2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaaaaaa cok sevimdim inan. Burda her ne kadar birbirimizi tanimasakta ayni duygulari yasadigimiz icin bi bag olustu zaten ve mesajini okudugumdaki halimi gormen lazimdi kendim olmus gibi sevindim inan... Insallah saglikli sihhatli kucagina da almayi nasip eder rabbim

Kelebekcik cok tebrik ederim. Mart anneleri arasına hosgeldin. Birlikte saglikli sureclerimiz olsun insallah. Opuyorum canim benim..

Canım inanki sizden bu haberi aldığımda bende öyle olacağım cünkü dediğin gibi yaşadığımız duygular aynı Rabbim herkese nasip ediyor bir bir dualarımızla sıra sizde cok cok istiyorum bunu sizin hepinizi seviyorum kimse yokken siz vardınız

Seymaaaammmm cok sevindim kuzum yaa harika bi hbr bu gercekten sanki kendim hamile olmusum gibi sevindim ve tlf sesini duymak istedim neden bilmiyorum gercwkten super bi bag kurduk kuzular rabbim bizlerede nasip etsin ins bu dua sayesinde bu ay ne guzel hbrler aldik Kelebekcikk34 cnm bizler icinde bol dua et ve biz bu duaya devam edelim kizlar tekrar loste olustursak baya umutlanfim suan da ins hepimiz bi gun hamis olcaz yaa

Kelebekcikk34 canım hayırlı olsun merakımdan iş arasında bakıyım dedim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben çok yazamıyorum ama okuyorum herkesi diğer hamile kalan arkadaşlar da sağlıkla kucağına alır inşallah

Keşke aynı şehirde olsaydık da yüz yüze de görüşebilseydik

Benim ikinci ailem oldunuz kimseyle paylasamadigim anlarima sahit oldunuz hepiniz benim icin ayri degerlisiniz Kelebekcikk34 seymam can arkadasim hergun birbirimize destek verdik ve onun meyvesini aldik geceden beri tlfn elimde seydadan haber bekledimm o guzel haberi sabahin ilk saatlerinde aldim inanin yatakta mutluluktan ne yapacagimi sasirdim cunku umuduma umut katti saglikli bi gebelik gecirecek rabbimin izniyle buradaki tum hamis annelerde dahil darisi biz olmayanlarin basinaaa insallahh hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz

Ay valla kızlar grup mu kursak napsak instagram da falan bende sizi cook seviyorum Mucize2107

Yok kuzum yaptırmadım Ramazan olduğu için fırsat olmadı Ramazan hürmetine hamile kaldın ama :)
Kuzuuum gozunaydin yaaa nasıl güzel bi haber buuuAllahım tamamına erdirsin maşallah mucize gibi ard arda bebis haberleri geliyor darısı hepimizeee

Allahım şükürler olsun. Canım benim saglicakla kucagina al evladini biliyordum biliyordum
Dualarimizin hikmetine bakın kızlar. 4 4 kişi zaten hamileydi 3 kişiden hamile haberinide aldık.sukurler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…