2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Inşallah cnm. Aslında zaman çabuk geçiyor baksana 6 aylık olacaksın neredeyse:)
Çok ağır geçiriyorum bu hamileliği.sanki sirtimda 50 kilo yük taşıyor gibiyim.oncekielr hiç böyle değildi.yyrumek ayağa kalkmak bile zor geliyor bu defa nedense.geri dönüp baktığımda 23 hafta geçmiş daha diyorum.dua et canım hayırlısıyla 38 hafta su gibi geçsin insallah

Geçer cnm merak etme sen. 3.hamilelik kolay olmaz elbet. Rabbim evlatlarini sana ve herkese bağışlasın. Her hamilelik aynı olmuyor

Maşallah ablama:)) amin ablacim rabbim herkese nasip etsin. Yavrularimizi her türlü kötülükten beladan korusun onlar bizim canimiz cigerimiz..
Saglicakla kucagina al kizini insllah:)

Günaydın kizlar❤
Gece 2 ye kadar uyuyamadim 8 de kalktim. Adetimin 12. Gunu (gecen ay 14.gunde yumurta catlamis) yumurtaligim hafif derecede agrimaya basladi.

Biliyomusunuz bu ay hamileligi fazla düşünmüyorum. Yarin kizimi yarim gün krese vermekicin konuşmaya gidicez surekli onu düşünür haldeyim uyuyamamin sebebi de ondan.
Rabbim yavrumu ve herkesi hayirli insanlarla allah korkusu olan insanlarla karsilastirsin.

Gunaydin cnm dusunme cnm gercekten senin bu ay hersey yoluna girdi olcak gibi takipte yapma bence gunasiri iliski on numara bes yildiz olur :)

Gunaydin cnm dusunme cnm gercekten senin bu ay hersey yoluna girdi olcak gibi takipte yapma bence gunasiri iliski on numara bes yildiz olur :)
Takip yapmadım hiç yazarken takvime baktım kaçıncı gün diye normalde sayarim:) bu ay onceligim farklı. Onceligim kızım. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.

Takilmamakla en dogrusunu yapiyorsunn kuzum keşke bende başarabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…