- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.641
Kuzum ben feride ye 3300 okudum ancak girip bildirim yapabiliyorum kusura bakma olur mu7.050 okundu F Frdglr daha okuyanlar olacaktır. Allah kabul etsin.
Smydnz noniponi Mucize2107 de okuyacaktir.
Mucizenin bugün isleri yoğun yarın haber verecektir.
Kuzummm ben misafirlerden dolayi cekemedigim icin ablama soyledim 500 tane okumus rabbim hayirli evlat versin feride kardesimize7.050 okundu F Frdglr daha okuyanlar olacaktır. Allah kabul etsin.
Canım 1000 tane okudum allahım kabul etsin inşallah sana zahmet ekler misin ? :)7.050 okundu F Frdglr daha okuyanlar olacaktır. Allah kabul etsin.
Okuyan herkese teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı sıhhatlı halis evlatlar nasip etsin inşallah7.050 okundu F Frdglr daha okuyanlar olacaktır. Allah kabul etsin.
Merhaba canim yok öyle ağrım felan sadece göğüslerim ağrımaya başladı dün 4 arkadaşında hamile haberini aldim aşırı duygusallık var üzerimde zaten bunlar benim her zamanki adet öncesi septomlarimdi daha yoğun yaşıyorum belki ilaçların etkisi Hastane nin dediğine göre ağustos 2 de kan vermem gerekiyor ama normalde 4 ağustos adet tarihım. Ben yine de şayet adet olmazsam iki tarihi de gecircem zaten ilk asilana olduğu için nedense pek ümidim yok. Allahtan hayırlısı sen nasılsın yeni bat ne zaman sende var mı bişeyler ?
Bende iyiym cnm bende bisey yok hafif sabahlari kasik agrisi basladi iki gundur ama daha adetime var ole dusunme ins ilkinde olur rabbim nasip eder ins benimde 31e tahlil icin gel dedi ama benimde adetim 2agustos bende bekleyim diyorum yaa cunku olacaksam olurum olmazsam zaten var demektir hakkimizda hayirlisi cnm hbr et mutlakaMerhaba canim yok öyle ağrım felan sadece göğüslerim ağrımaya başladı dün 4 arkadaşında hamile haberini aldim aşırı duygusallık var üzerimde zaten bunlar benim her zamanki adet öncesi septomlarimdi daha yoğun yaşıyorum belki ilaçların etkisi Hastane nin dediğine göre ağustos 2 de kan vermem gerekiyor ama normalde 4 ağustos adet tarihım. Ben yine de şayet adet olmazsam iki tarihi de gecircem zaten ilk asilana olduğu için nedense pek ümidim yok. Allahtan hayırlısı sen nasılsın yeni bat ne zaman sende var mı bişeyler ?
Amin canım hep hayırlısını diliyoruz hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın. Yani gidip 2 sinde kan vermek saçma geliyor bana ayın 4 ünden sonra olmazsam ertesi gün vereceğim sende haber et canım muhakkak biri daha vardı aşılama yaptıran aynı dönemdi sanki o kimdi hatirlayamadimBende iyiym cnm bende bisey yok hafif sabahlari kasik agrisi basladi iki gundur ama daha adetime var ole dusunme ins ilkinde olur rabbim nasip eder ins benimde 31e tahlil icin gel dedi ama benimde adetim 2agustos bende bekleyim diyorum yaa cunku olacaksam olurum olmazsam zaten var demektir hakkimizda hayirlisi cnm hbr et mutlaka
Cnm bilemedim diger arkadasi ben bi seni bilince sormak istedim yaptiracak olanlar var ama daha cnm belki ole hatirliyosundurAmin canım hep hayırlısını diliyoruz hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın. Yani gidip 2 sinde kan vermek saçma geliyor bana ayın 4 ünden sonra olmazsam ertesi gün vereceğim sende haber et canım muhakkak biri daha vardı aşılama yaptıran aynı dönemdi sanki o kimdi hatirlayamadimTurkuazKrampon canım bu arada Nur arkadaşıma 500 okudum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hakkinda en hayirlisi neyse ole olsun cnm sevdiyse hep soler hep gider merak etme sen yarim gun mu gidecek baslarsa bi de kac yasindaki 4'e gircek diye hatirliyodum yanlis mi hatirliyorum cnmSelam kızlar nasılsınız?❤
Minik kizimi bugün okula on kayıt yaptirdik şimdi okuldan geldik heyecan dorukta
Okuldan çıkmak istemedi çok sevdi. Ama bakalım biz olmayınca ne yapacak.
Bir de okula baslayacagi kesin değil yaşı küçük olduğu için sınıf açılırsa başlayacak. Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin. Inşallah herşey güzel olur. 11 eylülde acilacak bizi neler bekliyor bakalim
Burcummmmm123 bak lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?