- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.681
Kuzum seninle ayni 12 agustos batMucize2107 senin bat geçmiş. ne zaman?
4 kişi kim canım cemileyle sümeyye'yi biliyorumdaBu ay topikte 4 aşılama var.İllaki tutacak
Inşallah dediğin gibi olur cnm. O farki ne zaman görmeye başlarim acaba?Canım çok sevindim gerçekten ve kızında ki değişimi çok uzun sürmeden sende farkediceksin o zaman daha da bi hevesli oluyo insan hakkında hayırlısı olsun
Canım benim eşimin yeğeni de 3 buçuk yaşında geçen sene biraz insanlardan uzak duruyodu konuşmuyodu falan bu sene kreşin etkisini gördüm kendi gözlerimle hem insanlarla kaynaşması yakın durması hem de konuşması falan daha ilerlemiş illaki sende göreceksin farkı başlarsa okula inşallahInşallah dediğin gibi olur cnm. O farki ne zaman görmeye başlarim acaba?
Büşra da olcak ya canm4 kişi kim canım cemileyle sümeyye'yi biliyorumda
Aa çok sevindim:))Kuzum seninle ayni 12 agustos bat
Svs ankmutsuz diğerleri kim?Bu ay topikte 4 aşılama var.İllaki tutacak
Ağzın bal yesin ya umarim görürüm kızlar öyle heyecanlıyım ki. Bi de böyle şeyler duyunca çok seviniyorum. Benim kızıminda konuşmasi yok ve çok çekingen başka cocuklarin yaninda sessiz hemen yanıma kaçıyor o yüzden veriyorum zaten. Nolur dua edin de bu sene alsınlar yavrumuCanım benim eşimin yeğeni de 3 buçuk yaşında geçen sene biraz insanlardan uzak duruyodu konuşmuyodu falan bu sene kreşin etkisini gördüm kendi gözlerimle hem insanlarla kaynaşması yakın durması hem de konuşması falan daha ilerlemiş illaki sende göreceksin farkı başlarsa okula inşallah
Dua: "RAbbi hebli mines salihin"
Nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.
1.gunBurcummmmm123 burcu 500 okudu
2.guntulinkrc tülin
3.gunpinpirik90 gamze
4.gunS_V_S_88 sumeyye
5.gunZeze493 zeynep 650 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gunleydii18 tuğçe
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gunTurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda500okudum
11.gunKelebekcikk34 şeyma 550 okudu
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gunnovasa nur 1000 okudu
14.gunSmydnz sumeyye
15.gunMucize2107 büşra
16.gunnoniponi tugba
Insallah bu ay ugurlu gelir kuzum hepimize❤Aa çok sevindim:))
Bende varim kuzummSvs ankmutsuz diğerleri kim?
Biliyorum ama daha asilama olmadı.diye biliyorum yoksa oldumuBende varim kuzumm
Burcu ve büşra kuzum büşra yeni olcak ama daha olmadıSvs ankmutsuz diğerleri kim?
Yokkk bebegimmm daha olmadi olunca bildirecemmmmBiliyorum ama daha asilama olmadı.diye biliyorum yoksa oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?