- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.181
İyi eğlenceler canım :)Yarın G glry21 arkadasimizin günüdür ismini yazmadı. Uzun zamandır da girmemiş.
Kullanıcı adına niyet edelim.
500 okudum benKelebekcikk34
Yarın denize gidiyoruz anca akşama girerim haberiniz olsun canlar
inşallahh canımEwet tatlim gecmio senle benim aramizda 2 gun var insallah mutlu haberler veririz ya biribirimize Allahim ne olur buradaki tum el acip umutla bekleyen tum kardeslerimize eli ayagi duzgun saglikli ve hayirli evlat nasip et amin
Rica ederim kuzumm
Kimler hamile bakalım hadi inşallahgunaydın canlar yavaş yavaş batlara yaklasıyoruz:))
Umarim dahada yapmaz kuzum vucuduna ilk aldin ya bide ondan olabilirCanm fena ne demek yaa dedim yaa sarhoş gibiydim bugün duvarlara tutunup yürüyordum evde o derece başka bi yan etki olmadı ama daha sonradn geçti
Anladim canim insallah biran evvel kurtuluruzAdını bilmiyorum ama 3 cm lik bir kist
En yakin sensin insallah guzel haberleri ilk seninle almaya baslarizKimler hamile bakalım hadi inşallah
Kuzum valla keşke ama hiç sanmam yani çok isterdim tabiki ama bu ay pek umut yok benden...En yakin sensin insallah guzel haberleri ilk seninle almaya baslariz
Bende haftaya sali carsamba beklemedeyim ama cok fena girip oldum ilacta alamiyom acaba varsa diye basimda fena donuyo hastaligimdan artik ama gebelik olup olmadigini haftaya bakcaz canlarKuzum valla keşke ama hiç sanmam yani çok isterdim tabiki ama bu ay pek umut yok benden...
Bak burda beli karnı ağrıyanlar var :) takipteyim inşallah gelir güzel haberler...
seni de mrkediyrm 4 gün kaladan sonra takip et bakalım belirtilerini.
Bende tık yok rutin adet oncesi yasadiklarimm kuzum ama umudumuzu kaybetmeyelim belki surpriz olurKuzum valla keşke ama hiç sanmam yani çok isterdim tabiki ama bu ay pek umut yok benden...
Bak burda beli karnı ağrıyanlar var :) takipteyim inşallah gelir güzel haberler...
seni de mrkediyrm 4 gün kaladan sonra takip et bakalım belirtilerini.
Vala kuzum bende hep sen gibi yapiyordun ama bu ay bas agrisina yenik dustum dayanamadim ictim rabbim esirger insallah benimde bat haftaya bugunBende haftaya sali carsamba beklemedeyim ama cok fena girip oldum ilacta alamiyom acaba varsa diye basimda fena donuyo hastaligimdan artik ama gebelik olup olmadigini haftaya bakcaz canlar
Parol yada minoset içebilirsin canım hamilelikte de serbest ya bunlar. Senin büşra ile haftaya bat o zamanBende haftaya sali carsamba beklemedeyim ama cok fena girip oldum ilacta alamiyom acaba varsa diye basimda fena donuyo hastaligimdan artik ama gebelik olup olmadigini haftaya bakcaz canlar
Evet bebişim ama ben bu ay 4-5 gün erken olduğum için şaştı normalde bugün olmam gerekiyodu herşeyde vardır bir hayır canım bugünde klomene başladım bakalım yeni umutlar besliyorum :))Ay böyle birden sorunca heycan yaptım kız
2 gün var ya benim adetime çok hafif bir dolgunluk var göğüsümde o kadarcık başka bir belirti yok
Biz seninle geçen ay aynı gün adet olmuştuk yarın 27. Gün oluyor kuzum
Rabbi hebli mines salihin
17.gün G glry21 arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına nasip etisin onunda :)
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu 100 okudu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Ay hadi inşallah kuzum ya bu duaların karşılığını hepimiz alıcaz elbet Rabbim isteyin vereyim diyor sadece hepimiz acele ediyoruzEvet bebişim ama ben bu ay 4-5 gün erken olduğum için şaştı normalde bugün olmam gerekiyodu herşeyde vardır bir hayır canım bugünde klomene başladım bakalım yeni umutlar besliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?