- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.281
Hepsine baksınlar yani :)Yok cnm ac tok farketmiyor. Fsh.. Lh... Ploraktinm... Progestan... Estradiyol... Tsh... 6 sınavda baksınlar mutlaka söyle
Allah razı olsun canımm tamam söylerim mutlakaHepsine baksınlar yani :)
Hoşgeldin Hülya tabii ki katılabilirsin biz 2 haftadır sürdürüyoruz seni de ekleriz zincireAraniza yeni katıldım kayseriden hülya ben bende duaniza katılmak isterim sizde isterseniz çok artırdim bulamadım dua grubu kulun kuluna ettiği dua kabul olurmuş inşallah
Amin kızlar Allah razı olsun.7.100 okunduzehzeh2 rabbim kabul etsin
Kuzum ilgilenen arkadaslarimiz var onlar kabul girurse neden olmasnAraniza yeni katıldım kayseriden hülya ben bende duaniza katılmak isterim sizde isterseniz çok artırdim bulamadım dua grubu kulun kuluna ettiği dua kabul olurmuş inşallah
Canım liste bitmek üzere zaten listenin sonuna geliyoruz son olarak arkadaşlar kabul ederse biz en son sana okuruz. Sende listeyi not et kendine zaten 1. Sayfada var her gün birimize niyet et gönlündem ne kdr geçiyorsa yada yani kaç okumaya müsaitsen sende bize oku buraya girer dersin bize kızlar bugün işte şu kişiye şu kadar okudum diye liste bitsedr dua edenimiz bitmemiş olur.Araniza yeni katıldım kayseriden hülya ben bende duaniza katılmak isterim sizde isterseniz çok artırdim bulamadım dua grubu kulun kuluna ettiği dua kabul olurmuş inşallah
Kesinlikle öyle Allah acısız hayırlısıyla versin2 sene bekledikten sonra, Mart ayında hamile kaldım ancak Mayıs'da kalbi durdu. Öğrendim ki olay hamile kalmak da değilmiş bir de sağlıkla dünyaya getirebilmek meseleymiş Tüm hayal kırıklıklarına, kalp ağrılarına rağmen yılmak yok değil mi?
Rabbi hebli mines salihin
18.günYagmureylul öznur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allahım tez zaman da kabul etsin inşallah
Kendisi hamile Allah sağlıkla kucağına Vakti saatinde almayı nasip etsin
1.gunMucize2107 Büşra
2.gun @mervem-metem betül
3.gunBurcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 500 okudum
5.gunKelebekcikk34
6.gunnovasa nur
7.gunTurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gunnoniponi tuğba
11.gunSmydnz sümeyye
12.gun edibe 300
13.gunpinpirik90 gamze
14.gunzehzeh2 zehra
15.gunS_V_S_88 sumeyye
16.gunkdryknk
17.gun G glry21
18.gun@yagmureylül
19.gun M Masalkader beyza
20.gunZeze493 zeynep
21.gun@esmer58
Ben kendi adıma konuşayım Allah'a şükür ben ve oğlum çok iyiKizlarr nasılsınız herkes iyi mii
Resim ogretmeniyim kuzum senin bolum ne ? Seni cok iyi anliyorum balim bide issizlik stresi var isteKizlar gunaydin hayirli cumalar olsun hepinizeMucize2107 cnm senin bolum ne atanamamis biri olarak bende issizim ve baya diplomali ev hanimligi yapiyorum:)
Gunaydinn canimmm❤❤Günaydın kızlar
Henüz 4 haftalık cok yeni canım. Allahım isteyen herkese versin. Olanlara da saglikla gelmesini nasip etsin insallah.Bi dahaki aya bende denicem. Inşallah ise yarar .
Kaç haftaliksin cnm?
Anladım cnmKesinlikle masumane resim paylasanlara lafim yok bilakis mutlu olurum ama bazilari cilkini cikariyor lafimiz onlara uslupla alakali tamamen pervazsizca konusmalara gormemislere tahammulum yok digerleri bas tacimizdir kuzum
Amin cnm.Henüz 4 haftalık cok yeni canım. Allahım isteyen herkese versin. Olanlara da saglikla gelmesini nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?