- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.581
22+5 im canım ,zaman geçmek bilmiyor bana göre :)) sen de inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile olur kucağına alırsınErkekler cogunlukta hakikaten:)) kaç haftalik oldun cnm?
Bende birsey yok simdilik:)
Inşallah cnm. Aslında zaman çabuk geçiyor baksana 6 aylık olacaksın neredeyse:)22+5 im canım ,zaman geçmek bilmiyor bana göre :)) sen de inşallah hayırlısıyla tez vakitte hamile olur kucağına alırsın
Allah kabule tsin cnmCanım nete anca girebildim o yüzden simdi yazabiliyorumTurkuazKrampon dün seda arkadaşımıza bugünde şeyma ya 1500 er tane okudum
Çok ağır geçiriyorum bu hamileliği.sanki sirtimda 50 kilo yük taşıyor gibiyim.oncekielr hiç böyle değildi.yyrumek ayağa kalkmak bile zor geliyor bu defa nedense.geri dönüp baktığımda 23 hafta geçmiş daha diyorum.dua et canım hayırlısıyla 38 hafta su gibi geçsin insallahInşallah cnm. Aslında zaman çabuk geçiyor baksana 6 aylık olacaksın neredeyse:)
Geçer cnm merak etme sen. 3.hamilelik kolay olmaz elbet. Rabbim evlatlarini sana ve herkese bağışlasın. Her hamilelik aynı olmuyorÇok ağır geçiriyorum bu hamileliği.sanki sirtimda 50 kilo yük taşıyor gibiyim.oncekielr hiç böyle değildi.yyrumek ayağa kalkmak bile zor geliyor bu defa nedense.geri dönüp baktığımda 23 hafta geçmiş daha diyorum.dua et canım hayırlısıyla 38 hafta su gibi geçsin insallah
Maşallah ablama:)) amin ablacim rabbim herkese nasip etsin. Yavrularimizi her türlü kötülükten beladan korusun onlar bizim canimiz cigerimiz..hayırlı geceler kızlar bugün ayrıntılı utrasona girdim kızımız geliyor bi kizim daha geliyor hayirlisi ile sağlığıyla inşallah kucagimiza almak nasip olur
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah duamda kalbimde tummm isteyenlerle
Gunaydin cnm dusunme cnm gercekten senin bu ay hersey yoluna girdi olcak gibi takipte yapma bence gunasiri iliski on numara bes yildiz olurGünaydın kizlar❤
Gece 2 ye kadar uyuyamadim 8 de kalktim. Adetimin 12. Gunu (gecen ay 14.gunde yumurta catlamis) yumurtaligim hafif derecede agrimaya basladi.
Biliyomusunuz bu ay hamileligi fazla düşünmüyorum. Yarin kizimi yarim gün krese vermekicin konuşmaya gidicez surekli onu düşünür haldeyim uyuyamamin sebebi de ondan.
Rabbim yavrumu ve herkesi hayirli insanlarla allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.
Takip yapmadım hiç yazarken takvime baktım kaçıncı gün diye normalde sayarim:) bu ay onceligim farklı. Onceligim kızım. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Gunaydin cnm dusunme cnm gercekten senin bu ay hersey yoluna girdi olcak gibi takipte yapma bence gunasiri iliski on numara bes yildiz olur:)
Takilmamakla en dogrusunu yapiyorsunn kuzum keşke bende başarabilsemGünaydın kizlar❤
Gece 2 ye kadar uyuyamadim 8 de kalktim. Adetimin 12. Gunu (gecen ay 14.gunde yumurta catlamis) yumurtaligim hafif derecede agrimaya basladi.
Biliyomusunuz bu ay hamileligi fazla düşünmüyorum. Yarin kizimi yarim gün krese vermekicin konuşmaya gidicez surekli onu düşünür haldeyim uyuyamamin sebebi de ondan.
Rabbim yavrumu ve herkesi hayirli insanlarla allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.
Allah hepinizden razı olsun canım13.300 okunduKelebekcikk34 allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?