2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Her gün saat 14:30 da 62.5 olarak yapıyorum. Fazlası kist e felan sebep oluyormuş çok yumurta oluyormuş inşallah öyle bir şey olmaz
Cnm zaten cok yumurta olunca asilama yapmiyolar kendi haline birakiyolar diye duydum ben bana sabah yap gece catlatma ignesini yapacaksin dedi cnm

Kızlar bisey sorcm yaa benim bu ay rahim filmi çekilick bakındım da ücretler baya yüksekmiş 750 400 300 falan diyo sizce normal mi ilk defa cekicm bi bilgisi olan varmi
Cnm ben cwktirdim ama hic parasini hatirlamiyom galiba muayenin icindeydi o ucret ama bu kadar yuksek deildi sen unv hastanesinde falan cektirsen kabul olmuyo mu

Kuzum gece kan testi yaptım 2 gün önce hiç ev testlerine bulaşmadım şimdi dedim belirtisiz çizgi olsa gene kafa karışcak.Bu akşam tekrar kan vercem aynı saatlerde 2 günde 2 katı olması gerek ya ona bakcam.Cuma saat 2 de de randevum var Allahın izniyle güzel habrler veririm inşallah.
Bende bunları yazdığıma inanamıyorum kuzum.
O kadar alışmışım ki olumsuza hamile oldgmu inan idrak edemedim başta :)

Zannetmiyorum cnm çünkü bizim de 4 5 ay oluyor benim bi cocugumda var doktor o yüzden banada ilk etapta sana verilen hapı verir. 1 sene yi geçmiş olsaydı belki dedigini yapardı. Ben gidince ne dedigini yazarım sana:)

Ben en başından beri hissetmistim kesin hamilesin dicektim hatta ama hassas olduğun için ne olur ne olmaz diye demedim

Cnm zaten cok yumurta olunca asilama yapmiyolar kendi haline birakiyolar diye duydum ben bana sabah yap gece catlatma ignesini yapacaksin dedi cnm
Ne çabuk bakalım bana ne dieyeckler yarın benim adetimin 8.günü çatlama vs icin erkendir diye düşünüyorum ya bakalım sabah ola hayrola Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Canimmmm hamile misin cok sevindim Allahima şükürler olsun. Tüylerim diken diken oldu inanki haberini alinca. Cok mutlu oldum vallahi. Ben bu sefer senden cok umutluydum. İnanmiyordun bana ama olsun hamilesin ya cok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…