2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

2 Ağustos burcu yada kan ver demiş doktor sümeyye ile birlikte 3 kişiden haber bekliyoruz desenizze 2 Ağustos da ay inşallah Rabbim güzel şeyler duyalım hep dualarımdasınız aklımdasınız.
Amin kelebekcigim inşallah çünkü var diye hatırlıyorum bakalım neler olacak. Kelebekcigim sen nasılsın bu arada ?

cok haklisin beni rahatlattigin icin cok sagol cnm cidden bi insan cikacak bi bedenden bu ne ki ...
ama o spekulumun kirildigini ilk kez duyuyorum ki ben hele ki iliski sirasinda bile kendimi kasiyorum ( bu konuda ayrica zatrn doktora gidicrm iliski sirasinda agrim oluyo) hatta gecen akjnti alindi benden yine o sirada da doktor kasma kendini dedi e gelde kasma hem cekinme hem korku elimde degilki cnm

Kızlar size bisey dicem alnimda o kadar sivilce oldu ki küçük küçük anlatamam en son ergenligimde yasamistim bu kadar sivilceyi acaba neden? Esimde strestendir diyor bu sıra okul isini çok düşündüm gece falan uyuyamadim acaba stresten olabilir mi?

Bende belirti aramiyom ama dikkatimi cekiyo cnm ara ara batmasi o kadar baska da bisey yok simdilik ins tutmustur ama icime falan dogan bisey yok diyolar yaa icime dogsu diye benim dogmuyo pek :) sen kacinci gun test yapmistin bi de sen sanirim evde kendin yapmistin once demi

Ben kendimi hep kötüye hazırlamıştım üzülmiym çok diye canım :) 15 ya da 16. Gün test yapmıştım 1 gün gecikmişti adetim canım öğrendiğim akşam kan vermiştim 88.5 çıkmıştı değerim..

Dua: "RAbbi hebli mines salihin"

Nur arkadaşımıza niyet okuyoruz.

1.gun Burcummmmm123 burcu 500 okudu
2.gun tulinkrc tülin 1000 okudu
3.gun pinpirik90 gamze 1000 okudu
4.gun S_V_S_88 sumeyye
5.gun Zeze493 zeynep 650 okudu
6.gun @Saman Alevi elif
7.gun leydii18 tuğçe 300 okudum
8.gun A ankmutsuz cemile 500 okudu
9.gun TurkuazKrampon şengül 1000 okudu
10.gun S seda7782 seda500okudum
11.gun @Kelebekcikkk şeyma 550 okudu
12.gun F Frdglr feride 500 okudu
13.gun novasa nur 1000 okudu
14.gun Smydnz sumeyye
15.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
16.gun noniponi tugba

Tabiki canım çocuğun okulu vs yazarken bile mutlulugun ve stresin belli oluyordu relaks ol olalım Otu b.ku dert ediyoruz olan bizim hormonlara yumurtalara oluyor

Sen ne diyorsun cnm ya abartisiz 10 gündür ne yerdeyim ne gökte..hala daha dusunmeden edemiyorum. Dövüp soverler mi öyle yaparlarsa ne yaparım hala basim ağrıyor dusunmekten. Gittim gördüm beğendim ama anca sınıf ogretmeniyle gorusunce tanıyınca içimdeki bu ateş söner. Anne olmak gerçekten çok zor.
Tabiki canım çocuğun okulu vs yazarken bile mutlulugun ve stresin belli oluyordu relaks ol olalım Otu b.ku dert ediyoruz olan bizim hormonlara yumurtalara oluyor

İşte... Allaha emanet ler Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Biraz gitsin gelsin o da sen de alışırsınız

İşte... Allaha emanet ler Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Biraz gitsin gelsin o da sen de alışırsınız
Rabbim tüm yavruları ve benim yavrumu her türlü kötülükten korusun.
Anne olmak gönüllü vicdan azabı çekmekmiş. Nerde okudum bunu bugun bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…