- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.661
Ooo ne guzel akilli bidik okullu oldu demek hayirlisi neyse o olur insallah guzel baslangiclar olur sizin icin kuzumSelam kızlar nasılsınız?❤
Minik kizimi bugün okula on kayıt yaptirdik şimdi okuldan geldik heyecan dorukta
Okuldan çıkmak istemedi çok sevdi. Ama bakalım biz olmayınca ne yapacak.
Bir de okula baslayacagi kesin değil yaşı küçük olduğu için sınıf açılırsa başlayacak. Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin. Inşallah herşey güzel olur. 11 eylülde acilacak bizi neler bekliyor bakalim
Burcummmmm123 bak lütfen
Umarım alışır. Şimdi Yaninda biz varız diye çok rahattı çok sevdi gezip durdu sürekli. Başka cocuklarin yaninda nasıl olur hic bilmiyorum. Çünkü başka çocuklar varken biraz çekingen oluyor ama zamanla onu da aşar.
3 yaş 2 aylık şu anda 1.5 ay sonra acilacak o zaman 3 yaş 4 aylık olacak. En küçüğü 3.5 yasindaymis o yüzden talep olursa sınıf açılırsa haber verecekler. O yuzden kesin gözüyle bakamıyorum şimdilik. Inşallah herşey güzel olur canlarS_V_S_88 yarim gun vericem
Canım bat ne zaman senin merak ediyorum seni inşallah tutmuştur :)
Ooo ne guzel akilli bidik okullu oldu demek hayirlisi neyse o olur insallah guzel baslangiclar olur sizin icin kuzum
Hayırlı oldun canım minik fıstığa bende biraz ara vermiştim foruma girmeye olmadıkça canım sıkılıyordu ne kadar güzel dua zinciri başlamışsınız tekrar döndüm aranıza adetimin 18. Günü bugün çalışmalar bitiyor beklemeye geçiyorum artık hayırlısı hepimizin hakkında
Evet ilk yazan bendim ve ikimizde beklemedeyiz :) Rabbim bi kez daha anne olmayı nasip eder inşallah bat ları alıyor musun yine 7 Ağustos benim :)Seni gordugume sevindim:) konuyu actigimda ilk yazan sendin:)
Benim de adetimin 13.gunu yuksek ihtimal yumurtam catliyor yine erken olucam. Dua sayesinde düzene girdigini dusunuyorum rabbim gonlumuze göre versin
Aktifsen alayım canimEvet ilk yazan bendim ve ikimizde beklemedeyiz :) Rabbim bi kez daha anne olmayı nasip eder inşallah bat ları alıyor musun yine 7 Ağustos benim :)
Cnm pazartesi kan vermemi solemisti dr ama adet gunum 2agustos onu bekleyim diyorum ins tutmustur cnm ama bende bi belirti bile yok bilmiyorum bu gunlerde belirti oluru gerci sen daha iyi tecrubelisin sadece iki sabahtir sol kasigimda hafif batma oldu o kadarCanım bat ne zaman senin merak ediyorum seni inşallah tutmuştur :)
Aktifim aktifAktifsen alayım canim
Sen ne zamandır istiyordun
2 Ağustos burcu yada kan ver demiş doktor sümeyye ile birlikte 3 kişiden haber bekliyoruz desenizze 2 Ağustos da ay inşallah Rabbim güzel şeyler duyalım hep dualarımdasınız aklımdasınız.Merhaba canim yok öyle ağrım felan sadece göğüslerim ağrımaya başladı dün 4 arkadaşında hamile haberini aldim aşırı duygusallık var üzerimde zaten bunlar benim her zamanki adet öncesi septomlarimdi daha yoğun yaşıyorum belki ilaçların etkisi Hastane nin dediğine göre ağustos 2 de kan vermem gerekiyor ama normalde 4 ağustos adet tarihım. Ben yine de şayet adet olmazsam iki tarihi de gecircem zaten ilk asilana olduğu için nedense pek ümidim yok. Allahtan hayırlısı sen nasılsın yeni bat ne zaman sende var mı bişeyler ?
Heycanlı yeni bir dönem başlıyor sizin için ne güzel ne mutlu canım okul sene sonunda ne mutlu ayrılcaksınız bak görSelam kızlar nasılsınız?❤
Minik kizimi bugün okula on kayıt yaptirdik şimdi okuldan geldik heyecan dorukta
Bir de okula baslayacagi kesin değil yaşı küçük olduğu için sınıf açılırsa başlayacak. Rabbim hakkımızda hayırlısini nasip etsin. Inşallah herşey güzel olur. 11 eylülde acilacak bizi neler bekliyor bakalim
Burcummmmm123 bak lütfen
Benimde subattan bu yana:) bizde sıkı çalışıyoruz su ara:) hayırlı haberler olsun insallahAktifim aktifben Şubat ayından beri canim. Ama bu ay sıkı çalıştım gün aşırı oldu ilişki inşallah yumurtamı catlamstr artık çünkü biraz ayrı kalıcam eşimle memlekete gidicem 3 ,5 gunlgune
Benim de hiç belirtim yoktu aramadım da hiç belirti arayıp sıkmayın canınızı.. adet günüm de kasıklarım sızladı sadece adet olcam sanmıştım :) ertesi gün de test yapmıştım..Cnm pazartesi kan vermemi solemisti dr ama adet gunum 2agustos onu bekleyim diyorum ins tutmustur cnm ama bende bi belirti bile yok bilmiyorum bu gunlerde belirti oluru gerci sen daha iyi tecrubelisin sadece iki sabahtir sol kasigimda hafif batma oldu o kadar
Umarım sınıf açılır, umarim alışır, umarim faydasını görürüm. Tek istegim bunlar cnm. Onu okula verip kendim evde ne yaparım bilmem oturamam herhalde 4 saat evde bir o oda bir bu oda gezebilirim.Heycanlı yeni bir dönem başlıyor sizin için ne güzel ne mutlu canım okul sene sonunda ne mutlu ayrılcaksınız bak gör
Canım çok sevindim gerçekten ve kızında ki değişimi çok uzun sürmeden sende farkediceksin o zaman daha da bi hevesli oluyo insan hakkında hayırlısı olsunSelam kızlar nasılsınız?❤
Burcummmmm123 bak lütfen
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye
5.gunZeze493 zeynep 650 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gunKelebekcikk34 şeyma
12.gun F Frdglr feride
13.gunnovasa nur 1000 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra
16.gunnoniponi tugba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?