2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Valla canim okurken ağladım resmen yaaa o kadar çok mutlu oldum ki aglamamda ondan zaten herşey gönlünce olsun sağlıklı hamilelik geçirirsin umarm gercektn çok sevindim

Dua listesinde 21 kisiydik 5 kişi zaten hamileydi. Duayi bitireli 3 gün oldu 3 hamile haberi aldik. Bir kaç tane daha aliriz gibime geliyor:) kaldı 13 kişi tekrar baslayalim kizlar.
Canım benim katılıp katılamayacağım belli değil beni sona atarsnz ben herkese okurum ama umudum biraz tükendi sonda okunsun bana yinede kimsenin hakkına girmiym

Canım benim katılıp katılamayacağım belli değil beni sona atarsnz ben herkese okurum ama umudum biraz tükendi sonda okunsun bana yinede kimsenin hakkına girmiym
Umudun tukenmesin cnm bak bu ay duamizla uc kisi hamis kaldi sende dua etmeye devam et lutfen olcak bak

Smydnz Sen nasıl istersen cnm. Ilaclar iyi gelecek sana. Bende bir dahaki ay doktora gidicem duzensizlik var hamile kalmak istiyorum dicem. Ne yapar ne der hiç bilmiyorum. Ama böyle beklemektense doktora gitmek daha iyi.. sonucta duzensizlik cook etkiliyor. Benim duzene girdiği zaman 3 ayda hamile kalmistim kizima. Bir de biz ikimiz aynı dertten muzdaribiz
Bi el atmamız gerek sen attın sıra bende

Kizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Aklınıza buradan bir arkadaş gelirse onu da etiketleyin.
Kemik kadro buradayız zaten.

Aynen canm yaa iyiki gittim ilaclar yoruyor beni ama İnşAllah bunun sonunda iyi şeyler olurda bunları cektigimize değer canm yaa durumumu biliyorsun vücudum ne halde düşün artık 3 aya doğru ilerliyorum işte sende vakit kaybetme lütfen git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…