- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.701
Bu da bizim sinavimiz demekki canim asla isyan etmiyorm bende tabiki ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum. Verende alanda Allah vardır bizimde bi zamanimiz elbet ama beklemek yoruyo... Bende gorunurde bisey yok bi rahim filmi cektirmedim iste. Esimde de hareketlilik ve morfoloji sinirda cikmisti 3 4 aydir vitamin falan kullaniyor ama burda okudugum kadaritla morfolojiden dolayi gec olabiliyomus tup bebege kadar gidenler var.Ama gittigim kadindogumcular ona hic bakmiyo bile sayi iyi oldugu icin o önemsiz diyorlar bakalim bekliyoruz. Bekle bekle 2 yil olacak nerdese bakalim hepimiz icin hayirlisi. Bu arada sende hala gelen giden yok dimi? O kadar cok istiyorum ki senin hamile olmanipinpirik90 kuzucuğum seni cok iyi anlıyorum ne kadar dolmuşsun kuzum inan bende aynı durumdayım kuzenlerim dostlarım hepsi bebeklendi ve şuan biri 2. Hamile bana sadece acıyorlar artık Allah sanada göstersin yakın zamanda deyip sırtımı sıvazlıyorlar böyle acıyarak bakarak. Ben artık herkesten çektim kendimi senin yaşadıklarını yaşıyorum cünkü birde benm bebek kaybım var biliyosun 7 aylık cocuk görünce nerde olsam ağlıyorum.Eşimle ve sadece beni anlayan kişilerle görüşme kararı aldım uzun zamandr ve işe yaradı kafam daha rahat.İnan gamzecim sadece kendini ve eşinin mutluluğunu düşün onlar evlerine gittğinde seni coktan unutmuş oluyorlar sende onların dediklerini düşünüp mutsuz hissetme,mutlu olduğun şeyleri yap.Eğer tedavi gerektircek bi sorunun yoksa tedavi olma zamana bırak illaki Rabbim zamanını bilir ama tedavi olman gerekiyorsa tabiki başla.Duanı et tevvekkülünü yap evinde kendi mutlu oldgn şeyleri yap kuzum kimseye bulaşma.
Yaa inşallah hayirli haberler alırız kuzum inan çok istiyorum güzel şeyler hissediyorumpinpirik90 giden gelen yok canım o kadar gergin ve sinirliyim ki o kadar gecikti korkuyorum hamile değilsem diye cok yoruldum cünkü negatif sonuç almaktan bende.
Yaa inşallah hayirli haberler alırız kuzum inan çok istiyorum güzel şeyler hissediyorumpinpirik90 giden gelen yok canım o kadar gergin ve sinirliyim ki o kadar gecikti korkuyorum hamile değilsem diye cok yoruldum cünkü negatif sonuç almaktan bende.
Benim geçen ay mesela dediğin gibi 2-3 gibi olursa gelecek ayda 4-5 gibi olur yani 1-2 saat atarda o yüzden sordum seninde öyleyse o saatleri atlattıktan sonra test yap diycektim :))Geçen ay bugün öğleden sonra 2-3 de falan sanırım :) neden ki kuzum
Aminn inşaAllah canım ne güzel tam gününde çıkmış belirtilerin nelerdisaol canım darısı başına bugundu gunüm cnm
Tamam canım haber veririm sende haber verde sen ne için gidicektin?Ayy cnm benimde persembe gunu dr randevum var hbr et mutlaka cnm
Canım evde testin varsa yap 1 tane ümitlenmeden öylesine yapıyorum falan de en azından acabalardan kurtulursun inşaAllah pozitif olur ve kan tahliliyle netleşirpinpirik90 giden gelen yok canım o kadar gergin ve sinirliyim ki o kadar gecikti korkuyorum hamile değilsem diye cok yoruldum cünkü negatif sonuç almaktan bende.
Kelebekcigim sabah yap ay merak ettim sırf senin için girdim acaba adet gördu mu diye hadi hayırlısıCanım evde testin varsa yap 1 tane ümitlenmeden öylesine yapıyorum falan de en azından acabalardan kurtulursun inşaAllah pozitif olur ve kan tahliliyle netleşir
Canım negatif cikacagini düşün öylesine yaptığını düşün. Asla ama asla pes etme biz her zaman yanindayiz.Bu arada evde test yoktu
Kızlar negatif çıkarsa sonuç beni yerden toplayın bir zahmet kürekle kazıyın
canım bnm tek anlayan siz varsınız gönül bağı kurdukCanım negatif cikacagini düşün öylesine yaptığını düşün. Asla ama asla pes etme biz her zaman yanindayiz.
Ah kıyamam yaa özel polikliniğe gittim saat geç oldugu için yarına ancak çıkar dedi internettten bakcamSaat kaçta alcan sonucu?.o saatte uyancam
Yemin ederim kendim gibi heyecan yaptimcanım bnm tek anlayan siz varsınız gönül bağı kurduk
Takipdeyim seni inşallah hamilesindir canım ❤Ah kıyamam yaa özel polikliniğe gittim saat geç oldugu için yarına ancak çıkar dedi internettten bakcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?