- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.881
Her gün saat 14:30 da 62.5 olarak yapıyorum. Fazlası kist e felan sebep oluyormuş çok yumurta oluyormuş inşallah öyle bir şey olmazCnm ben ganolf 300 kullaniyorum 50ml olarak hergun sabah yapiyorum sen kac ml
Cnm zaten cok yumurta olunca asilama yapmiyolar kendi haline birakiyolar diye duydum ben bana sabah yap gece catlatma ignesini yapacaksin dedi cnmHer gün saat 14:30 da 62.5 olarak yapıyorum. Fazlası kist e felan sebep oluyormuş çok yumurta oluyormuş inşallah öyle bir şey olmaz
Cnm ben cwktirdim ama hic parasini hatirlamiyom galiba muayenin icindeydi o ucret ama bu kadar yuksek deildi sen unv hastanesinde falan cektirsen kabul olmuyo muKızlar bisey sorcm yaa benim bu ay rahim filmi çekilick bakındım da ücretler baya yüksekmiş 750 400 300 falan diyo sizce normal mi ilk defa cekicm bi bilgisi olan varmi
Kuzum gece kan testi yaptım 2 gün önce hiç ev testlerine bulaşmadım şimdi dedim belirtisiz çizgi olsa gene kafa karışcak.Bu akşam tekrar kan vercem aynı saatlerde 2 günde 2 katı olması gerek ya ona bakcam.Cuma saat 2 de de randevum var Allahın izniyle güzel habrler veririm inşallah.Aynen canm yaaa valla senin adına çok çok mutlu oldum demekki neymiş oyle hemen kendini umutsuzluğa düşürmek yokmuş. Anlat yaa nasıl öğrendin doktor ne dedi kaç aylıkmis ayyy hiç beklemezdm sana bunları sormayı yaa
Kuzum ocak ayinda 600 liraya anestezili cektirdim cokda rahatti acisiz agrisizKızlar bisey sorcm yaa benim bu ay rahim filmi çekilick bakındım da ücretler baya yüksekmiş 750 400 300 falan diyo sizce normal mi ilk defa cekicm bi bilgisi olan varmi
Zannetmiyorum cnm çünkü bizim de 4 5 ay oluyor benim bi cocugumda var doktor o yüzden banada ilk etapta sana verilen hapı verir. 1 sene yi geçmiş olsaydı belki dedigini yapardı. Ben gidince ne dedigini yazarım sana:)Hapi yazdi 3 ay kullan bunu dedi ben her ay sadece gidip aliyorum kontrole falan gitmedim yani canim doktora cagirmadi da zaten beni asilama dedigi icin. Doktor seni yonlendirir bize 1 sene dolmadigi icin herhangi bi islem yapmadi ozel oldugu halde hemde biz yapar diye gitmistik. Eger 1 sene dolmus olsaydi yumurta gelistirici ilaclar verip kontrole cagiracaktim seni demisti hemde rahim filmi isteyecekti. Buyuk ihtimal bana yaptigi gibi yapmaz sana kontrole muhakkak cagirir bence seni yumurtlama takibi yapar diye dusunuyorum sana
Tamam canım ekliyorumCanım katılırım cok sevindim hamilelik haberlerine... Maşallhhh
Tamam cnm.sen bilirsinTurkuazKrampon cnm ben de evde olmadığım için katılamıycam aksatabilirim yoksa ve bu beni vicdanın çok rahatsız eder ben yine de okuyabildiğim her zaman kimin günüyse okurum
Ben en başından beri hissetmistim kesin hamilesin dicektim hatta ama hassas olduğun için ne olur ne olmaz diye demedimKuzum gece kan testi yaptım 2 gün önce hiç ev testlerine bulaşmadım şimdi dedim belirtisiz çizgi olsa gene kafa karışcak.Bu akşam tekrar kan vercem aynı saatlerde 2 günde 2 katı olması gerek ya ona bakcam.Cuma saat 2 de de randevum var Allahın izniyle güzel habrler veririm inşallah.
Bende bunları yazdığıma inanamıyorum kuzum.
O kadar alışmışım ki olumsuza hamile oldgmu inan idrak edemedim başta :)
saol canım darısını inşallah senın ve tüm isteyenlerin başına en kısa zmandaKelebekcikk34 S seda7782 tebrik ederim canlar maşallah cok sevindim Rabbim sağ salim devamini ve kucaginiza almayi nasip etsin insallah kendinize cok cici bakin darisi bizim basimiza insallah
Kalbin temizliğinden hissetmişsin demekki kuzumBen en başından beri hissetmistim kesin hamilesin dicektim hatta ama hassas olduğun için ne olur ne olmaz diye demedim
Allah kabul etsinTurkuazKrampon canım giremediğim günler arkadaşlarım için 500 tesbihlerimiektim aksatmadan haberin olsun yeni listeye de okuayacağım
Tabi katılırm cnmleydii18 Bi kaç gün sonra duaya tekrar baslayacagiz canım katılmak istiyor musun?
Canm ben mardinde yaşıyorum mardin parka gidiyorum özel bide devlet varCnm ben cwktirdim ama hic parasini hatirlamiyom galiba muayenin icindeydi o ucret ama bu kadar yuksek deildi sen unv hastanesinde falan cektirsen kabul olmuyo mu
Ne çabuk bakalım bana ne dieyeckler yarın benim adetimin 8.günü çatlama vs icin erkendir diye düşünüyorum ya bakalım sabah ola hayrola Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahCnm zaten cok yumurta olunca asilama yapmiyolar kendi haline birakiyolar diye duydum ben bana sabah yap gece catlatma ignesini yapacaksin dedi cnm
TurkuazKrampon kuzum zaten inanki herşeyi mi yazdım size uzun zamandır ne eksik var ne fazla. Benim 10. Ayım sanırım bu ay hamile kalışım korunmadan bundan önceki de 9. Ayda olmuştu zaten...ve tabiki belirtim yok diye sizin beyninizi yedim ve gerçekten yoktu ben geçen ay gibi gecikip gelcek sandım.Şuan betam arttıkça yeni yeni göğüslerim acıyor inanki.Benim birde ayaklarımın altı cok yanıyor böyle sobaya tutmuş gibi yani sıcaklardan mı hamilelik mi bilemedim.Kasıkları zaten cook ağrıyor bileğin kaslarım geriliyor. Ondanda adet olcam sandım herhalde ben.
Hamile oldgumu öğrendiğimde hemen dedim ki Allahım nerde varsa isteyen dua eden bekleyen Rabbim sen yaşat hemen dua ettim isteyen herkese.Allahım hayırla versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?