2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gözümu açtım şeyma dedim yüzümü bile yikamadan direkt buraya girdim. Ama biliyordum hamile oldugunu sana da söyledim:)
Çok çok sevindim canım benim. Bizlerede dua et lütfen. Kızlar biraz aradan sonra dua listesini tekrar başlaticam.

Kızlar grupta olmayı çok çok isterdim ama maalesef esimi ikna edemem buraya bile girmeme zor izin vermisti

Siz artık yazisirsiniz beni unutup

Ah canım benm samimiyetine yürekten inanıyorum Allah razı olsun iyiki varsınız zor günümde bir tek siz vardınız.Duayı kesinlikle devam edelim

Kuzuuum gozunaydin yaaa nasıl güzel bi haber buuuAllahım tamamına erdirsin maşallah mucize gibi ard arda bebis haberleri geliyor darısı hepimizeee
Canım arkdşm aminnnn Allahım hepimiz sıraya gircez inşallah ben ne kdr umutsuzdum biliyorsunuz inşallah en yakın zamanda gel arkamdan

Tabikide burasi birakilmaz kuzummmm sen birakilirmisin balim yaaa oyle dusunme nerde kaldiysak ordan devam

Hamile kalinca baska dualara geceriz ins kuzular valla sengulcum seni unutmak mumkun deil bence senin hakkini nasil odeyecez bilmiyom senin sayende burada tanistik resmen siki bi arkadaslik kurduk yaa

Canlarim benim siz iyiki varsiniz sizler sayesinde oldu . Tamam ikna oldum bırakmayacağınıza

Kelebekcikk34 canımmm Şeyma nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam Okudugumda hüngür hüngür ağlamaya başladım.. bunlari yazarken bile gozyaslarina boguluyorum sen beni çok etkilemiştin yasadigin durum vs. Her daim dualarimdaydin. İnsan birde duasinin kabul olduğuna duygusallasip ağlıyor Rabbim daim etsin 9 ayını sağlıkla gecirip kucağına alasın insallah. Bende aşılama olayındayim hergün göbekten iğne vurunuyorum bakalım Allahım duaları dilekleri boş çıkarmaz inşallah vakti zamanı geldiğinde oluyormuş. Rabbim daim etsin inşallah canım çok sevindim cok

Ah canım bnmde tüylerim ürperdi inanki cok duygulandım böyle güzel yürekler kazanmışım ya Allahım cok şükür ne güzel dualar almışım o kadar uzak mesafelerden bu bana yeter.Senden o haberi aldığımda benimde gözyaşlarına boğulacağıma emin olabilirsin.Biz birbirimize umut olduk sabrın sonu mutlaka selamet

Ayyyy canımmm hayırlı olsunnnn çok sevindim vallahi billahi Rabbim kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…