- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.601
Ohh mis :) ben de balkondayım hava misssKızımla balkonda oturuyoruz:) erkenden kalktık bugün
amin inşallah canım benim allah razı olsun tez zamanda sendende güzel haberler almayi rabbim nasip etsin inşallahMaşallah ablama:)) amin ablacim rabbim herkese nasip etsin. Yavrularimizi her türlü kötülükten beladan korusun onlar bizim canimiz cigerimiz..
Saglicakla kucagina al kizini insllah:)
Amin ablacim herkes bekliyor bu haberi ama bakalım almak ne zaman nasip olucakamin inşallah canım benim allah razı olsun tez zamanda sendende güzel haberler almayi rabbim nasip etsin inşallah
bende aynı durumdayım canım fena uyku ve halsızlık var üzerimdeBende annemdeyim kızlar cok sıcak hiç halim yok öyle işte
Bu ay olacak senin inşallah canım :) Bu günleri değerlendir ama boş geçmeAmin ablacim herkes bekliyor bu haberi ama bakalım almak ne zaman nasip olucak
DegerlendirmekteyizBu ay olacak senin inşallah canım :) Bu günleri değerlendir ama boş geçme
DegerlendirmekteyizBu ay olacak senin inşallah canım :) Bu günleri değerlendir ama boş geçme
Bence koyma cnm. Doktor ne dedi?Hanımlar sabahtan beri hastanedeyim bi karın Ağrı'sı kafayı yiyecem Ağrı'dan hastanede bişey çıkmadı karnım bozuk nane limon içtim kahve limon yaptım ama geçmedi karnıma sıcak su koysam bebeğime bi zarar olurmuki
İdrar kan temiz dedi herhangi bi sorun yok dedi yedigin bişeyden karnın bozulmuş olabilir dedi serum taktı bittikten sonra eve gönderdi karnıma koymadım suyu ayaklarımın altına koydum gece üstüm açık uyuyorum belki üşütmüşümdürBence koyma cnm. Doktor ne dedi?
Geçmiş olsun canım ama ayakalrına koy suyu karnına koyma bence. Yat dinlen uyuyabilirsen uyu geçer inşallahHanımlar sabahtan beri hastanedeyim bi karın Ağrı'sı kafayı yiyecem Ağrı'dan hastanede bişey çıkmadı karnım bozuk nane limon içtim kahve limon yaptım ama geçmedi karnıma sıcak su koysam bebeğime bi zarar olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?