- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.681
Canım 21 gün 21 arkadaşa okuduk bitirdik. Eğer tekrar okumaya baslarsak Seni de aliriz listeye .
İnşaAllah canım bakalım çünkü klomene bu ay başladım ama diğer ay devam edermi etmezmi bilmiyorum ona göre bende alıcamDoğru diyon cnm bi göz atarım bakalım. Inşallah faydası olur doktorun
Cnm klomen kullanimi bitmedi mi kuzum kontrole falan gittin miİnşaAllah canım bakalım çünkü klomene bu ay başladım ama diğer ay devam edermi etmezmi bilmiyorum ona göre bende alıcam
Yapmadım kuzum ya valla kasıklarım cok ağrıyo deli gibi bekliyom evdeKelebekcikk34 cnm yaptin mi test ne alemdesin
Dün Bitti canım perşembe doktora gidicem çünkü yazlıktayım yarın istanbula dönücem bakalım kontrolde ne diycek merakla bekliyorumCnm klomen kullanimi bitmedi mi kuzum kontrole falan gittin mi
Canım bi önceki adetin saat kaç gibi olmuştu :)Yapmadım kuzum ya valla kasıklarım cok ağrıyo deli gibi bekliyom evde
Bide bizim evde tadilat var annemler falan burda çaktırmamaya çalışıyorum ama içim içimi kemiriyor gelcek mi adet diye
Kocam gelsin akşam ona sorcam napalım diye
Geçen ay bugün öğleden sonra 2-3 de falan sanırım :) neden ki kuzumCanım bi önceki adetin saat kaç gibi olmuştu :)
saol canım darısı başına bugundu gunüm cnmCanım hayırlı uğurlu olsunnn kaç gğn gecikmiştin?
canım beyaz akıntın gelıyormu hıc bı aralarGeçen ay bugün öğleden sonra 2-3 de falan sanırım :) neden ki kuzum
Arada bir canm ama o kdr yoğun değilcanım beyaz akıntın gelıyormu hıc bı aralar
Ayy cnm benimde persembe gunu dr randevum var hbr et mutlaka cnmDün Bitti canım perşembe doktora gidicem çünkü yazlıktayım yarın istanbula dönücem bakalım kontrolde ne diycek merakla bekliyorum
Ayy cnm etiketle beni mutlaka tahlil falan yaparsan kuzuYapmadım kuzum ya valla kasıklarım cok ağrıyo deli gibi bekliyom evde
Bide bizim evde tadilat var annemler falan burda çaktırmamaya çalışıyorum ama içim içimi kemiriyor gelcek mi adet diye
Kocam gelsin akşam ona sorcam napalım diye
Yikilmayacaksin cnm lutfen her iki sonucu da dusun ama tabi ki agirlikli olumlu dusun ki olumlu olsun cnm hem olmazsa da vardir bi hayir vardir vakti saati diye duaunmeliyiz cnmGece eşim işten gelene kadar adet olmassa hastaneye gideyim diyom kan vermeye ama ya hamile değilsem yıkılcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?