- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.301
İyiyiz şükür sen ve bebis nasılsınz.cnm?Kizlarr nasılsınız herkes iyi mii
aynen cnm ne dertler var gercekten.gecen haberlerde izledim teyzenin 6 cocugu var 6 si da bakmiyo bakici tutmuslar bakicilarina 5 aydir maas vermediklerri icin bakici ihbar etmis.annelerinde bunama hastaligi var.kadin 85 yasinsa yataga bagli.bakiciya 'maasini veremem istersen sokaga at demisler ' bu nasil bi vicdandir.bi tane de degiksiniz ki 6 kisisiniz hepiniz ayri ayri zamanlarda bakabilirsiniz ki size de zor gelmez her ay biri baksa daha ne.Canim benim yaaaaa al bendende o kadar en cok takildigim hem benim hem akrablarn direk gobegime bakmasi bu sebepten oturu ciddi ciddi toplum icine giresim gelmiyo sanki bebek sorarak ellerine ne geciyor bende yoruldm inan skldim ama bazen oyle garip hayat hikayeleri dinliyorumki seninkide dertmi bunlarin yaninda diyorm sukurler olsn sagligimiz yerinde rabbim acisin hayirli kapi acsin kuzum elden birsey gelmiyor
ben bilmiyorjm o reklami cnm aman iyi ki de bilmiyorum denk gelmedim ya da :)Ah canım resmen duygularımıza tercüman olmuşsun hahahha kesinlikle öyle herkes kendini instamom ilan etmiş durumda...
Şu sıralar dönen bi reklam var bugünlerde "anne oluyorum taşırsın taşırsın..... " diye devam eden saatlerce ağlayabilirm o reklamda direk kanal değiştiriyorum
gecer cnm merak etme ilacla dengede tutuyolarYok canm yaa cok şükür geçsin de ben bütün etkileri yaşamaya raziym valla hiç sorun değil
Tabiki canım ya normal hayat öyle kimin hangimizin çevresinde var öyle hayat,çocukları kullanıp hediyelerle geçiniyorlar ve dedğin gibi herkes özellikle bizim kendi annelerimizden biliyoruz öğreniriz cocuk yetiştirmeyi cok şükür. sende bendensinben bilmiyorjm o reklami cnm aman iyi ki de bilmiyorum denk gelmedim ya da :)
bizim millette bi alem sanki doktormua gibi o instamomlara danismalari yokmu alemler valla.bebekleri hastalansa instamomlara soranlar var.git doktora o en iyisini soyler zaten.tavsiye alirsin tabi ki o ayri da.yani bilemiyorum cok simardi bu instamomlar sanki.en iyi benim benden baska kimse en iyi anne olamaz havalari seziyorum ben.ama bu benim gorusum cnm hic takip ettigim mom yok zaten sacma geliyo bana.zaten farkindaysan hepsi zengin.bazen karsima cikiyo bakiyorum resimlere oh diyorum boyle temizlik dertleri de yoktur bunlarin yardimcilari vardir tek bebege bende bakarim ne var bunda diyorum yani.o kadar dertsiz tasasiz gozukuyolar ki hic dogal degiller.
su reklami cok merak ettim ecelime susadim galiba :)Oofff of az önce merveye bişey yazmışsın inan aynı şeyleri yasıyoruz Bi arkadaş hamile kaldı plansız b.kunu çıkardı ona aseriyorum buna aseriyorum. Yok bebek kıyafetleri felan yani o kadar abarttı ki anlatamam. Instigramdan sildim de ki kıskandın mı... hayır... sadece anne olamayanların canıni istemeden yakıyor farkında olmadığı için... lütfen hamile kalan arkadaşlar sevincinizi paylaşın ama lütfen bizleri de unutmayın... o reklama deginmiyorum bile
Bizde iyiyiz çok şükür canimm hamiş haberi var mi aramizdannİyiyiz şükür sen ve bebis nasılsınz.cnm?
aynen cnm sendenim :)Tabiki canım ya normal hayat öyle kimin hangimizin çevresinde var öyle hayat,çocukları kullanıp hediyelerle geçiniyorlar ve dedğin gibi herkes özellikle bizim kendi annelerimizden biliyoruz öğreniriz cocuk yetiştirmeyi cok şükür. sende bendensin
Aman cok şükür halimize Allah bize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin istemem öyle şeyler...aynen cnm sendenim :)
nerde oyle pespembe hayat biz de isteriz ama yok malesef.zaten biri kendini psikolog diye tanitmis hala yuzsuz yuzsuz yaziyomus socialmom mu ne adi instagram calkalanmisti bi ara heryerde.ama kadin harbi yuzsuz hala paylasim yapiyo ve hala takipcisi asiri cok.aman neyse senden gelen giden varmi cnm ben dun agridan aksam bi tane daha parol aldim dayanamadim.hala agriyo ama hafif artik
Canım 400 tane okudum... Allah kabul etsin inşallhhRabbi hebli mines salihin
18.günYagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
İyiyiz canım benim adetim bu ay erken geldi işte dün klomene başladım ayrıca doktorla yumurtlama takibine bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sen nasılsın neler yapıyosun?Burcum ve kelebekcigim ne yapiyorsunuz nasılsınız bat larimiz aynıydı hemen hemen bir gün önce 1 gün sonra... benimde pek umudum yok artık bu ay olursam eşimin sonuçlar da iyi çıkarsa aşılama inşallah..kızlar hakkımızda hayırlısı olsun bi kaç arkadas daha vardı SVS bide MMerve ydi sanırım kızlar siz nasılsınız turkuaz im sen nasılsın? Durumar böyle her an aklimda ve dualarimdasiniz
Farkediyo canım bana özellikle açsınız diye sormuşlardıYok cnm ac tok farketmiyor. Fsh.. Lh... Ploraktinm... Progestan... Estradiyol... Tsh... 6 sınavda baksınlar mutlaka söyle
Canım sende klomen işe yaramadımı yani? Ben bu ay dün klomene başladım da yalnız bende pco falan yok hem doktorla yumurtlama takibi yapmaya başladık hemde klomen kullanmaya bana biraz bilgi verirmisin?Henüz 4 haftalık cok yeni canım. Allahım isteyen herkese versin. Olanlara da saglikla gelmesini nasip etsin insallah.
Canim ben iki ay klomen ve catlatma ignesiyle denedim. Yumurta olustu ama gebelik olmadi. Bu ay vücudu dinlendirmek icin klomen kullanmadim. Doktorum klomenin etkisinin yine de olacagini soyledi. Yumurta gelisince ovitrelle vururz dedi. Ama yumurta büyümesi gereken zamanda büyümedi. Benim moralim bozuldu ve adeti beklemeye basladim. Sanirim yumurtam gec buyudu ve catladi. Stres de yapmadigim icin dollendi tabi. Ama klomen ise yaramadi diyemeyiz elbette. Belki onun etkisiyle buyumustir canim öyle hamile kalan cok kisi var. Hayirli olsun tedavin insallah..Canım sende klomen işe yaramadımı yani? Ben bu ay dün klomene başladım da yalnız bende pco falan yok hem doktorla yumurtlama takibi yapmaya başladık hemde klomen kullanmaya bana biraz bilgi verirmisin?
Rabbim gonlune gore versin hepimizin bende oyle dusunuyorum yuce mevlam vereceksede en hayirlisini versin kuzum oyle bi zamanda yasiyoruzki evlat anasina babasna ana babada cocuguna guvenmez olmus ahir zaman alametleri bunlar kuzum hayatta herseyin hayirlisini istemek lazimaynen cnm ne dertler var gercekten.gecen haberlerde izledim teyzenin 6 cocugu var 6 si da bakmiyo bakici tutmuslar bakicilarina 5 aydir maas vermediklerri icin bakici ihbar etmis.annelerinde bunama hastaligi var.kadin 85 yasinsa yataga bagli.bakiciya 'maasini veremem istersen sokaga at demisler ' bu nasil bi vicdandir.bi tane de degiksiniz ki 6 kisisiniz hepiniz ayri ayri zamanlarda bakabilirsiniz ki size de zor gelmez her ay biri baksa daha ne.
haberi izledigim an dedim ki ' ben bi tane istiyorum Rabbim simdilik vermiyo.ama bu teyzeye 6 tane vermis hepsi de hayirsiz.boyle cocugum olcaksa olmasin hayirli bi evlat olsun vatana ailesine millete. saglikli olsun.yoksa cidden olmasin.bu seferden her gun kahirdan olur olur diriliriz.
inan ki hayirsiz evlat hic evladinin olmamasindan daha daha kotu.
Rabbi hebli mines salihin
18.günYagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül 500 okudu
8.gun @Saman Alevi elif
9.gunRunkli ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk Kadriye 200 okudum
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?