2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin cnm allah razı olsun.
Evet biliyorum belirti yok diyordun belirti aramamak gerekiyormuş demek ki:)

Kızlar bi mucize de corekotu yağı..adet duzensızligin iyi geliyor ayrıca kaliteli yumurtlama sagliyormus ben aldım bugün içmeye başladım

Kizlar ya aklınıza geliyormu katilmak istediğini söyleyen olmuş muydu bi düşünün bakalim

Cnm bende asilamaya baaladim benimde bugun ignemin ucuncu gunu yarin kontrol var benimde cnm sanirim pazartesiye asilama olur gibi ins sana da bana da verir hayirlisiyla rabbim cnm
Evet canım benimde yarın 4.günü cuma kontrol var ben gonal f900 kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun paylaşalım bilgilerimizi tecrubelerimizi canım

Aynen canm yaaa valla senin adına çok çok mutlu oldum demekki neymiş oyle hemen kendini umutsuzluğa düşürmek yokmuş. Anlat yaa nasıl öğrendin doktor ne dedi kaç aylıkmis ayyy hiç beklemezdm sana bunları sormayı yaa

Valla canm ben 3 ay oldu folik asit kullaniyorm ama bende hiçbir ilaç etki etmiyor bünye ilacı kaldırmıyor benim geri itiyor bide maznezyum alıyorum arada o kadar

Iyi yaptın cnm:)
Iyiyim canim ayni benim şu an adetim 3.günündeyim bu ayda sonuç olumsuz sen nasilsin nasil gidiyor, buralardan biraz uzaklaşayim dedim ama geri döndüm sizsiz yapamadim :)
Napalim bende durumlar aynı bu ay korunucam bi dahaki aya doktora gitmeyi düşünüyorum biliyorsun bende duzensizlk var bi hal çare bulmam lazım bu duruma yoksa hamile kalmak hayal olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…