- 4 Eylül 2009
- 323
- 308
- 303
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.761
Yaaaaaa cok sevimdim inan. Burda her ne kadar birbirimizi tanimasakta ayni duygulari yasadigimiz icin bi bag olustu zaten ve mesajini okudugumdaki halimi gormen lazimdi kendim olmus gibi sevindim inan... Insallah saglikli sihhatli kucagina da almayi nasip eder rabbimBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Meleklerim gönül dostlarım,Hamileyim.
Rabbime çok şükürler olsun.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Kendim için ne kadar istediysem,hepiniz içinde aynı şekilde istiyorum.
Kelebekcik cok tebrik ederim. Mart anneleri arasına hosgeldin. Birlikte saglikli sureclerimiz olsun insallah. Opuyorum canim benim..Bunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Sevinç gözyaşları :) Rabbim daim etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım..Kız anında söyledim ben kendimde ağladım zaten hep bir ağlaştık :)
Canım cok teşekkür ediyorum Allahım inşallah amin Rabbim sağlıklı huzurlu nasip etsinKelebekcik cok tebrik ederim. Mart anneleri arasına hosgeldin. Birlikte saglikli sureclerimiz olsun insallah. Opuyorum canim benim..
Canım inanki sizden bu haberi aldığımda bende öyle olacağım cünkü dediğin gibi yaşadığımız duygular aynı Rabbim herkese nasip ediyor bir bir dualarımızla sıra sizde cok cok istiyorum bunu sizin hepinizi seviyorum kimse yokken siz vardınızYaaaaaa cok sevimdim inan. Burda her ne kadar birbirimizi tanimasakta ayni duygulari yasadigimiz icin bi bag olustu zaten ve mesajini okudugumdaki halimi gormen lazimdi kendim olmus gibi sevindim inan... Insallah saglikli sihhatli kucagina da almayi nasip eder rabbim
Ay valla kızlar grup mu kursak napsak instagram da falan bende sizi cook seviyorumSeymaaaammmm cok sevindim kuzum yaa harika bi hbr bu gercekten sanki kendim hamile olmusum gibi sevindim ve tlf sesini duymak istedim neden bilmiyorum gercwkten super bi bag kurduk kuzular rabbim bizlerede nasip etsin ins bu dua sayesinde bu ay ne guzel hbrler aldikKelebekcikk34 cnm bizler icinde bol dua et ve biz bu duaya devam edelim kizlar tekrar loste olustursak baya umutlanfim suan da ins hepimiz bi gun hamis olcaz yaa
Bence hmn bi whatssap grubu falan ayarlayalim derim:)
Yok kuzum yaptırmadım Ramazan olduğu için fırsat olmadı Ramazan hürmetine hamile kaldın ama :)Kelebekcikk34 Süper bi haber cnm valla kendine bile anca bu kadar sevinmişimdir çok mutlu oldum Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah sen masaj yaptırmış mıydın
Valla ben yok demem biliyosunn kuzum cok iyi olur
Aynennn kizlarrr ben varimmmBence hmn bi whatssap grubu falan ayarlayalim derim:)
aynen ya bi grup şart bizeBence hmn bi whatssap grubu falan ayarlayalim derim:)
Kuzuuum gozunaydin yaaa nasıl güzel bi haber buuuYok kuzum yaptırmadım Ramazan olduğu için fırsat olmadı Ramazan hürmetine hamile kaldın ama :)
Allahım şükürler olsun. Canım benim saglicakla kucagina al evladini biliyordum biliyordumBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?