2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Iyi yaptın cnm:)

Napalim bende durumlar aynı bu ay korunucam bi dahaki aya doktora gitmeyi düşünüyorum biliyorsun bende duzensizlk var bi hal çare bulmam lazım bu duruma yoksa hamile kalmak hayal olacak benim için
Benimde düzensiz canim 2 ay once doktora gittigimde bana adetimin duzene girmesi icin 3 aylik bi hap verdi canim dogum kontrol hapi degil ama eger bebek olusursa tutunmasini sagliyor eger bisey yoksa da adet olmayi sagliyor istersen doktora gittiginde bi sor ilacin adi duphaston

Aa ben kist için gittigimde o hapı vermisti bana ama doktor bana bisey demedigi icin ilacida kullandigim için korunmustuk sonradan ogrendim hamile kalmaya yardimci oldugunu bende dusunuyordum doktor ne verir diye..duzensizlik var deyince..

Sen kullanmaya basladinmi etkisi oluyormu adet olmana ve 10 tane mi hap var içinde?

Evet canim 2 aydir kullaniyorum adetimin 15.gününde yine icmeye baslicam bu ay son zaten. Kutu icinde 20 tane var sabah aksam tok karnina aliyorsun 10 gunluk yani. Geçen ay 30.günde bu ay 34.günde oldum

Evet canim 2 aydir kullaniyorum adetimin 15.gününde yine icmeye baslicam bu ay son zaten. Kutu icinde 20 tane var sabah aksam tok karnina aliyorsun 10 gunluk yani. Geçen ay 30.günde bu ay 34.günde oldum
Aa ne güzel cnm ya. Büyük ihtimal banada ondan verir o.zaman
Sen direkt duzensizlik var ve hamile kalmak istiyorummu dedin. Ben öyle dicemde

noniponi @Lknrokan35 Kızlar bi kaç gün sonra aynı duaya yeniden basliyacagiz katilmak ister misiniz?
Canım çok isterim elbette ama tayinimiz çıktı il değiştiyoruz aksatabilirim yoğun tempoda bi daha olursa ona seve seve katılırım inşallah. Benim adım yazılmasada listeye kimin günü olursa fırsat buldukça çekerim sana söylerim o günkü arkadaşa eklersin inşallah canım olur mu?

Ah benim vefalı arkadaşım:) hakkınızda hayırlısı olsun cnm.nereye çıktı tayin? Kolaylikla tasinin inşallah. Haber veririm bi daha olursa. Hamile kalana kadar durmucak gibiyiz bakalim:)

Ah benim vefalı arkadaşım:) hakkınızda hayırlısı olsun cnm.nereye çıktı tayin? Kolaylikla tasinin inşallah. Haber veririm bi daha olursa. Hamile kalana kadar durmucak gibiyiz bakalim:)
Sağol canım benim aydına gidiyoruz allah nasip ederse. Yeter ki sağlıklı şekilde hamile kalalım sağ salim hayırlı evladımızı kucağımıza alalım okuruz olana kadar
haberleşiriz canım

Aa ne güzel cnm ya. Büyük ihtimal banada ondan verir o.zaman
Sen direkt duzensizlik var ve hamile kalmak istiyorummu dedin. Ben öyle dicemde
Çocuk düşünüyoruz deyince direk sordu zaten canim duzenli mi adetin diye gecikmelerim kac gun oldugunu falan sormustu yumurtaliklarim yavas calisiyormuş benim canim bi de esim de sperm testo verdi baya bi dusuk cikti sayisi oyle olunca bize doktor asilama dedi direk ama biz beklemek istedik 1 yilimiz dolsun diye son 1 ay bakalim insallah bu ay olur. Ama sen oyle soyle tabi sanada verir buyuk ihtimal aklina takilan herseyi sor doktora bide doktor bana duzensizlik var deyince kilo aldin mi dedi evlendikten sonra aldim tabi 5 6 kilo :))) e vercen o zaman dedi duzene girer dedi ama adeti duzensiz zayif olan cok kisi taniyorum bunu da anlamis degilim

Sağol canım benim aydına gidiyoruz allah nasip ederse. Yeter ki sağlıklı şekilde hamile kalalım sağ salim hayırlı evladımızı kucağımıza alalım okuruz olana kadar
haberleşiriz canım
Halam oturuyor aydinda:) haberlesiriz cnm.kolay gelsin sana

Yok kiloyla kiloyla ya 40 kiloydum adet olmaya başladığımda o zamanlarda duzensizdi. Hiç düzene girmedi sadece yasmin hapı kullandigimda kullandigim süre boyunca düzenli oldu. Ve kızıma hamile kaldığım zaman kendiliginden 3 ay düzene girmişti. Onun dışında hep duzensizdi

Sana 3 hapı bi anda mi verdi yoksa her ay gittin mi. Bende de yumurta tembelligi var zaten canım.duzensiz yapan o yumurta geç catliyor. Bekarken kamerayla bakmislardi alttan sebebi o yani biliyorum

Hapi yazdi 3 ay kullan bunu dedi ben her ay sadece gidip aliyorum kontrole falan gitmedim yani canim doktora cagirmadi da zaten beni asilama dedigi icin. Doktor seni yonlendirir bize 1 sene dolmadigi icin herhangi bi islem yapmadi ozel oldugu halde hemde biz yapar diye gitmistik. Eger 1 sene dolmus olsaydi yumurta gelistirici ilaclar verip kontrole cagiracaktim seni demisti hemde rahim filmi isteyecekti. Buyuk ihtimal bana yaptigi gibi yapmaz sana kontrole muhakkak cagirir bence seni yumurtlama takibi yapar diye dusunuyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…