- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.701
Amin kelebekcigim inşallah çünkü var diye hatırlıyorum bakalım neler olacak. Kelebekcigim sen nasılsın bu arada ?2 Ağustos burcu yada kan ver demiş doktor sümeyye ile birlikte 3 kişiden haber bekliyoruz desenizze 2 Ağustos da ay inşallah Rabbim güzel şeyler duyalım hep dualarımdasınız aklımdasınız.
Tam bilmiyorum canım kendileri yazarsaSvs ankmutsuz diğerleri kim?
insallah hayirlisiyla sag salim bebegini kucagina alirsin cnmYok canim daha igne asamasindayiz igneyi yumurta gelisimi icin verdi kuzucum 4.gunumdeym one cikan 4 5 tane yumurtam var ama daha istenilen boyutta degil igneye devam ediyoruz bol duaya ihtiyacim var
cok haklisin beni rahatlattigin icin cok sagol cnm cidden bi insan cikacak bi bedenden bu ne ki ...Amin canım inşallah evet ilk defa bende aşılama oldum rahmine spekulum takılıyor daha sonra katater var ince uçlu iğne ve uzun şırınga gibi korkumdan bakamadım da :)) Spekulumun icinden o siringayi icine ywelestirip enjekte ediyorlar Acı kişiye göre değişir sperm verilirken adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ama dayanlimayacak bir ağrı değil önemli olan kasmamak Diger arkadaş kendini kastiği için spekulum kırıldı. Kasmamak ve rahat olmak önemli benim işlemim 30 saniye sürdü diğerinin 5 dakika hafif leke şeklinde kanama olabilir bu normal gün aşırı ilişkide buluun dedi birde vajinal jel verdi. Her gün onu uygulayacağım ve 12 gün sonra kan vereceksiniz dedi... Bi arkadaş daha aşılamaya başlamıştı yumurtaları iğneye cevap vermedi ve tedavi iptal edildi hüngür hüngür ağlayarak gitti Bırak biraz acı çekelim nitekim bedenden bir insan çıkartacaz onun yanında aşılama ne olacak ki hiç kasma strese girme canım Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende belirti aramiyom ama dikkatimi cekiyo cnm ara ara batmasi o kadar baska da bisey yok simdilik ins tutmustur ama icime falan dogan bisey yok diyolar yaa icime dogsu diye benim dogmuyo pek :) sen kacinci gun test yapmistin bi de sen sanirim evde kendin yapmistin once demiBenim de hiç belirtim yoktu aramadım da hiç belirti arayıp sıkmayın canınızı.. adet günüm de kasıklarım sızladı sadece adet olcam sanmıştım :) ertesi gün de test yapmıştım..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah ❤
Ben kendimi hep kötüye hazırlamıştım üzülmiym çok diye canım :) 15 ya da 16. Gün test yapmıştım 1 gün gecikmişti adetim canım öğrendiğim akşam kan vermiştim 88.5 çıkmıştı değerim..Bende belirti aramiyom ama dikkatimi cekiyo cnm ara ara batmasi o kadar baska da bisey yok simdilik ins tutmustur ama icime falan dogan bisey yok diyolar yaa icime dogsu diye benim dogmuyo pek :) sen kacinci gun test yapmistin bi de sen sanirim evde kendin yapmistin once demi
Aminnnn allah razi olsun balimmm sende saglikli bi gebelik gecirip kucagina alirsin insallah ❤❤❤insallah hayirlisiyla sag salim bebegini kucagina alirsin cnm
Tabiki canım çocuğun okulu vs yazarken bile mutlulugun ve stresin belli oluyordu relaks ol olalım Otu b.ku dert ediyoruz olan bizim hormonlara yumurtalara oluyorKızlar size bisey dicem alnimda o kadar sivilce oldu ki küçük küçük anlatamam en son ergenligimde yasamistim bu kadar sivilceyi acaba neden? Esimde strestendir diyor bu sıra okul isini çok düşündüm gece falan uyuyamadim acaba stresten olabilir mi?
Tabiki canım çocuğun okulu vs yazarken bile mutlulugun ve stresin belli oluyordu relaks ol olalım Otu b.ku dert ediyoruz olan bizim hormonlara yumurtalara oluyor
İşte... Allaha emanet ler Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Biraz gitsin gelsin o da sen de alışırsınızSen ne diyorsun cnm ya abartisiz 10 gündür ne yerdeyim ne gökte..hala daha dusunmeden edemiyorum. Dövüp soverler mi öyle yaparlarsa ne yaparım hala basim ağrıyor dusunmekten. Gittim gördüm beğendim ama anca sınıf ogretmeniyle gorusunce tanıyınca içimdeki bu ateş söner. Anne olmak gerçekten çok zor.
Turkuazim şimdiden Sümeyye 500 okuyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Aminİşte... Allaha emanet ler Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Biraz gitsin gelsin o da sen de alışırsınız
Rabbim tüm yavruları ve benim yavrumu her türlü kötülükten korusun.İşte... Allaha emanet ler Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Biraz gitsin gelsin o da sen de alışırsınız
Cnm ben bildirim yapmayi unuttum ozur dilerim 1000 okumustum
Tmm kuzumCnm ben bildirim yapmayi unuttum ozur dilerim 1000 okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?