2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yok canım ben sadece kan tahlili yaptırdım hormon testleri falan. Birde ultrasonla baktı o kadar. Çokta önemsemedi acıkası o yüzden bu ay olmazsa gidicem rahim filmi falan ne varsa artık yaptırırım heralde. Çok mu stres yapıyoruz napıyoruz anlamadımki :/

Kızımın adı erva:)
Kızlar bence boş yere hastaneye gitmeyin daha çok stres olursunuz

Herkese merhaba. Ben de 3 aydır deniyorum olmuyor. Yarın adet günüm bel ağrm göğüs ağrm ve karnmda da şişkinlik var. Sanırım bu ay da olmadı Ateşim de 36,4. İster istemez umudum var insallah yarın hayal kırıklığına uğramam

Ay kız ayniyiz bende 3 aydır deneme içerisindeyiz ve bugün son günüm bel ağrısı başladı hafiften lütfen bana haber ver bende sana veririm bugün test için gittim ama yarına kaldı dualrim sizinle sizde edin bana

Canm benm beni anlayan biri olmasina çok sevndm çok dua edicem senin için insallah sonuçlarn pozitif çikar bana da umut olursn. Mutlaka burdan yaz bana da. Kan testi mi yaptiriyorsun? Benm de bel agrm tüm bacagma vuruyor karnm da sisti muhtemelen adet olucam ama hamilelik belirtileri de belki böyledir diye umut ediyorum

Hoşgeldin aramiza hayırlısı olur ıns. Kaç yıllık evlisin cnn?

Kişiden kişiye göre değişiyor cnm benim ilk hamileligimde kokuya karşı aşırı hassastim mesela

bende bu ay göğüs şişliğim var,kasıklarım arada batıyor ama adet olurum kesin 19 şubat günüm
suerol da 24 şubat adet tarihi hatırladığım ,o erken panik yapanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…