- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.721
Kız ben sizi bırakırmıyım herkes hamile olana kdr burdayız dur kız benm daha belli değil inşallahYemin ederim kendim gibi heyecan yaptim
Inşallah yarın yüzün yüzümüz guler canım. Tek istedigim buraları bırakıp gitme.
Hakkinda hayırlısı olsun kuzum. Eger hamile degilsende daha zamanı vardır belki. Belki hayırlısı öyledir. Sakın ama sakın üzülme. Fazla da düşünme yat uyu dinlen canım.Kız ben sizi bırakırmıyım herkes hamile olana kdr burdayız dur kız benm daha belli değil inşallah
İnanki farklı bir bağım var sizinle
Eşim kaynim bende kahvaltı hazirladim gittiler. Kaynimin evinde tadilat var dogalgaz doseniyor o yüzden erken kalktik cnm.Bendr netin başında bekliyom uyandım erkenden sen neden erken kalktn
Ayyy biliyodum yaa hissediyodum ama üzülme diye yazamadım canım benim tüylerim diken diken yazıyorum çok çok sevindim Allah daim etsin şu an öyle güzel bi haldesin ki tahmin edebiliyorumBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Meleklerim gönül dostlarım,Hamileyim.
Rabbime çok şükürler olsun.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Kendim için ne kadar istediysem,hepiniz içinde aynı şekilde istiyorum.
Kuzum böyle idrak etmeye çalışıyorum idrak edememiş gibiyim :)Ayyy biliyodum yaa hissediyodum ama üzülme diye yazamadım canım benim tüylerim diken diken yazıyorum çok çok sevindim Allah daim etsin şu an öyle güzel bi haldesin ki tahmin edebiliyorum
Ben yeni alışıyorum düşün şimdi gece yatcaksın sabah uyandığında Allahım rüya mı gördüm gerçek mi diye afallayacaksın ben öyle olmuştumKuzum böyle idrak etmeye çalışıyorum idrak edememiş gibiyim :)
Kuzum böyle idrak etmeye çalışıyorum idrak edememiş gibiyim :)
308 cıktı kuzum Allahım daim etsinYaa yerim seni ne kadar üzüldün bak hamileymişsin :)) heyecandan unuttum değerin kaç çıktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?