- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.121
İnsanın hamile olmadığını bilmesi ve bunu bilerek herşeyden bişey çıkartmaya çalışmasıda ahmaklık işte yani benGelde umutlanma isteee kuzum dimi
Bu arada guatr bile hormon bozuklugundan kaynaklaniyormus bende yeni öğrendim. Onun için ilaç verdi hem hormon artışını sağlıyor hemde yorgunluğu ve uyku düzenini oturtuyor baklm İnşAllah bu sayede hormonlr yerine oturur artıkOyle yapcm zatn cnm uyumadn önce alcm İnşAllah benimde adetim düzene girer artık
Tmm cnm bakarım bakalimTurkuazKrampon canım
11.gün,sümeyye 500,,,,,,
12.gün edibe ye 400.....
13.gün gamzeye 400....
..14.gün zehra ya 400.
15.gün.sumeyye 450..
16.gün ..kdry 450.....not almıştım.....bu şekilde okudum
Yok canım bişey söylemedi sadece progesteron hormonuma bakılmıştı hafif sınırda ama normal olarak kabul ediyoruz dedi klomeni kullanıcam işte haftaya perşembe ve ayın 17'siyle 19'u doktora gidicem bakalım hayırlısıCok sevindim canım ya bakarsın bu ay hamileyim dersin bize doktor başka bişey dedi mi? Yani genel bilgiler söylediyse paylaş bizimle
Aynen canım sağol bilgiler için yarın zaten Allah nasip ederse yazlığa gidiyorum 1 hafta öylr kafa dağıtırım sonra doktora git gel zaman geçer inşaAllah bu ay müjdeli haberi alırım ve isteyen herkeste alırCnm gercekten umut oluyo yeni tedaviler o yuzden hep mutlu ol ki bebek tutunsun klomen bende kullanmistim ve bende mide bulantisi bas donmesi kasiklarda agri falan yapmisti bbunlara takilmadan sabirla test gunune kadar bekleyip hic belirti aramadan dusunmeden yap benden tavsiye ben hep belirtilere takilip dusundugum icin olmadigina inaniyom sakin ol ve belirti arama cnm
Kuzum ben test yapamam öyle pis bir huyum var :) yani 1 hafta falan geçikmesi gerek benim test yapmam işin öyle totemlerim var benim 9 aydır bekliyorum 1 kere test yaptım onuda 4 gün gecikmiştikızlar selam testler alındımı ne zaman yapacaksınız? pozitif görmeyi özledik
Kelebekcikk34 Mucize2107 en yakın sizindi sanırım
gün sayıyorum canım benim daha 6 gün var 2 kala yaparım diye düşünüyorum ama bakalımKuzum ben test yapamam öyle pis bir huyum var :) yani 1 hafta falan geçikmesi gerek benim test yapmam işin öyle totemlerim var benim 9 aydır bekliyorum 1 kere test yaptım onuda 4 gün gecikmiştiMucize2107 büşra ısrar etti diye yaptım :) sen naptın canım nasıl gidiyo
Daha var kuzum senin benm bugün 26. Gün bugün muhtemelen 28 de gelirgün sayıyorum canım benim daha 6 gün var 2 kala yaparım diye düşünüyorum ama bakalım
evet var daha günler gecmiyorDaha var kuzum senin benm bugün 26. Gün bugün muhtemelen 28 de gelir
Allahım kabul etsin kuzumCanım 1000 tane zikir çektim bugünkü arkadaşa ve hepinize niyet ederek dua ettim Rabbim kabul etsin inşallahKelebekcikk34
Unutmusumdur cnm kusura bakma nolur.TurkuazKrampon canım benim gebelik sonlanmıştı yazmıştım buraya hatırlarsan belki :) beni hamileler listesinden çıkarır mısın? Diğer ay çalışmalara başlıcaz bu ay korunucam başladığımız zaman batı haber veririm size :))
@Busra-drnk
@utkumuz
@Caranzy
@mtad2611
@Kismetim1234
F Frdglr
@kapadokyam
@merymm92
@Semamelek
@Nurnur71
@kkk91
@Hayal Kocak
@karayipkorsani
@juliate
@mandarin123
@mina retriever
@Bebegimgelsene
@mmavi_21
@Bendenizdebirgemi
@osskem
@banukrc
@n-u-r06
@Meri4141
@jeway
@Prenseslerinannesiyim
G glry21
@leydii18
@mervebil
@Busranm34
kdryknk
Yagmureylul
@esmer58
@maviucurtma33
suerol
M Masalkader
Topigimin güzel hamisleri:)nasilsiniz?
Etiket yaparken ozlemisim sizleri yaa bi tuhaf oldum
Hamile kalınca bıraktınız buraları .
Beni soracak olursanız hala bisey yok çalışmalara devam :))
Cinsiyetini ogrendinizmi bebislerinizin hem onun için hem de hal hatir için etiketledim sizleri.
Beraber paylaştık mutlulugumuzu huzunumuzu ozlemisim sizleri canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?