- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.261
Tamam canım öyle yapayım teşekkürlerAç git canm bende öyle vermiştm
Çok fena yandım varya:)))))TurkuazKrampon sen naptın nasıl geçti deniz yorar insanı çok
Şu küçük kırmızı kalbi nasıl koyuyorsun şeyma:)TurkuazKrampon sen naptın nasıl geçti deniz yorar insanı çok
Şu küçük kırmızı kalbi nasıl koyuyorsun şeyma:)
Ee ben yapamıyorum ❤❤❣WhatsApp daki kırımızı kalp kız :) sana yolluyorum o halde
Eyvah eyvah işin zor.İlk evlendiğimiz zaman 1,5 yıl çalıştm, şimdi çalışmıyorum zaten telden sık sık giriyorum o yüzden bizde küçük bi tatil yaptık geldik bende yanmamak için pehlivan gibi yağlandım yanmadım o yüzden :)
Ben şimdi bu hafta banyoyu tadilat yaptırcam asıl o zaman yandım evde inşaat dinlen dinlen kaç
Kesinlikle masumane resim paylasanlara lafim yok bilakis mutlu olurum ama bazilari cilkini cikariyor lafimiz onlara uslupla alakali tamamen pervazsizca konusmalara gormemislere tahammulum yok digerleri bas tacimizdir kuzumCanlarim benim inanın sizi çok iyi anlıyorum ama bisey demeden de gecemicem. Bana inanın evlat sahibi olanlar özenti olsun diye biseyler paylaşmıyordur kimse çocuğum var diye hava atamaz. Bende ne istangram var ne twitter ne facebook hiç birini kullanmiyorum. Sadece watsap var orada da durum paylaşımı yapıyorum mesela bugün denize gittik kizimin resimlerini durum paylastim.
Resmi görenlerin biri "aa bak bak cocugunun resmini paylaşmış hava atiyor "dese nasıl üzülürüm anlatamam
Sadece bizler bu konuda hassas olduğumuz için herşeyi aliniyor olabiliriz.
Onun dışında kimsenin cocuguyla hava atmak gibi mi derdi olamaz sadece mutluluklarini paylaşıyorlardir. Benim yaptığım gibi.
Inanın sizde evlat sahibi olucaksiniz birgün rabbimin izniyle . Ve o zaman sizde resim koyacaksınız bi düşünün bakalım resim koysaniz birilerine inat yapmak icinmi koyarsınız veya birilerini üzmek icinmi?.asla hiçbirinizin böyle bisey yapacagini sanmam
Bunu bende yasamadimmi daha geçen anlattim size . Durum paylasmis kızı benim kızimla aynı yaşta kucaginda bebek kardesini severken resim paylasmis diye aynı ama aynı sizin hissettiğinizi hissettim.. üzüldüm inşallah benim de olur birgun dedim. Ama onun dışında hiç olumsuz bisey düşünmedim.
Sabırla tevekkulle bekleyelim kızlar rabbim nasıp edecek birgün inşallah.
Diplomali ev hanimiyim atanamadim evde kös kös oturuyorum işsizlik bunalimida var bide bende işim olmus olsaydi belki bu kadar kafaya takmazdim canim meşguliyette kafa dagitmak icin super bisey ama oda yokÇok fena yandım varya:)))))
Aciyo heryerim esimin yıllık izni bitmeden tekrar gitmek istiyoruz bakalım. Sen neler yapiyorsun calisiyormusunuz siz kızlar?
Iyi geceler canimIyı geceler arkadaşlar
Yok cnm ac tok farketmiyor. Fsh.. Lh... Ploraktinm... Progestan... Estradiyol... Tsh... 6 sınavda baksınlar mutlaka söyleKızlar yarın doktor randevum var adetimin 3.gunu hormon testi yaptircam..aç mı gitmem gerekiyor bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?