- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.621
Çok saol canım Ayaklarıma koydum biraz hafifletti ilk kez bu kadar sancılı bi dönem geçirdim karnım çok fena bozulmuşGeçmiş olsun canım ama ayakalrına koy suyu karnına koyma bence. Yat dinlen uyuyabilirsen uyu geçer inşallah
Ne demek kuzum amin İnşAllahAğzına sağlık kuzum Rabbim bana ettğin duayı en güzel şekilde sana döndürsün
Tamam cnmTurkuazKrampon kuzum bugun cok yogunum yatili misafirler var okuyamazsam yarina bildirim yaparim bilgin olsun
Enfeksiyon olabilirmi?Kızlar benim.gecen ayki sağ yumurtalık agrisi ve bacak çekmesi oldu demiştim sonra da adet olmuştum ya 2 gündür o ağrı varneden olabilir kafam karisik
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Feride arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin 1000 okudu
3.gunpinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gunS_V_S_88 sumeyye 1000 okudum
5.gunZeze493 zeynep 500 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe 300 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 800 okudu
10.gun S seda7782 seda 500 okudum
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 550 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur 400 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra
16.gunnoniponi tugba
Ne enfeksiyonu olabilir ki?Enfeksiyon olabilirmi?
Ne enfeksiyonu olabilir ki?
2.kez yasiyorum bu agriyi ilk agridiginda adet olmuştum (29 gunde) normalde 50 günde adet olurdum.
Şimdi adetimin 12. gunu ve yine o agriyi yasiyorum. Gerçekten hiç anlam veremedim ben bu ise
O zaman yine erken adet olurumYumurtlama ağrısıdır o zaman ben çok yaşıyodum o ağrıyı
Allah kabul.etsin cnm ekliyorumCanım şeyma arkadaşimiza da 1006 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallahTurkuazKrampon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?