2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ooo ne guzel akilli bidik okullu oldu demek hayirlisi neyse o olur insallah guzel baslangiclar olur sizin icin kuzum

Hayırlı oldun canım minik fıstığa bende biraz ara vermiştim foruma girmeye olmadıkça canım sıkılıyordu ne kadar güzel dua zinciri başlamışsınız tekrar döndüm aranıza adetimin 18. Günü bugün çalışmalar bitiyor beklemeye geçiyorum artık hayırlısı hepimizin hakkında

Seni gordugume sevindim:) konuyu actigimda ilk yazan sendin:)
Benim de adetimin 13.gunu yuksek ihtimal yumurtam catliyor yine erken olucam. Dua sayesinde düzene girdigini dusunuyorum rabbim gonlumuze göre versin

Seni gordugume sevindim:) konuyu actigimda ilk yazan sendin:)
Benim de adetimin 13.gunu yuksek ihtimal yumurtam catliyor yine erken olucam. Dua sayesinde düzene girdigini dusunuyorum rabbim gonlumuze göre versin
Evet ilk yazan bendim ve ikimizde beklemedeyiz :) Rabbim bi kez daha anne olmayı nasip eder inşallah bat ları alıyor musun yine 7 Ağustos benim :)

Canım bat ne zaman senin merak ediyorum seni inşallah tutmuştur :)
Cnm pazartesi kan vermemi solemisti dr ama adet gunum 2agustos onu bekleyim diyorum ins tutmustur cnm ama bende bi belirti bile yok bilmiyorum bu gunlerde belirti oluru gerci sen daha iyi tecrubelisin sadece iki sabahtir sol kasigimda hafif batma oldu o kadar

2 Ağustos burcu yada kan ver demiş doktor sümeyye ile birlikte 3 kişiden haber bekliyoruz desenizze 2 Ağustos da ay inşallah Rabbim güzel şeyler duyalım hep dualarımdasınız aklımdasınız.

Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

Nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.

1.gun Burcummmmm123 burcu
2.gun tulinkrc tülin
3.gun pinpirik90 gamze
4.gun S_V_S_88 sumeyye
5.gun Zeze493 zeynep 650 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun leydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gun TurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda
11.gun Kelebekcikk34 şeyma 550 okudu
12.gun F Frdglr feride
13.gun novasa nur 1000 okudu
14.gun Smydnz sumeyye
15.gun Mucize2107 büşra
16.gun noniponi tugba

Heycanlı yeni bir dönem başlıyor sizin için ne güzel ne mutlu canım okul sene sonunda ne mutlu ayrılcaksınız bak gör

Benimde subattan bu yana:) bizde sıkı çalışıyoruz su ara:) hayırlı haberler olsun insallah

Benim de hiç belirtim yoktu aramadım da hiç belirti arayıp sıkmayın canınızı.. adet günüm de kasıklarım sızladı sadece adet olcam sanmıştım :) ertesi gün de test yapmıştım..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah ❤

Heycanlı yeni bir dönem başlıyor sizin için ne güzel ne mutlu canım okul sene sonunda ne mutlu ayrılcaksınız bak gör
Umarım sınıf açılır, umarim alışır, umarim faydasını görürüm. Tek istegim bunlar cnm. Onu okula verip kendim evde ne yaparım bilmem oturamam herhalde 4 saat evde bir o oda bir bu oda gezebilirim. Dogdugundan bu yana yarim saat ayrı kalmadım. Rabbim her kötülükten korusun yavrularimizi

Canım çok sevindim gerçekten ve kızında ki değişimi çok uzun sürmeden sende farkediceksin o zaman daha da bi hevesli oluyo insan hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…