- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.221
hmm bana doktor gunde bir kere al demisti cnm. o zmn sen mecbur yasican etkisini ama metam etme geciyo ilaca alisiyo bunyeValla canm progestani hem sabah hem akşam aldığım için ister istemez gün içinde yan etkisini yaşıyorum
insallah cnmCanimmm adet olmana uzuldumm ama bu dunyanin sonu degil her yrni ay yeni baslangic demek o agrili adetleri cok iyi bilirim ama dogumdan sonra hafifliyormus insallah biran evvel hamile kalirizda bu stresten agrilardann kurtuluruz
Canim benim yaaaaa al bendende o kadar en cok takildigim hem benim hem akrablarn direk gobegime bakmasi bu sebepten oturu ciddi ciddi toplum icine giresim gelmiyo sanki bebek sorarak ellerine ne geciyor bende yoruldm inan skldim ama bazen oyle garip hayat hikayeleri dinliyorumki seninkide dertmi bunlarin yaninda diyorm sukurler olsn sagligimiz yerinde rabbim acisin hayirli kapi acsin kuzum elden birsey gelmiyorinsallah cnm
bilmiyorum ama bu ay nedense hic uzulmedim.kendimi mi kandiriyorum acaba diyorum. yoooo cidden hic uzulmedim.alisiyorum galiba 3 yilima gircem.bi de kpss hazirlaniyorum.dersler sayesinde kafami dagitiyorum.insallah deger..
bi de inaniyorum Rabbim en dogru zamani biliyo.basta tabi cok uzuldum agladim zor surecler gecirdim ama gecirmem gerekiyodu cocuk istiyorum sonucta.insanlarin salak salak surekli ayni seyi sormasi ,( hamilemisin) esimin uzuldigunu hissetmem ,herkesin benden hamileyim haberini beklemesi vs.... cok yiprandim psikolojik olarak.bi de bu sene herkes dogum yapti yıkıldım adeta..sag salim hayirli saglikli olsun butun bebekler cocuklar gozum yok kimsenin cocugunda masallah hepsine de ama insan ister istemez ozeniyo " vay be bu bile anne oldu" dedigim insanlar oldu..bi donem tv de cocuk gormeye dayanamiyodum gozlerim doluyodu.simdi ise kendimi uzmemek icin yine izlemiyorum ama izlesemde eskisi gibi olmuyorum nadir bakiyorum oyle bebek videolarina.zaten kacari yok.instada herkes instamom olmus zaten.sayisiz hamilelik videolari yeni dogumlar baby showerlar mevlutler....bana mahsus yapiyolar dedigim bile olmustur
yalniz hala kendim icin degil ama esim icin uzuluyorum o ayri...
ona haksizlik yapiyomusum gibi hissediyorum benim yuzumden baba olamiyo diyorum icimden.kendimden cok ona uzuluyorum.
Yok canm yaa cok şükür geçsin de ben bütün etkileri yaşamaya raziym valla hiç sorun değilhmm bana doktor gunde bir kere al demisti cnm. o zmn sen mecbur yasican etkisini ama metam etme geciyo ilaca alisiyo bunye
Tebrik ederim cnm:))) soğan suyunu hangi günler kullandin?Arkadaslar stres olmamak icin bir suredir foruma girmedim. Dun guzel haberi aldim sizle de paylasmak istedim. Pcolu biri olarak sogan kuru uyguladigim ilk ayda hem de klomen tedavisine ara verdigim ayda hamile kaldim. Bu surecte iletisime girdigim girmedigim, destegini gordugum herkese tesekkur ederim. Darısı isteyenlerin basına olsun..
Teşekkür ederim canım. Adet bitiminden iki gün sonra basladım. 10 gün sabah aksam demledim ictim. Sonra tatile gittik devam edemedim. Cok şükür işe yaradı gibi görünüyor:)Tebrik ederim cnm:))) soğan suyunu hangi günler kullandin?
Burcum ve kelebekcigim ne yapiyorsunuz nasılsınız bat larimiz aynıydı hemen hemen bir gün önce 1 gün sonra... benimde pek umudum yok artık bu ay olursam eşimin sonuçlar da iyi çıkarsa aşılama inşallah..kızlar hakkımızda hayırlısı olsun bi kaç arkadas daha vardı SVS bide MMerve ydi sanırım kızlar siz nasılsınız turkuaz im sen nasılsın? Durumar böyle her an aklimda ve dualarimdasinizEvet bebişim ama ben bu ay 4-5 gün erken olduğum için şaştı normalde bugün olmam gerekiyodu herşeyde vardır bir hayır canım bugünde klomene başladım bakalım yeni umutlar besliyorum :))
Biliyomusun adet günümüz aynı diye bende senş etiketliyceltim sorcaktım naptın diye.Burcum ve kelebekcigim ne yapiyorsunuz nasılsınız bat larimiz aynıydı hemen hemen bir gün önce 1 gün sonra... benimde pek umudum yok artık bu ay olursam eşimin sonuçlar da iyi çıkarsa aşılama inşallah..kızlar hakkımızda hayırlısı olsun bi kaç arkadas daha vardı SVS bide MMerve ydi sanırım kızlar siz nasılsınız turkuaz im sen nasılsın? Durumar böyle her an aklimda ve dualarimdasiniz
Ah canım resmen duygularımıza tercüman olmuşsun hahahha kesinlikle öyle herkes kendini instamom ilan etmiş durumda...insallah cnm
bilmiyorum ama bu ay nedense hic uzulmedim.kendimi mi kandiriyorum acaba diyorum. yoooo cidden hic uzulmedim.alisiyorum galiba 3 yilima gircem.bi de kpss hazirlaniyorum.dersler sayesinde kafami dagitiyorum.insallah deger..
bi de inaniyorum Rabbim en dogru zamani biliyo.basta tabi cok uzuldum agladim zor surecler gecirdim ama gecirmem gerekiyodu cocuk istiyorum sonucta.insanlarin salak salak surekli ayni seyi sormasi ,( hamilemisin) esimin uzuldigunu hissetmem ,herkesin benden hamileyim haberini beklemesi vs.... cok yiprandim psikolojik olarak.bi de bu sene herkes dogum yapti yıkıldım adeta..sag salim hayirli saglikli olsun butun bebekler cocuklar gozum yok kimsenin cocugunda masallah hepsine de ama insan ister istemez ozeniyo " vay be bu bile anne oldu" dedigim insanlar oldu..bi donem tv de cocuk gormeye dayanamiyodum gozlerim doluyodu.simdi ise kendimi uzmemek icin yine izlemiyorum ama izlesemde eskisi gibi olmuyorum nadir bakiyorum oyle bebek videolarina.zaten kacari yok.instada herkes instamom olmus zaten.sayisiz hamilelik videolari yeni dogumlar baby showerlar mevlutler....bana mahsus yapiyolar dedigim bile olmustur
yalniz hala kendim icin degil ama esim icin uzuluyorum o ayri...
ona haksizlik yapiyomusum gibi hissediyorum benim yuzumden baba olamiyo diyorum icimden.kendimden cok ona uzuluyorum.
Merve meltem hayırlı olsun canım sağlıklı güzel bir bebisin olsun sağlıkla kucağına alasın inşallah ilerde senden tüyo alabilirim darısı bana olsun hepimize olsun inşallah... Bİ de mucize vardı. Olmadım kelebeğim daha benimde cumartesi olmam lazım. Yani daha 1.5 iki gün var. Kalp kalbe karşıymış bebişim. Adet olanlar umudunu kaybetmesin yeni hamiş olanlar kendinize dikkat edin. Yalnız değiliz bizim gibi aynı detten muzdarip çok insan var. Allah büyük vakti zamanı var demekki bekliyoruz. Kelebeğim adet görürsen yaz canımBiliyomusun adet günümüz aynı diye bende senş etiketliyceltim sorcaktım naptın diye.
Benm günüm yarın kuzum 28 yarın oluyor gerçi heçen ay gecikmişti ama bilmiyom bu ayda gecikirmiki.
Burucucuk 4 gün önce adet oldu mmmerve de bugün canım
Burda aşılama ile hamile kalan taze gebemiz var @mervem-metem
Bakarsın seninde öyle olur
Ama henüz adet olmadın demi
Cnm 400tane okudum arkdsa
- Rabbi hebli mines salihin
17.gün G glry21 arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına nasip etisin onunda :)
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba 2000 okudu
11.gunSmydnz sümeyye 700 okudu
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül 250 okudu
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep 500 okudu
21.gun@esmer58
Oofff of az önce merveye bişey yazmışsın inan aynı şeyleri yasıyoruz Bi arkadaş hamile kaldı plansız b.kunu çıkardı ona aseriyorum buna aseriyorum. Yok bebek kıyafetleri felan yani o kadar abarttı ki anlatamam. Instigramdan sildim de ki kıskandın mı... hayır... sadece anne olamayanların canıni istemeden yakıyor farkında olmadığı için... lütfen hamile kalan arkadaşlar sevincinizi paylaşın ama lütfen bizleri de unutmayın... o reklama deginmiyorum bileA ankmutsuz tamam kuzum yazarım haber ederim bakar ol sende buraya özletme kendini.
Mucize2107 in bat günü haftaya inşallah olmaz oda vallahi azaldık herkesin adetini ezberledim ondan
Benm de şuan kuzenim hamile aynı durumları bende yaşıyorum ben avm ye yakın oturuyorum bana dün o şubede hamile şortu varmış benm bedenimde bana alırmısın dedi tabiki almadım :)Oofff of az önce merveye bişey yazmışsın inan aynı şeyleri yasıyoruz Bi arkadaş hamile kaldı plansız b.kunu çıkardı ona aseriyorum buna aseriyorum. Yok bebek kıyafetleri felan yani o kadar abarttı ki anlatamam. Instigramdan sildim de ki kıskandın mı... hayır... sadece anne olamayanların canıni istemeden yakıyor farkında olmadığı için... lütfen hamile kalan arkadaşlar sevincinizi paylaşın ama lütfen bizleri de unutmayın... o reklama deginmiyorum bile
Umutsuz bekleyisler canimm bakalimm bat haftaya kuzum az kaldi hepimiz guzel haberler veririz insallah bu topikte 100 kere demisimdir bi kelimeyi 100kere dersen olurmus insallah hepimiz topyekun hamile kalirizMerve meltem hayırlı olsun canım sağlıklı güzel bir bebisin olsun sağlıkla kucağına alasın inşallah ilerde senden tüyo alabilirim darısı bana olsun hepimize olsun inşallah... Bİ de mucize vardı. Olmadım kelebeğim daha benimde cumartesi olmam lazım. Yani daha 1.5 iki gün var. Kalp kalbe karşıymış bebişim. Adet olanlar umudunu kaybetmesin yeni hamiş olanlar kendinize dikkat edin. Yalnız değiliz bizim gibi aynı detten muzdarip çok insan var. Allah büyük vakti zamanı var demekki bekliyoruz. Kelebeğim adet görürsen yaz canım
Hahahaa kuzum vala bende ezberledim herkesin batini o kadar samimi icten bi ortamimiz varki nazar degmesin masallah bize birbirimizin yuzunu goremiyorz ama icten bi sevgimiz samimiyetimiz var ve buda cok guzel birsey ya iyiki kk ya uye olmusum ve sizlerin oguzel yuregine dokunmusumA ankmutsuz tamam kuzum yazarım haber ederim bakar ol sende buraya özletme kendini.
Mucize2107 in bat günü haftaya inşallah olmaz oda vallahi azaldık herkesin adetini ezberledim ondan
Ben ilk üyeliği nişanlıyken eşim askere gittiğinde Kıbrıs'ta askeri olan kızlardan haber almak için üye olmuştum ama bu topikte bi 10 kişi resmen dost oldukHahahaa kuzum vala bende ezberledim herkesin batini o kadar samimi icten bi ortamimiz varki nazar degmesin masallah bize birbirimizin yuzunu goremiyorz ama icten bi sevgimiz samimiyetimiz var ve buda cok guzel birsey ya iyiki kk ya uye olmusum ve sizlerin oguzel yuregine dokunmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?