2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Banaa bugunun en guzel haberini verdin allahimmm o kadar mutluyum ki seymaaa sana hep demistimmm olacak diye basaracaz diye bak basardinnn rabbimin izniyle cok saglikli bi gebeligin olacak cok sevindimmm cok mutlu oldummm ya suannn okadar mutluyumki keske yanimda olup gorebilseydinnn kuzum gozumuz aydinnn darisi bizlereee

308 cıktı kuzum Allahım daim etsin
Maşallah canım çok iyi çıkmış benim 88 çıkmıştı ilk :) 2 gün sonra aynı saatte tekrarla canım tekrar kan ver yediklerine içtiklerine dikkat et canım yat dinlen ağır iş yapma sakın.. Allahım kat kat arttırsın inşallah değerini ❤❤

Amin kuzum cümlemizin ama senin 88 normal ben senden geç öğrendim bekledim ondan

canım biliyodum senın hamile oldugunuda soyleyemiyodum dun dedınya beyaz akıntım oluyor arada o zmn tmm dedım ama yanılm aktan korktum ınankı cok sevıdım rabbım kucagına almayı nasıp etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol canım darısı basına 126 cıktı

Amin canım inş hepimizin
Burası benim ailem gibi oldu ya inşallah hepimiz pespeşe doguma gidiyoruz diye yazacaz ay valla kendim hamile olduğumu ögrendim Zaman kadar çok Mutlu oldum rabbim meleklermizi korusun

İnşallah canım Allah a emanet ya pozitif bi doktor bulucam kendime
Ben ilk başta bi doktora gittim doktor nerde kötü düşünce hepsini söyledi başka doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını dinletti annesi bak bebeğin iyi sakin üzülme dedi doktordan doktora fark var Can'ım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…