2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bu da bizim sinavimiz demekki canim asla isyan etmiyorm bende tabiki ama elimden ne gelirse yapmak istiyorum. Verende alanda Allah vardır bizimde bi zamanimiz elbet ama beklemek yoruyo... Bende gorunurde bisey yok bi rahim filmi cektirmedim iste. Esimde de hareketlilik ve morfoloji sinirda cikmisti 3 4 aydir vitamin falan kullaniyor ama burda okudugum kadaritla morfolojiden dolayi gec olabiliyomus tup bebege kadar gidenler var.Ama gittigim kadindogumcular ona hic bakmiyo bile sayi iyi oldugu icin o önemsiz diyorlar bakalim bekliyoruz. Bekle bekle 2 yil olacak nerdese bakalim hepimiz icin hayirlisi. Bu arada sende hala gelen giden yok dimi? O kadar cok istiyorum ki senin hamile olmani

pinpirik90 giden gelen yok canım o kadar gergin ve sinirliyim ki o kadar gecikti korkuyorum hamile değilsem diye cok yoruldum cünkü negatif sonuç almaktan bende.
Yaa inşallah hayirli haberler alırız kuzum inan çok istiyorum güzel şeyler hissediyorum

pinpirik90 giden gelen yok canım o kadar gergin ve sinirliyim ki o kadar gecikti korkuyorum hamile değilsem diye cok yoruldum cünkü negatif sonuç almaktan bende.
Canım evde testin varsa yap 1 tane ümitlenmeden öylesine yapıyorum falan de en azından acabalardan kurtulursun inşaAllah pozitif olur ve kan tahliliyle netleşir

Canım evde testin varsa yap 1 tane ümitlenmeden öylesine yapıyorum falan de en azından acabalardan kurtulursun inşaAllah pozitif olur ve kan tahliliyle netleşir
Kelebekcigim sabah yap ay merak ettim sırf senin için girdim acaba adet gördu mu diye hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…