- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.141
Maşallah cnm. Ne güzel bizlerede dua et. Cinsiyetini öğrenince haber etmeyi unutmakuzum benim cok saol hem çalışma hem gebelik çok zormuş birde sıcaklar derken bakamadım inş hepnize nasip olur ben 8 haftadayım henüz cinsiyet aşamasına gelemedık sağlıklık olsunda önemli değil heyecanla bekliyoruz
250 tane okudum Allah kabul etsin inşallah. Bu arada benim adım öznur :)
Maşallah cnm. Ne güzel bizlerede dua et. Cinsiyetini öğrenince haber etmeyi unutma
INSALLAHHHHHHHHinanın hep duamdasınz raabbim hayırlı bir vakti bekliyor ve vucutlarınızı hazırlıyor inanın
Yok canım aynı öyle oluyo gerçekten herkesde öyle oluyo duyduğum bende böyleydim doktora söyledim sonra sadece yatarken içmiştim birde progestan bildiğim kadarıyla fitil olarakta kullanılıyo bana doktorum baş dönmesi için istersen fitil olarak kullan demişti sen ara istersen hastaneyi nasılsa özel belki sanada öyle der. bende senin gibiydim sana o yüzden baştan korkma diye demiştimKızlar yaa bu ilaçlar beni baya sersem yaptı yaa salıncak gibi evde sallaniyorum yattığım yerde başım fena halde ayağa kalkınca söylemiyorum bile duvarlara tutunup yuruyorum bu yan etki biraz fazla degil mi
Amin Canım benim inşallah ❤❤Allahım kabul etsin kuzum
kuzum senin cinsiyet belli oldumu merak ettim
Rabbi hebli mines salihin
16.günkdryknk kadriye arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
1.gunMucize2107 Büşra1000 okudum
2.gun @mervem-metem betül 1000 okudu
3.gunBurcummmmm123 burcu 200 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34 400 okudum
6.gunnovasa nur 450 okudu
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif 500 okudu
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba 1100 okudu
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül 250 okudu
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Ne biliym canm yaa valla gün boyu ilacı aldıktan sonra sarhoş gibiydim neyse arym dediğin gibi bakalm ne diyckYok canım aynı öyle oluyo gerçekten herkesde öyle oluyo duyduğum bende böyleydim doktora söyledim sonra sadece yatarken içmiştim birde progestan bildiğim kadarıyla fitil olarakta kullanılıyo bana doktorum baş dönmesi için istersen fitil olarak kullan demişti sen ara istersen hastaneyi nasılsa özel belki sanada öyle der. bende senin gibiydim sana o yüzden baştan korkma diye demiştim
Kuzim benim bata 8 gun var daha beklemedeyim bu ayda fos cikicak kesin oyle hissediyorm evet K kelebekcikk ben israr ettim ama cikmadi nasip bu aya olur insallah yuzlerimiz gulerKuzum ben test yapamam öyle pis bir huyum var :) yani 1 hafta falan geçikmesi gerek benim test yapmam işin öyle totemlerim var benim 9 aydır bekliyorum 1 kere test yaptım onuda 4 gün gecikmiştiMucize2107 büşra ısrar etti diye yaptım :) sen naptın canım nasıl gidiyo
Ewet tatlim gecmio senle benim aramizda 2 gun var insallah mutlu haberler veririz ya biribirimize Allahim ne olur buradaki tum el acip umutla bekleyen tum kardeslerimize eli ayagi duzgun saglikli ve hayirli evlat nasip et aminevet var daha günler gecmiyor
Kuzum ben kullanmadim bilmiyorm nasil bi ilac ama kullananlardan anladigim kadariyla fena kafa yapiyor demekki yan etki olursa doktoruna danis istersenNe biliym canm yaa valla gün boyu ilacı aldıktan sonra sarhoş gibiydim neyse arym dediğin gibi bakalm ne diyck
Kuzum okuyabilirsin hic bi sknti olmazKızlarr ben şuan adetim ya dua zincirine ara vermeli miyim bilemedim ? Bitince telafisini mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?