- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.821
Umarım cnm.Aynen canm yaa iyiki gittim ilaclar yoruyor beni ama İnşAllah bunun sonunda iyi şeyler olurda bunları cektigimize değer canm yaa durumumu biliyorsun vücudum ne halde düşün artık 3 aya doğru ilerliyorum işte sende vakit kaybetme lütfen git bence
Ben varim canisi mutlaka ekle ama bana okunacak gunu ben soleyecegKizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Aklınıza buradan bir arkadaş gelirse onu da etiketleyin.
Kemik kadro buradayız zaten.
Cnm ben var hatta bana okunacagi gunu brn sana solesem olur demi tatlimKizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Olur cnm. Valla kızlar ben kafama göre yapicam listeyi sonra kim kaçıncı sırada olmak istiyor söylersiniz bana. Şöyle bi kaç gün daha geçsin hazirlicam listeyiBen varim canisi mutlaka ekle ama bana okunacak gunu ben soleyeceg
Cnm ben var hatta bana okunacagi gunu brn sana solesem olur demi tatlim
Kizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Amin cnm sagolasinCanım ben duaya katılamıycam eskisi gibi okuyamıyorum az okuyorum içime sinmiyo öyle de.. ama sizi hep takipde olucam..
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah tez zamanda hepinizin yüzünü sağlıkla güldürsün inşallah
TurkuazKrampon
Canım bu sefer bende katılmak istiyorum önümüzdeki ay korunmayı burakıcam hem benim de çorbada tuzum olsun isterim :)
Valla canm bizim durumda herşey olabiliyor tas kist yumurta şaşırdık artık ne olduğunu anlamaktan bi gına geldiUmarım cnm.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Aksamdan beri sol yumurtaligim bacagim kasigim öyle ağrıyorki taş mi dusuruyorum acaba diyorum ya da kistmi var yine diyorum. Akşam zor uyudum. Ovulasyona 1 2 gün kaldı o yuzdenmi yumurtam büyüdüğü icinmi agriyor dedim hiç bilemedim yani
Saol cnm bsn katılmıcamSeni de aliyorum listeye öyleyse. Hergun bildirim yapman gerekiyor şu kadar okudum diye cnm.
Saol cnm bsn katılmıcamSeni de aliyorum listeye öyleyse. Hergun bildirim yapman gerekiyor şu kadar okudum diye cnm.
Cnm bende asilamaya baaladim benimde bugun ignemin ucuncu gunu yarin kontrol var benimde cnm sanirim pazartesiye asilama olur gibi ins sana da bana da verir hayirlisiyla rabbim cnmSanırım bu forumda hepimiz hamile kalcaz asilama olayına giriyoruz yavas yavas... ben iğnenin 3.gunundeyim cuma kontrol var hayırlısı bakalım Turkuaz im yine dua mı okuyorsunuz yeniden başlayacaksa bende varım inşallah. Başladığında bilgi için etiket yaparsan sevinirim...
Evet yeniden basliyoruz canim tamam Seni de ekliyorumSanırım bu forumda hepimiz hamile kalcaz asilama olayına giriyoruz yavas yavas... ben iğnenin 3.gunundeyim cuma kontrol var hayırlısı bakalım Turkuaz im yine dua mı okuyorsunuz yeniden başlayacaksa bende varım inşallah. Başladığında bilgi için etiket yaparsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?