor dedi Ama genede kesin konuşmadı yarın kontrolüm var inşallah bebişimin cinsiyetini öğrenirim@Busra-drnk
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
@Frdglr
kalbim mucizelerim
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
@Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@mmavi_21
B Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
J jeway
@Prenseslerinannesiyim
G glry21
@leydii18
@mervebil
@Busranm34
kdryknk
@Yagmureylul
@esmer58
maviucurtma33
@suerol
M Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
rabiş ne yapıyorsun bebiş nasılEderim canım saatleri sayıyorum bakalım
Anladim canim cok saollllBen ozel gorusmedim ama cnm tup bebek merkezi var bizim unv hastanesinde oraya direk gitmistim hocalara ozel gidince ucret cikariyolarmis dediler bende tam bilemiyorum
Canim yaa aklina gelmemiz ne güzel incelik:) Çok şükür bulantıyla geçen günler geride kaldı@Busra-drnk
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
@Frdglr
kalbim mucizelerim
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
@Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@mmavi_21
B Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
J jeway
@Prenseslerinannesiyim
G glry21
@leydii18
@mervebil
@Busranm34
kdryknk
@Yagmureylul
@esmer58
maviucurtma33
@suerol
M Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
Benimde sol yumurtaligimda kist var canim 1 yil olacak neredryse ama gebe kalamadim dr engel degil falan diyordu ama sanirim engel senin kistin adi ne ve kac cm?Kızlar bende hamile olmak için uğraşıyorum hormonlarım düzensiz ve sol yumurtalığımda kist var böyle olup hamile kalanlar var mı varsa neler yaptılar
Ne güzel yazmışsın canm doğru diyosun işte ne güzel burda bunu hatırlatıyoruz birbirimizeKelebekcikk34 cnm sikma canini bak o isyemiyoz diyen arkadasinin da olmuyo belki olesine dusunmuyoz diyodur sahen benim bebek icin ugras verdigimi bilen yok ben daha dusunmuyoz diyorum etrafima sen canini sikma nolursun ALLAH bize de yasatacak ben inaniyorum umudumuz hep olsun kizlar cunku umutsuzluk seytandandir
Canım bugün hangi arkadaşa okuyoruz benim kafam karıştı bide dün adet oldum çok sancım var beni bilgilendirirsen sevinirimNe güzel yazmışsın canm doğru diyosun işte ne güzel burda bunu hatırlatıyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?