2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kelebekcikk34 cnm yaptin mi test ne alemdesin
Yapmadım kuzum ya valla kasıklarım cok ağrıyo deli gibi bekliyom evde
Bide bizim evde tadilat var annemler falan burda çaktırmamaya çalışıyorum ama içim içimi kemiriyor gelcek mi adet diye
Kocam gelsin akşam ona sorcam napalım diye

Ayy cnm etiketle beni mutlaka tahlil falan yaparsan kuzu

Gece eşim işten gelene kadar adet olmassa hastaneye gideyim diyom kan vermeye ama ya hamile değilsem yıkılcam ya
Yikilmayacaksin cnm lutfen her iki sonucu da dusun ama tabi ki agirlikli olumlu dusun ki olumlu olsun cnm hem olmazsa da vardir bi hayir vardir vakti saati diye duaunmeliyiz cnm

Kızlar bişey sorucam söylemesi ayıp sabah ilişki oldu ve şimdi kasıgimda zonklama ve batma oluyor sizce sebebi nedir yada sizde de böyle bişey oluyor mu

Bu arada bayramdan sonra o kadar yoğun geçti ki günlerim sürekli bi misafirim vardı e gelen de yatılı geliyor. Daha bugün yolladım misafirleri sonrada hooop hastaneye. 4 gün önce adet oldum ben maalesef bu ay yine hüsran oldu. Bayramım zaten felaket geçmişti gelen geçen çocuk soruyo 2 yıl oldu hala yokmu yok efendim senden sonra evlenen şu 2. ye hamile sen niye yapmıyosun dahalar yok efendim kilo almışşın sen göbeğin çıkmış hamilesinde bizdenmi saklıyosunlar. Kafayı yemeye ramak kalmıştı yani Birde sanki herşey üst üste gelir gibi etrafımdaki herkes hamile.. Görümcem eltim falan hepsi hamile ki eltimin benden 1 yıl sonra düğünü oldu. Bii bayram daha geçirmek istemiyorum böyle olursa zaten bayramda hiiiiç memleketlere bile gitmeyi düşünmüyorum artık o derece yani Bende bugün gittim doktora tahlil falan verdim temiz çıktı şükür ama sizlerinde daha önce söylediğiniz gibi rahim filmi olmadan aşılama yapmıyorlar. Doktorda bana 2 seçenek sundu. Ya bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle devam edicez ya da rahim filmi çekilicem sonraki ay aşılama. Sizce ne yapmalıyım bi akıl fikir verin bana Daha fazla beklemek istemiyorum Derdimi anlatacağım sizden başka kimsem yok valla buraya yazıp rahatlıyorum iyiki varsınız

pinpirik90 kuzucuğum seni cok iyi anlıyorum ne kadar dolmuşsun kuzum inan bende aynı durumdayım kuzenlerim dostlarım hepsi bebeklendi ve şuan biri 2. Hamile bana sadece acıyorlar artık Allah sanada göstersin yakın zamanda deyip sırtımı sıvazlıyorlar böyle acıyarak bakarak. Ben artık herkesten çektim kendimi senin yaşadıklarını yaşıyorum cünkü birde benm bebek kaybım var biliyosun 7 aylık cocuk görünce nerde olsam ağlıyorum.Eşimle ve sadece beni anlayan kişilerle görüşme kararı aldım uzun zamandr ve işe yaradı kafam daha rahat.İnan gamzecim sadece kendini ve eşinin mutluluğunu düşün onlar evlerine gittğinde seni coktan unutmuş oluyorlar sende onların dediklerini düşünüp mutsuz hissetme,mutlu olduğun şeyleri yap.Eğer tedavi gerektircek bi sorunun yoksa tedavi olma zamana bırak illaki Rabbim zamanını bilir ama tedavi olman gerekiyorsa tabiki başla.Duanı et tevvekkülünü yap evinde kendi mutlu oldgn şeyleri yap kuzum kimseye bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…