- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #14.901
Kızlar bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğlum olacak Rabbim nasip ederse
Cok şükür bin şükür kuzum sana yetiştim :) Allahım sağlıkla kucağımıza versin vakti saatindeCanimmmm hamile misin cok sevindim Allahima şükürler olsun. Tüylerim diken diken oldu inanki haberini alinca. Cok mutlu oldum vallahi. Ben bu sefer senden cok umutluydum. İnanmiyordun bana ama olsun hamilesin ya cok şükür Rabbime
Rabbim ol desin inşallah kuzumArkadaşlar bugün ovulasyon günüm gibi hissediyorum belirtilerim bu yönde aklınıza geldikce bana dua okur musunuz insallahh
Amiiiin canimmRabbim ol desin inşallah kuzum
Benim için uygun canım hamişleri en sona at bence öncelik olmayanların olsunDua grubumuza katılan arkadaşlar..
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"
1.gunpinpirik90 gamze
2.guntulinkrc tülin
3.gun A ankmutsuz
4.gunZeze493 zeynep
5.gunleydii18
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun F Frdglr
8.gunS_V_S_88 sumeyye
9.gunBurcummmmm123 burcu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gunMucize2107 büşra
13.gunSmydnz sumeyye
14.gunTurkuazKrampon şengül
Kızlar listeyi hazırladım sirasinin değişmesini isteyen olursa degistiririm.
Yarın baslayalim diyorum ne dersiniz?
Mazereti olan hariç hergun aksatmadan okunmasi ve bildirim yapilmasi sarttir.
Herkes gücü yettigince istediği sayi kadar okuyabilir.
Hergun okumaya ve bildirim yapmaya özen gosterelim lütfen.
Rabbim kabul etsin.
erken gögüs şişmesi bende hep gebelikle sonuclandı:)))))))Kızlar size bisey dicem nolur bana cevap yazin. 2 3 gundur sag yumurtaligim agriyor en son 28 gün önce adet oldum. Şu mesaji yazarken bile ince ince sizliyor rahatsiz eden bir ağrı var. Ve goguslerim adet olucakmisim gibi sistiler normalde asla sismez sadece adet olacagim zaman siser.
Aklımda deli sorular kist mi var acaba yada iltihap falan mı yada yumurtam mi catliyor eğer adet olacaksam havalara ucarim bu düzene girdigi anlamina geliyor. Hee bir de sabah camasirima bildigin kahverengi leke gelmiş bana noluyoorrı
Canım hamile kalma şansım %0 çünkü bu ay korunduk:))))))erken gögüs şişmesi bende hep gebelikle sonuclandı:)))))))
korunmak işe yaramadı belkide:))Canım hamile kalma şansım %0 çünkü bu ay korunduk:))))))
Bende gogus sismesi adetten 4 5 gün önce olur sadece o yüzden saskinim hele şu yumurtaligim agriyor ve bacagim kasiliyor
O ihtimali aklıma bile getirmiyorum hiiiiiiiiccccccc zannetmiyorum nerde bende o şans.. agrinin kaynağıni arastiriyorumkorunmak işe yaramadı belkide:))
Baslayalimmm kuzummm benimmm arkadaslar nasil uygn gorurseDua grubumuza katılan arkadaşlar..
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"
1.gunpinpirik90 gamze
2.guntulinkrc tülin
3.gun A ankmutsuz
4.gunZeze493 zeynep
5.gunleydii18
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun F Frdglr
8.gunS_V_S_88 sumeyye
9.gunBurcummmmm123 burcu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gunMucize2107 büşra
13.gunSmydnz sumeyye
14.gunTurkuazKrampon şengül
Kızlar listeyi hazırladım sirasinin değişmesini isteyen olursa degistiririm.
Yarın baslayalim diyorum ne dersiniz?
Mazereti olan hariç hergun aksatmadan okunmasi ve bildirim yapilmasi sarttir.
Herkes gücü yettigince istediği sayi kadar okuyabilir.
Hergun okumaya ve bildirim yapmaya özen gosterelim lütfen.
Rabbim kabul etsin.
agrıdan cok ben gogüslerdeki şişlik olayına takın canm var bişeyler bence inşlah vardırO ihtimali aklıma bile getirmiyorum hiiiiiiiiccccccc zannetmiyorum nerde bende o şans.. agrinin kaynağıni arastiriyorum
İsmim Feride canım
Ay acaba bişeyler mi var bende heyecanlandım şimdi belirtiler hep hamileliğe işaret gibi :))O ihtimali aklıma bile getirmiyorum hiiiiiiiiccccccc zannetmiyorum nerde bende o şans.. agrinin kaynağıni arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?