2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Umarım cnm.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Aksamdan beri sol yumurtaligim bacagim kasigim öyle ağrıyorki taş mi dusuruyorum acaba diyorum ya da kistmi var yine diyorum. Akşam zor uyudum. Ovulasyona 1 2 gün kaldı o yuzdenmi yumurtam büyüdüğü icinmi agriyor dedim hiç bilemedim yani

Kizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Aklınıza buradan bir arkadaş gelirse onu da etiketleyin.
Kemik kadro buradayız zaten.
Ben varim canisi mutlaka ekle ama bana okunacak gunu ben soleyeceg
Kizlar dua listesine girecekler hergun aksatmadan okuyup haber verecek olanlar yavaş yavaş soylesinler katilmak istediklerini.
Cnm ben var hatta bana okunacagi gunu brn sana solesem olur demi tatlim

Ben varim canisi mutlaka ekle ama bana okunacak gunu ben soleyeceg

Cnm ben var hatta bana okunacagi gunu brn sana solesem olur demi tatlim
Olur cnm. Valla kızlar ben kafama göre yapicam listeyi sonra kim kaçıncı sırada olmak istiyor söylersiniz bana. Şöyle bi kaç gün daha geçsin hazirlicam listeyi

Canım bu sefer bende katılmak istiyorum önümüzdeki ay korunmayı burakıcam hem benim de çorbada tuzum olsun isterim :)

Valla canm bizim durumda herşey olabiliyor tas kist yumurta şaşırdık artık ne olduğunu anlamaktan bi gına geldi

Smydnz kuzum Allah razı olsun amin inşallah.Allahım sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin.Kendim için ne kadar istiyorsam sizler içinde aynı şekilde istiyorum ve sizler hamile kalana kadar bende buradayım zaten cok uzun süreceğinş sanmıyorum.Biliyosun beni nler yazıyordum buraya ne kadar umutsuzdum neler yaşadım.O yüzden vazgeçmek yok.Allah koymuştur bir yoluna mutlaka.

Cnm bende asilamaya baaladim benimde bugun ignemin ucuncu gunu yarin kontrol var benimde cnm sanirim pazartesiye asilama olur gibi ins sana da bana da verir hayirlisiyla rabbim cnm

TurkuazKrampon kuzum zaten inanki herşeyi mi yazdım size uzun zamandır ne eksik var ne fazla. Benim 10. Ayım sanırım bu ay hamile kalışım korunmadan bundan önceki de 9. Ayda olmuştu zaten...ve tabiki belirtim yok diye sizin beyninizi yedim ve gerçekten yoktu ben geçen ay gibi gecikip gelcek sandım.Şuan betam arttıkça yeni yeni göğüslerim acıyor inanki.Benim birde ayaklarımın altı cok yanıyor böyle sobaya tutmuş gibi yani sıcaklardan mı hamilelik mi bilemedim.Kasıkları zaten cook ağrıyor bileğin kaslarım geriliyor. Ondanda adet olcam sandım herhalde ben.
Hamile oldgumu öğrendiğimde hemen dedim ki Allahım nerde varsa isteyen dua eden bekleyen Rabbim sen yaşat hemen dua ettim isteyen herkese.Allahım hayırla versin.

Evet yeniden basliyoruz canim tamam Seni de ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…