2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Rabbi hebli mines salihin
18.gün Yagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun Runkli ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

aynen cnm ne dertler var gercekten.gecen haberlerde izledim teyzenin 6 cocugu var 6 si da bakmiyo bakici tutmuslar bakicilarina 5 aydir maas vermediklerri icin bakici ihbar etmis.annelerinde bunama hastaligi var.kadin 85 yasinsa yataga bagli.bakiciya 'maasini veremem istersen sokaga at demisler ' bu nasil bi vicdandir.bi tane de degiksiniz ki 6 kisisiniz hepiniz ayri ayri zamanlarda bakabilirsiniz ki size de zor gelmez her ay biri baksa daha ne.
haberi izledigim an dedim ki ' ben bi tane istiyorum Rabbim simdilik vermiyo.ama bu teyzeye 6 tane vermis hepsi de hayirsiz.boyle cocugum olcaksa olmasin hayirli bi evlat olsun vatana ailesine millete. saglikli olsun.yoksa cidden olmasin.bu seferden her gun kahirdan olur olur diriliriz.
inan ki hayirsiz evlat hic evladinin olmamasindan daha daha kotu.

ben bilmiyorjm o reklami cnm aman iyi ki de bilmiyorum denk gelmedim ya da :)
bizim millette bi alem sanki doktormua gibi o instamomlara danismalari yokmu alemler valla.bebekleri hastalansa instamomlara soranlar var.git doktora o en iyisini soyler zaten.tavsiye alirsin tabi ki o ayri da.yani bilemiyorum cok simardi bu instamomlar sanki.en iyi benim benden baska kimse en iyi anne olamaz havalari seziyorum ben.ama bu benim gorusum cnm hic takip ettigim mom yok zaten sacma geliyo bana.zaten farkindaysan hepsi zengin.bazen karsima cikiyo bakiyorum resimlere oh diyorum boyle temizlik dertleri de yoktur bunlarin yardimcilari vardir tek bebege bende bakarim ne var bunda diyorum yani.o kadar dertsiz tasasiz gozukuyolar ki hic dogal degiller.

Tabiki canım ya normal hayat öyle kimin hangimizin çevresinde var öyle hayat,çocukları kullanıp hediyelerle geçiniyorlar ve dedğin gibi herkes özellikle bizim kendi annelerimizden biliyoruz öğreniriz cocuk yetiştirmeyi cok şükür. sende bendensin

Rabbi hebli mines salihin
18.gün Yagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin

1.gun Mucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gun Kelebekcikk34 500 okudu
6.gun novasa nur
7.gun TurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun Runkli ilknur 400 okudu
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gun pinpirik90 gamze
14.gun zehzeh2 zehra
15.gun S_V_S_88 sumeyye
16.gun kdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gun Zeze493 zeynep
21.gun@esmer58

su reklami cok merak ettim ecelime susadim galiba :)
cnm aslinda kendi bebegi icin ozeniyo istiyo ki hersey dort dortluk olsun.ama bize sanki mahsus yapiyomus gibi geliyolar cunku bizim olmuyo cok iaitiyoruz biz de hayal kuruyoruz soyle yapcam boyle yapcam diye.simdi sen onu cikardin arkadasliktan daha niceler var cnm benim de eminim senin de hep karsina cikiyodur instamomlar var yeni dogum hikayelerini paylasanlar ,hamilelik resimlerini paylasanlar, nice hamileler icin organizasyonlar var , cocugum disini cikardi kutlamasi ,dogum gunu kutlamasi ,babyshowerlar var da var...yani kacarimiz yokki cnm o yuzden yuzlesmek en iyisi tabiki bile isteye bakma o insanin canini acitiyo cidden.ama onu silsen yarin baska biri daha hamile olcak o da resim atcak onu da sil derken kendimizi kandiriyoruz aslinda.alismamiz lazim cnm kisacasi..
yeniysen bilemiyorum tabiki agla uzul ama zamanla alisiyosun alismak zorunda kaliyosun.cunku bakiyosun ya gercekten olmuyo benim cocugum ne yaosak olmuyo oluruna birakalim kafaya takmamaya calisalim diyosun cunku hayat devam ediyo

aynen cnm sendenim :)
nerde oyle pespembe hayat biz de isteriz ama yok malesef.zaten biri kendini psikolog diye tanitmis hala yuzsuz yuzsuz yaziyomus socialmom mu ne adi instagram calkalanmisti bi ara heryerde.ama kadin harbi yuzsuz hala paylasim yapiyo ve hala takipcisi asiri cok.aman neyse senden gelen giden varmi cnm ben dun agridan aksam bi tane daha parol aldim dayanamadim.hala agriyo ama hafif artik

Aman cok şükür halimize Allah bize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin istemem öyle şeyler...
Sana yazdığım ilac cok bilindik ve güzel bir ağrı kesiciydi canm güvenebilirsin ama geçer artık zaten.
Benimde adet günüm bugün ama geçen ay 4 gün geciktiği için geciksede umutlanamıyorum ne yazık ki

Canım 400 tane okudum... Allah kabul etsin inşallhh

İyiyiz canım benim adetim bu ay erken geldi işte dün klomene başladım ayrıca doktorla yumurtlama takibine bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen nasılsın neler yapıyosun?

Henüz 4 haftalık cok yeni canım. Allahım isteyen herkese versin. Olanlara da saglikla gelmesini nasip etsin insallah.
Canım sende klomen işe yaramadımı yani? Ben bu ay dün klomene başladım da yalnız bende pco falan yok hem doktorla yumurtlama takibi yapmaya başladık hemde klomen kullanmaya bana biraz bilgi verirmisin?

Canım sende klomen işe yaramadımı yani? Ben bu ay dün klomene başladım da yalnız bende pco falan yok hem doktorla yumurtlama takibi yapmaya başladık hemde klomen kullanmaya bana biraz bilgi verirmisin?
Canim ben iki ay klomen ve catlatma ignesiyle denedim. Yumurta olustu ama gebelik olmadi. Bu ay vücudu dinlendirmek icin klomen kullanmadim. Doktorum klomenin etkisinin yine de olacagini soyledi. Yumurta gelisince ovitrelle vururz dedi. Ama yumurta büyümesi gereken zamanda büyümedi. Benim moralim bozuldu ve adeti beklemeye basladim. Sanirim yumurtam gec buyudu ve catladi. Stres de yapmadigim icin dollendi tabi. Ama klomen ise yaramadi diyemeyiz elbette. Belki onun etkisiyle buyumustir canim öyle hamile kalan cok kisi var. Hayirli olsun tedavin insallah..

Rabbim gonlune gore versin hepimizin bende oyle dusunuyorum yuce mevlam vereceksede en hayirlisini versin kuzum oyle bi zamanda yasiyoruzki evlat anasina babasna ana babada cocuguna guvenmez olmus ahir zaman alametleri bunlar kuzum hayatta herseyin hayirlisini istemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…