- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.781
Kendini eklemek isteyenler ozelden mesaj atabilirler kuzum bana yada seymayaaynen ya bi grup şart bize
Valla hic bir fikrim yok kuzummkızlar bebe asprinin bi zararı yok dimi muaneye kadar günde 1 adet baslamayı düşünüyorumda
Baslatalimmm kuzummmmGözümu açtım şeyma dedim yüzümü bile yikamadan direkt buraya girdim. Ama biliyordum hamile oldugunu sana da söyledim:)
Çok çok sevindim canım benim. Bizlerede dua et lütfen. Kızlar biraz aradan sonra dua listesini tekrar başlaticam.
Tabikide burasi birakilmaz kuzummmm sen birakilirmisin balim yaaa oyle dusunme nerde kaldiysak ordan devamKızlar grupta olmayı çok çok isterdim ama maalesefesimi ikna edemem buraya bile girmeme zor izin vermisti
Siz artık yazisirsiniz beni unutup
Baslayalimmm kuzum herkes hamile kalana kadarda devam edelim hatta hamile kalincada okuyalimDua listesinde 21 kisiydik 5 kişi zaten hamileydi. Duayi bitireli 3 gün oldu 3 hamile haberi aldik. Bir kaç tane daha aliriz gibime geliyor:) kaldı 13 kişi tekrar baslayalim kizlar.
Ah canım benm samimiyetine yürekten inanıyorum Allah razı olsun iyiki varsınız zor günümde bir tek siz vardınız.Duayı kesinlikle devam edelimGözümu açtım şeyma dedim yüzümü bile yikamadan direkt buraya girdim. Ama biliyordum hamile oldugunu sana da söyledim:)
Çok çok sevindim canım benim. Bizlerede dua et lütfen. Kızlar biraz aradan sonra dua listesini tekrar başlaticam.
Canım arkdşm aminnnn Allahım hepimiz sıraya gircez inşallah ben ne kdr umutsuzdum biliyorsunuz inşallah en yakın zamanda gel arkamdanKuzuuum gozunaydin yaaa nasıl güzel bi haber buuuAllahım tamamına erdirsin maşallah mucize gibi ard arda bebis haberleri geliyor darısı hepimizeee
Tabikide burasi birakilmaz kuzummmm sen birakilirmisin balim yaaa oyle dusunme nerde kaldiysak ordan devam
Hamile kalinca baska dualara geceriz ins kuzular valla sengulcum seni unutmak mumkun deil bence senin hakkini nasil odeyecez bilmiyom senin sayende burada tanistik resmen siki bi arkadaslik kurduk yaa
Ah canım bnmde tüylerim ürperdi inanki cok duygulandım böyle güzel yürekler kazanmışım ya Allahım cok şükür ne güzel dualar almışım o kadar uzak mesafelerden bu bana yeter.Senden o haberi aldığımda benimde gözyaşlarına boğulacağıma emin olabilirsin.Biz birbirimize umut olduk sabrın sonu mutlaka selametKelebekcikk34 canımmm Şeyma nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam Okudugumda hüngür hüngür ağlamaya başladım.. bunlari yazarken bile gozyaslarina boguluyorum sen beni çok etkilemiştin yasadigin durum vs. Her daim dualarimdaydin. İnsan birde duasinin kabul olduğuna duygusallasip ağlıyor Rabbim daim etsin 9 ayını sağlıkla gecirip kucağına alasın insallah. Bende aşılama olayındayim hergün göbekten iğne vurunuyorum bakalım Allahım duaları dilekleri boş çıkarmaz inşallah vakti zamanı geldiğinde oluyormuş. Rabbim daim etsin inşallah canım çok sevindim cok
Kuzum olur mu öyle şey zamanlada ikna ederiz onu ayrıcaKızlar grupta olmayı çok çok isterdim ama maalesefesimi ikna edemem buraya bile girmeme zor izin vermisti
Siz artık yazisirsiniz beni unutup
Ayyyy canımmm hayırlı olsunnnn çok sevindim vallahi billahi Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin canımmmmmmmmBunu buraya yazmak benim için sadece hayaldi.
Meleklerim gönül dostlarım,Hamileyim.
Rabbime çok şükürler olsun.
Benim neler yaşadığımı zaten çoğunuz biliyor. Bundan sonrası için duaya daha çok ihtiyacım var.Allahım devamını nasip etsin.Geçmişte yaşadığım acıdan korusun Rabbim beni ve cümlemizi.Bu gebeliğimde hergün iğne olucam pıhtılaşma için.Sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin inşallah Allahım
Kendim için ne kadar istediysem,hepiniz içinde aynı şekilde istiyorum.
Burcum Allah razı olsun kuzumAyyyy canımmm hayırlı olsunnnn çok sevindim vallahi billahi Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin canımmmmmmmm
Kaç kişi kaldık canım hamike olmayı bekleyenAllahım şükürler olsun. Canım benim saglicakla kucagina al evladini biliyordum biliyordum
Dualarimizin hikmetine bakın kızlar. 4 4 kişi zaten hamileydi 3 kişiden hamile haberinide aldık.sukurler olsun.
Gerçekten çok sevindim inşaAllah bende günün birinde buraya bu duygularla hamileyim diye yazarımm canım benim bu arada sen hiç bişey kullanmıyodun dimi ilaç vs.Burcum Allah razı olsun kuzum
Tmm canım başlayalım ben şimdi gördüm yazdığını o yüzden sormuştumDua listesinde 21 kisiydik 5 kişi zaten hamileydi. Duayi bitireli 3 gün oldu 3 hamile haberi aldik. Bir kaç tane daha aliriz gibime geliyor:) kaldı 13 kişi tekrar baslayalim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?