- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.741
Banaa bugunun en guzel haberini verdin allahimmm o kadar mutluyum ki seymaaa sana hep demistimmm olacak diye basaracaz diye bak basardinnn rabbimin izniyle cok saglikli bi gebeligin olacak cok sevindimmm cok mutlu oldummm ya suannn okadar mutluyumki keske yanimda olup gorebilseydinnn kuzum gozumuz aydinnn darisi bizlereeeBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Meleklerim gönül dostlarım,Hamileyim.
Rabbime çok şükürler olsun.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Kendim için ne kadar istediysem,hepiniz içinde aynı şekilde istiyorum.
Maşallah canım çok iyi çıkmış benim 88 çıkmıştı ilk :) 2 gün sonra aynı saatte tekrarla canım tekrar kan ver yediklerine içtiklerine dikkat et canım yat dinlen ağır iş yapma sakın.. Allahım kat kat arttırsın inşallah değerini ❤❤308 cıktı kuzum Allahım daim etsin
Amin kuzum cümlemizin ama senin 88 normal ben senden geç öğrendim bekledim ondanMaşallah canım çok iyi çıkmış benim 88 çıkmıştı ilk :) 2 gün sonra aynı saatte tekrarla canım tekrar kan ver yediklerine içtiklerine dikkat et canım yat dinlen ağır iş yapma sakın.. Allahım kat kat arttırsın inşallah değerini ❤❤
canım biliyodum senın hamile oldugunuda soyleyemiyodum dun dedınya beyaz akıntım oluyor arada o zmn tmm dedım ama yanılm aktan korktum ınankı cok sevıdım rabbım kucagına almayı nasıp etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Meleklerim gönül dostlarım,Hamileyim.
Rabbime çok şükürler olsun.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Kendim için ne kadar istediysem,hepiniz içinde aynı şekilde istiyorum.
sendende canım peş peş belkıde aynı gün dogurcaz :))))))
Aaa evet aptal gibiyim ben ya şuan tarihleri bile farkında değilim :) Allahım gözaydınlığıyla çıkarsınsendende canım peş peş belkıde aynı gün dogurcaz :))))))
aminnn canımAaa evet aptal gibiyim ben ya şuan tarihleri bile farkında değilim :) Allahım gözaydınlığıyla çıkarsın
saol canım darısı basına 126 cıktıkızlaar ben geldiiim yoktum bi süre. Son 3 günki duaları da okuyamadım maalesef ama bugün yarın okuyup tamamlarım inşallah.... Bu arada S seda7782 canıııım hayırlı olsun çok sevindim kan tahlili yaptırınca sonucununu bekliyoruz
Kelebekcikk34 canım inşallah hamilesindir gelmesin o kırmızılar :)
Amin canım inş hepimizinÇok sevindimKelebekcikk34 rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Burası benim ailem gibi oldu ya inşallah hepimiz pespeşe doguma gidiyoruz diye yazacaz ay valla kendim hamile olduğumu ögrendim Zaman kadar çok Mutlu oldum rabbim meleklermizi korusunAmin canım inş hepimizin
Meleginin kalp atışlarını sıkıntısız bi şekilde duyarsın inşallah ilk Zaman'lar doktor şeçimine dikkat et en kötüsünü söyleyip insanın canını sıkıyorlarBende kimseye paylaşmayıp sadece sizinle paylaşıyorum kuzumkalbim mucizelerim
Bende kimseye paylaşmayıp sadece sizinle paylaşıyorum kuzumkalbim mucizelerim
İnşallah canım Allah a emanet ya pozitif bi doktor bulucam kendimeMeleginin kalp atışlarını sıkıntısız bi şekilde duyarsın inşallah ilk Zaman'lar doktor şeçimine dikkat et en kötüsünü söyleyip insanın canını sıkıyorlar
Kız anında söyledim ben kendimde ağladım zaten hep bir ağlaştık :)Ailene söylemedin mi daha :) ben hemen aramıştım annemi ağlamıştı telefonda sevinçden :) çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Ben ilk başta bi doktora gittim doktor nerde kötü düşünce hepsini söyledi başka doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını dinletti annesi bak bebeğin iyi sakin üzülme dedi doktordan doktora fark var Can'ım yaİnşallah canım Allah a emanet ya pozitif bi doktor bulucam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?