- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.841
Amin cnm allah razı olsun.TurkuazKrampon kuzum zaten inanki herşeyi mi yazdım size uzun zamandır ne eksik var ne fazla. Benim 10. Ayım sanırım bu ay hamile kalışım korunmadan bundan önceki de 9. Ayda olmuştu zaten...ve tabiki belirtim yok diye sizin beyninizi yedim ve gerçekten yoktu ben geçen ay gibi gecikip gelcek sandım.Şuan betam arttıkça yeni yeni göğüslerim acıyor inanki.Benim birde ayaklarımın altı cok yanıyor böyle sobaya tutmuş gibi yani sıcaklardan mı hamilelik mi bilemedim.Kasıkları zaten cook ağrıyor bileğin kaslarım geriliyor. Ondanda adet olcam sandım herhalde ben.
Hamile oldgumu öğrendiğimde hemen dedim ki Allahım nerde varsa isteyen dua eden bekleyen Rabbim sen yaşat hemen dua ettim isteyen herkese.Allahım hayırla versin.
Benide unutma canımEvet yeniden basliyoruz canim tamam Seni de ekliyorum
Nerden ne kadara aldın cnm?Kızlar bi mucize de corekotu yağı..adet duzensızligin iyi geliyor ayrıca kaliteli yumurtlama sagliyormus ben aldım bugün içmeye başladım
Cnm bence eski listeden soleyenler haric digerlerini etiketleyip sor bakalim busra ve burcu katilirlar cnm benceKizlar ya aklınıza geliyormu katilmak istediğini söyleyen olmuş muydu bi düşünün bakalim
Evet canım benimde yarın 4.günü cuma kontrol var ben gonal f900 kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun paylaşalım bilgilerimizi tecrubelerimizi canımCnm bende asilamaya baaladim benimde bugun ignemin ucuncu gunu yarin kontrol var benimde cnm sanirim pazartesiye asilama olur gibi ins sana da bana da verir hayirlisiyla rabbim cnm
Canım beni de unutma bende okurum tekrarKizlar ya aklınıza geliyormu katilmak istediğini söyleyen olmuş muydu bi düşünün bakalim
Aynen canm yaaa valla senin adına çok çok mutlu oldum demekki neymiş oyle hemen kendini umutsuzluğa düşürmek yokmuş. Anlat yaa nasıl öğrendin doktor ne dedi kaç aylıkmis ayyy hiç beklemezdm sana bunları sormayı yaaSmydnz kuzum Allah razı olsun amin inşallah.Allahım sağlıkla gözaydınlığıyla nasip etsin.Kendim için ne kadar istiyorsam sizler içinde aynı şekilde istiyorum ve sizler hamile kalana kadar bende buradayım zaten cok uzun süreceğinş sanmıyorum.Biliyosun beni nler yazıyordum buraya ne kadar umutsuzdum neler yaşadım.O yüzden vazgeçmek yok.Allah koymuştur bir yoluna mutlaka.
Valla canm ben 3 ay oldu folik asit kullaniyorm ama bende hiçbir ilaç etki etmiyor bünye ilacı kaldırmıyor benim geri itiyor bide maznezyum alıyorum arada o kadarKızlar genede faydası olur belki yazayım herkese ben bu ay folicasit ile birlikte yaklaşık 40 gündür omega 3 içiyorum.Doğurganlığı artıyormuş erkektede kadında da ama tabiki en büyük hikmet dua gerisi sebep
Cnm bence eski listeden soleyenler haric digerlerini etiketleyip sor bakalim busra ve burcu katilirlar cnm bence
Nasılsın cnm ya nerelerdesin kaç zamandır yoksun ortalarda@Kelebekcikkk S seda7782 tebrik ederim canlar maşallah cok sevindim Rabbim sağ salim devamini ve kucaginiza almayi nasip etsin insallah kendinize cok cici bakin darisi bizim basimiza insallah
Profildeki resmini aynı güneşin kizlarindaki.seline benzettim yeminle:)@Kelebekcikkk S seda7782 tebrik ederim canlar maşallah cok sevindim Rabbim sağ salim devamini ve kucaginiza almayi nasip etsin insallah kendinize cok cici bakin darisi bizim basimiza insallah
Tabiki cnm ekliyorumCanım geçen sefer katilamadim bende katilmak isterim uygun görürsenizTurkuazKrampon
Iyiyim canim ayni benim şu an adetim 3.günündeyim bu ayda sonuç olumsuz sen nasilsin nasil gidiyor, buralardan biraz uzaklaşayim dedim ama geri döndüm sizsiz yapamadim :)Nasılsın cnm ya nerelerdesin kaç zamandır yoksun ortalarda
Napalim bende durumlar aynı bu ay korunucam bi dahaki aya doktora gitmeyi düşünüyorum biliyorsun bende duzensizlk var bi hal çare bulmam lazım bu duruma yoksa hamile kalmak hayal olacak benim içinIyiyim canim ayni benim şu an adetim 3.günündeyim bu ayda sonuç olumsuz sen nasilsin nasil gidiyor, buralardan biraz uzaklaşayim dedim ama geri döndüm sizsiz yapamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?