- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.161
Ay böyle birden sorunca heycan yaptım kızKelebekcikk34 canım senin bat ne zamandı?
Adını bilmiyorum ama 3 cm lik bir kistBenimde sol yumurtaligimda kist var canim 1 yil olacak neredryse ama gebe kalamadim dr engel degil falan diyordu ama sanirim engel senin kistin adi ne ve kac cm?
Canm fena ne demek yaa dedim yaa sarhoş gibiydim bugün duvarlara tutunup yürüyordum evde o derece başka bi yan etki olmadı ama daha sonradn geçtiKuzum ben kullanmadim bilmiyorm nasil bi ilac ama kullananlardan anladigim kadariyla fena kafa yapiyor demekki yan etki olursa doktoruna danis istersen
500 okudm canm ancak girip yazabiliyorm kuzum yoksa okumamazlik yapmiyorm çok şükür azda olsa okuyorum işte son saatte girip yazıyorum ki ne kadar okursm o kadr iyi diye
iyi yapiyosun cnm bende maleswf el yapimi yogurt yiyemiyoeum ama denicem bi ara heo istiyorjm kendim yapmak ama hep geciktiriyorum sevmedigim icin alismisiz hazir yogurda.sutu de marketten aliyoruz mecbur buyuk sehirdeyim oyle heryere de guven olmuyo.zaten sutten nefret ederim hele koy sutu igggg asla icmem.oasta borekte kullaniyorum tek ben sutu.tinyrose bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle yediklermizden...zaten inan dikkt etmeye gayret ediyorum en azından yumurtayı ve sütü organik almaya çalışıyorum yoğurt kendim mayalamaya başladım neden sırf şifa olsun diye.
Banada vermişti doktor son gittiğimde fitil bide inofolic combi vermişti şuan vitamin olarak onu kullanıyorum
Ben sizlerin her zaman okudugunuzu bildigim için alıntı yapıyorum zaten cnm yani duayi sayıyorum ya okuyanlarda haber versin artık diye500 okudm canm ancak girip yazabiliyorm kuzum yoksa okumamazlik yapmiyorm çok şükür azda olsa okuyorum işte son saatte girip yazıyorum ki ne kadar okursm o kadr iyi diye
Anladm canm sorun değil bende 12 ye kadar bekliyorm genelde yatağa geçince okuyabiliyorum o yuzdenBen sizlerin her zaman okudugunuzu bildigim için alıntı yapıyorum zaten cnm yani duayi sayıyorum ya okuyanlarda haber versin artık diye
masallah cnm benim dedem de 95 ine girecek halen masallah.benim bi akrabamda kisti cikti.kiz doktora gitmis organik beslen demis.yunurtasini koyden tanidigindan getirtiyo sutunu de ayni sekil yogurdu da kendisi yapip yiyo.kistim kuculdu dedi bana sasirdim.ne kadar rtkili bi kac yiyecek.o gunden sonra dedim bende sevmiyorum el yapimi hazira alismisiz ama yogurdu kendim yapiyim diyorum etkisi olur belki bana da kistim yok ama belki icimiz temzilenir bakteri falan yok olurÇok güzel bir konuya deginmissin yedigimiz ictigimiz herşeyherşeye etki ediyor. Ömrü bile yedigimiz ictigimiz şey belirliyor. Köyde yaşayanlari düşünün hiç hasta olduklarını bilmem anneannemin dedemin. 90 yaşına kadar yaşadı dedem.
Cocuguda etkiliyor hastaliklari da ömrü de..
girer cnm merak etme hemen duzene sokuyo adetiOyle yapcm zatn cnm uyumadn önce alcm İnşAllah benimde adetim düzene girer artık
dostinex mi kullaniyosun cnm o ikac oyle yapiyo malesef bana doktor bi sisede iki hao vermisti bir hafta arayla yut dedi ilk yuttugumda o bir 3 4 gun kafami kalmdiramadim uzandim hep sarhos gibiydim.ama ikinci hapta etki yasamadim vucudum kendini alistirmisti hapa.ama onun sayesinde hormon degerim dustu cok sukur cnm.sabret kullan sakin birakma.progestani da yatmadan once al zatem hemen uyursun yarim saat kalmadanKızlar yaa bu ilaçlar beni baya sersem yaptı yaa salıncak gibi evde sallaniyorum yattığım yerde başım fena halde ayağa kalkınca söylemiyorum bile duvarlara tutunup yuruyorum bu yan etki biraz fazla degil mi
cnm adet oldun mutinyrose bende öyle düşünüyorum canım kesinlikle yediklermizden...zaten inan dikkt etmeye gayret ediyorum en azından yumurtayı ve sütü organik almaya çalışıyorum yoğurt kendim mayalamaya başladım neden sırf şifa olsun diye.
Banada vermişti doktor son gittiğimde fitil bide inofolic combi vermişti şuan vitamin olarak onu kullanıyorum
İnşAllah cnm sen ne kadar kullandin bana 10 gün kullan sonra 10 15 gün ara ver o arada adet olursun bittiktn sonra gel dedigirer cnm merak etme hemen duzene sokuyo adeti
Yok canım ya adını hatırlamıyorum sadece tiroid hormonu için yazıyor düşük seviyede olanlara veriliyorms ama onun yan etki yaptığını sanmıyorum ben progestan içtikten sonra etkisini görmeye basladm bide folik asit var acaba ayni anda içmem de bi sakınca varmıdr sonucta biri vitanim digeri hormondostinex mi kullaniyosun cnm o ikac oyle yapiyo malesef bana doktor bi sisede iki hao vermisti bir hafta arayla yut dedi ilk yuttugumda o bir 3 4 gun kafami kalmdiramadim uzandim hep sarhos gibiydim.ama ikinci hapta etki yasamadim vucudum kendini alistirmisti hapa.ama onun sayesinde hormon degerim dustu cok sukur cnm.sabret kullan sakin birakma.progestani da yatmadan once al zatem hemen uyursun yarim saat kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?