2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kuzum ben kullanmadim bilmiyorm nasil bi ilac ama kullananlardan anladigim kadariyla fena kafa yapiyor demekki yan etki olursa doktoruna danis istersen
Canm fena ne demek yaa dedim yaa sarhoş gibiydim bugün duvarlara tutunup yürüyordum evde o derece başka bi yan etki olmadı ama daha sonradn geçti

iyi yapiyosun cnm bende maleswf el yapimi yogurt yiyemiyoeum ama denicem bi ara heo istiyorjm kendim yapmak ama hep geciktiriyorum sevmedigim icin alismisiz hazir yogurda.sutu de marketten aliyoruz mecbur buyuk sehirdeyim oyle heryere de guven olmuyo.zaten sutten nefret ederim hele koy sutu igggg asla icmem.oasta borekte kullaniyorum tek ben sutu.
ama kahve kola tamamen kestim.patates kizartmasini da ayda bir yaparim.jelibon cips hastasiydim ben bekarken ogrenciyken hep alirdim ders calisirken.ama artik almiyorum aylardir cips yemiyorum cooook ozledim :) jelibon da yapilis videosunu izledigim zamandan beri yemiyoruk cok sükur

500 okudm canm ancak girip yazabiliyorm kuzum yoksa okumamazlik yapmiyorm çok şükür azda olsa okuyorum işte son saatte girip yazıyorum ki ne kadar okursm o kadr iyi diye
Ben sizlerin her zaman okudugunuzu bildigim için alıntı yapıyorum zaten cnm yani duayi sayıyorum ya okuyanlarda haber versin artık diye

masallah cnm benim dedem de 95 ine girecek halen masallah.benim bi akrabamda kisti cikti.kiz doktora gitmis organik beslen demis.yunurtasini koyden tanidigindan getirtiyo sutunu de ayni sekil yogurdu da kendisi yapip yiyo.kistim kuculdu dedi bana sasirdim.ne kadar rtkili bi kac yiyecek.o gunden sonra dedim bende sevmiyorum el yapimi hazira alismisiz ama yogurdu kendim yapiyim diyorum etkisi olur belki bana da kistim yok ama belki icimiz temzilenir bakteri falan yok olur

Kızlar yaa bu ilaçlar beni baya sersem yaptı yaa salıncak gibi evde sallaniyorum yattığım yerde başım fena halde ayağa kalkınca söylemiyorum bile duvarlara tutunup yuruyorum bu yan etki biraz fazla degil mi
dostinex mi kullaniyosun cnm o ikac oyle yapiyo malesef bana doktor bi sisede iki hao vermisti bir hafta arayla yut dedi ilk yuttugumda o bir 3 4 gun kafami kalmdiramadim uzandim hep sarhos gibiydim.ama ikinci hapta etki yasamadim vucudum kendini alistirmisti hapa.ama onun sayesinde hormon degerim dustu cok sukur cnm.sabret kullan sakin birakma.progestani da yatmadan once al zatem hemen uyursun yarim saat kalmadan

cnm adet oldun mu
ben bugun kalktigimda agrim basladi hasta olcam sandim ara ara egilirken agrim oluyo artti agrim ama gelen giden yok.hatta dedim kesin bugun olurum.
bazen bir gun gec yada erken olabiliyo benim cunku.olmadim ama
buyuk ihtimal bu sabah olurum.yoksa bu kadar agri yasamazdim bence zaten gunum 7 sinde gekiyo zaten

Yok canım ya adını hatırlamıyorum sadece tiroid hormonu için yazıyor düşük seviyede olanlara veriliyorms ama onun yan etki yaptığını sanmıyorum ben progestan içtikten sonra etkisini görmeye basladm bide folik asit var acaba ayni anda içmem de bi sakınca varmıdr sonucta biri vitanim digeri hormon

tinyrose canm bu sabah adet günüm değil yarın adet günüm ama benmde bazen şaşıyor tabiki geçen ay 4 gün gecikmişti mesela.
Adet ağrısı olupta gelmemesi en güzel gebelik belirtisidir inş sende o gruba girersin kuzum inşallah seninkide gelmez.
Kuzum ben büyük marketten tire süt alıyorum bilmiyorum izmir dışında var mı egede meşhurdur onunla yoğurt mayala inanılmaz oluyor bak hazır gibi oluyor aynı.Zaten eskisi gbi sütçü yok pastörize mayalıyoz mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…