2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
17.gün G glry21 arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına nasip etisin onunda :)

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

Vala kuzum bende hep sen gibi yapiyordun ama bu ay bas agrisina yenik dustum dayanamadim ictim rabbim esirger insallah benimde bat haftaya bugun
Sabrediyorum cnm beklemedeyim valla Kelebekcikk34 cnm aynen benimkinden snr busraninki hepimiz arka arkayayiz ne guzel once senden muhtesem hbri bekliyoruz arkandan ins hepimiz olcak

Canlarım.. Haftalar sonra foruma girebiliyorum, belli bir süre sonra dua grubuna da katılamadım, ama ismen dua ettim aklıma gelen herkese, Hamileliğim çok ağır geçiyor, düşük riski yaşıyorum, her gün progestan alıyorum ve haftalık iğnem var, sürekli lekelenmem var. Herşeyden tiksinmiş vaziyetteyim, hiç bir şey yapamıyorum hep aklımdaydınız fakat foruma bile giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir, yeni hamilelerimiz var sanırım hepsini okuyamadım ama hepsini tebrik ediyorum, Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın...

progestani uyumadan once ic cnm
folik asiti de gun icinde ic folik asit bi vitamin zaten hic bi yan etkisi olmaz ama zaten normalde de iki ilaci ayni anda icmeyin diyor doktorlar cnm

istanbulda da varmidir acaba sorucam cnm sagol
ben malesef bugun adet oldum agri kesici parol aldim ama fayda etmiyo
agridan yuruyemiyorum bile
ya ben bekarken bi agri ksici alirdim yarim saat sonra agri kalmazdi evlendim daha beter oldum iki gun agri cekiyorum

Canım adet olmana gerçekten üzüldüm ya
Benimkide yarın çalar kapıyı
Kuzum ben suni sancı ile normal doğum yaptım ondan sonra benim vücut yapım cok değişti hatta ondan artık adet olcağımı falan zor anlıyorum benm eskiden dediğin gibi o kdr şiddetli ağrım oluyordu ki her seferinde acile gidiyorduk iğneye. Bana dicloflam ağrı kesici çok iyi geliyordu.Aklında olsun.

Canim moral cok onemli uzulme rabbim yardimcin olsun seymanin dedigi gibi duaya ihtiyacin oldugu bi zamana denk geldin insallah rabbim dualarimizi kabul eder saglicakla evladini kucagina alirsin

Canimmm adet olmana uzuldumm ama bu dunyanin sonu degil her yrni ay yeni baslangic demek o agrili adetleri cok iyi bilirim ama dogumdan sonra hafifliyormus insallah biran evvel hamile kalirizda bu stresten agrilardann kurtuluruz

5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye 700 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül 250 okudu
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

progestani uyumadan once ic cnm
folik asiti de gun icinde ic folik asit bi vitamin zaten hic bi yan etkisi olmaz ama zaten normalde de iki ilaci ayni anda icmeyin diyor doktorlar cnm
Valla canm progestani hem sabah hem akşam aldığım için ister istemez gün içinde yan etkisini yaşıyorum

bana sadece ilac bitene kadar kullan dedi brnde hemen etki etti bi cok kiside oyle soyuyo zaten cnm
Valla canm 10 gün sonra rahim filmi cekilick o yüzden hepsini almycm ben bide ben bugun midyata geldim ablamin yanına burda cok iyi bir doktor var diyorlr yarn ona gidicm İnşAllah

1. Rabbi hebli mines salihin

5.gun Kelebekcikk34
    6.gun novasa nur
    7.gun TurkuazKrampon şengül 500okudu
    8.gun @Saman Alevi elif
    9.gun @Lknrokan35 ilknur
    10.gun noniponi tuğba 2000 okudu
    12.gun edibe 300
    13.gun pinpirik90 gamze
    14.gun zehzeh2 zehra
    15.gun S_V_S_88 sumeyye
    16.gun kdryknk
    17.gun G glry21
    20.gun Zeze493 zeynep 500 okudu
    21.gun@esmer58

her agri kesiciden de korkuyorum cnm Allah korusun olume neden olan agri kesiciler oluyo bi ara haberlere cikmisti agri kesiciden olen olmus.bende parol hafif diye aliyorum ama zaten etki etmiyo eskiden olsa simdiye agri falan kalmamisti.
zatem normal dogumla yenidem dogmus gibi oluyomussun.hic bir rahatsizlik kalmiyomus icindeki tum pislikler gidiyomus.bende gonul isterki hamile olup normal dogum yapiyim ama korkuyorum malesef normal dogumdan ben.kendimi kasarim cocuk da cikmaz :)
ben uzulmedim bu sefer ya ne biliyim bu senem yogun geccek zaten kpss var onumde onu stres yapiyorum cnm.iyo ko bi ugrasim var

Arkadaslar stres olmamak icin bir suredir foruma girmedim. Dun guzel haberi aldim sizle de paylasmak istedim. Pcolu biri olarak sogan kuru uyguladigim ilk ayda hem de klomen tedavisine ara verdigim ayda hamile kaldim. Bu surecte iletisime girdigim girmedigim, destegini gordugum herkese tesekkur ederim. Darısı isteyenlerin basına olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…