- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
Yok canım ben sadece kan tahlili yaptırdım hormon testleri falan. Birde ultrasonla baktı o kadar. Çokta önemsemedi acıkası o yüzden bu ay olmazsa gidicem rahim filmi falan ne varsa artık yaptırırım heralde. Çok mu stres yapıyoruz napıyoruz anlamadımki :/bende 9 aylık evliyken 9 aydır olmuyo dedim 1 sene dediler ,sonra ısrarla daha gittim testleri falan filan oldum ,sağlıklı sorunsuzuz olmuyor işte ,en son 2 ay önce rahim filmi ve hşstereskopi çekindim o da temiz ,sende var mı tahlil bişi yaptırdığın
Ben de 7 aydir deniyorum mart ayi umudum :) 8. Aya giriyoruz ALLAHim insaALLAH yuzumuzu guldururCanm merhaba bende 7 aydr deniyrm mart ayı umudum artk beklyrm :)
İns cnm meryem suresine basladm ben ya :) sende oku cnm :)Ben de 7 aydir deniyorum mart ayi umudum :) 8. Aya giriyoruz ALLAHim insaALLAH yuzumuzu guldurur
Canim senin adetin ne zmn kiben sabah yapmadım merak ediyorum
Ay kız ayniyiz bende 3 aydır deneme içerisindeyiz ve bugün son günüm bel ağrısı başladı hafiften lütfen bana haber ver bende sana veririm bugün test için gittim ama yarına kaldı dualrim sizinle sizde edin banaHerkese merhaba. Ben de 3 aydır deniyorum olmuyor. Yarın adet günüm bel ağrm göğüs ağrm ve karnmda da şişkinlik var. Sanırım bu ay da olmadı Ateşim de 36,4. İster istemez umudum var insallah yarın hayal kırıklığına uğramam
Hoşgeldin aramiza hayırlısı olur ıns. Kaç yıllık evlisin cnn?Herkese merhaba. Ben de 3 aydır deniyorum olmuyor. Yarın adet günüm bel ağrm göğüs ağrm ve karnmda da şişkinlik var. Sanırım bu ay da olmadı Ateşim de 36,4. İster istemez umudum var insallah yarın hayal kırıklığına uğramam
Kişiden kişiye göre değişiyor cnm benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassastim meselaCanm benm beni anlayan biri olmasina çok sevndm çok dua edicem senin için insallah sonuçlarn pozitif çikar bana da umut olursn. Mutlaka burdan yaz bana da. Kan testi mi yaptiriyorsun? Benm de bel agrm tüm bacagma vuruyor karnm da sisti muhtemelen adet olucam ama hamilelik belirtileri de belki böyledir diye umut ediyorum
2 yıllık evliyim son 3 aydır denemelere başladıkHoşgeldin aramiza hayırlısı olur ıns. Kaç yıllık evlisin cnn?
Belirti aradgm zaman çok fazla buluyorm hele geçen ay nerdeyse tüm belirtileri yasadm ama regli oldum biraz da psikolojik oluyor sanirimKişiden kişiye göre değişiyor cnm benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassastim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?