- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.721
Allah razı olsun.. Çok teşekkür ederim.herkese. İnşallah dualarımız tez vakitte yerini bulur... Evlat kokusunu bizde duyarız...
Evettt canım aynı güne denk geldik inşallah rabbim yüzümüzu güldürür böyle garip bi his var benim içimde derler ya anneler hisseder diye sanki ben de var gibi hissediyorum umarım yanilmammmAnammmZeze493 de 2 Ağustos bat
Kızlar hepinizin aynı gün hemen hemen Allah yüzümüzü güldürsün o gün inşallah
burcu sümeyye Cemile zeynep
Kuzum bende 4100 okudumCnm ben bildirim yapmayi unuttum ozur dilerim 1000 okumustum
Canım nur arkadaşımıza 1000 tane okudum allahım kabul etsin inşallah
Ay inşallah seninle birlikte bizde coook sevincez canım doktor sana hem dedi yaaa olur daha erken bunu duymakta rahatlattı seni biliyosun olacağını.Evettt canım aynı güne denk geldik inşallah rabbim yüzümüzu güldürür böyle garip bi his var benim içimde derler ya anneler hisseder diye sanki ben de var gibi hissediyorum umarım yanilmammm
Hee doğru ya unuttum canım bianBüşra da olcak ya canm
Canım hele bi başlasında :)) anlıyorum heycanlısın kafanda sorular var ama her çocuğun gelişimi farklı olduğu için net bişey söylemem doğru olmaz ama aşşağ yukarı 1 ay içinde fark edersin zaten bi başlasın bak zaman nasıl geçiyo anlamıycaksın bileInşallah dediğin gibi olur cnm. O farki ne zaman görmeye başlarim acaba?
Yok canım ben aşılamaya başlamadım ki :)) bu ay sadece klomenle progestan kullandım oda dün bitti beklemedeyim 1 ağustosa kadar adet olmazsam ki inşaAllah olmam o zaman test yapıcamBurcummmmm123 sen asilama oldun mu cnm hatirlayamadim
Canım bu kadar stres yapma şimdi devlette milli eğitim bakanlıklarıda bu konuda çok hassas o eskidendi sen zaten çocuğunu iyi tanıyan annesin bişeydee olsa çocuğun hal hareketlerinden anlarsın iyi gözlemleSen ne diyorsun cnm ya abartisiz 10 gündür ne yerdeyim ne gökte..hala daha dusunmeden edemiyorum. Dövüp soverler mi öyle yaparlarsa ne yaparım hala basim ağrıyor dusunmekten. Gittim gördüm beğendim ama anca sınıf ogretmeniyle gorusunce tanıyınca içimdeki bu ateş söner. Anne olmak gerçekten çok zor.
Ahh kuzum inşallah dediğin gibi olur. Şu sınıf bi acilsinda bakalım onceligim buCanım hele bi başlasında :)) anlıyorum heycanlısın kafanda sorular var ama her çocuğun gelişimi farklı olduğu için net bişey söylemem doğru olmaz ama aşşağ yukarı 1 ay içinde fark edersin zaten bi başlasın bak zaman nasıl geçiyo anlamıycaksın bile
Tabiki anlarım.cnm. biri onu ittirse vursa bile hep gelip bana söylemiştir ve ittiren kişide bunu onaylamistir. Bu yaşta çocuk zaten yalan söylemez dediğin gibi hal ve hareketlerinden de anlarim. Bi şey varsa da zaten o kurumu onların başlarına yikarim.Canım bu kadar stres yapma şimdi devlette milli eğitim bakanlıklarıda bu konuda çok hassas o eskidendi sen zaten çocuğunu iyi tanıyan annesin bişeydee olsa çocuğun hal hareketlerinden anlarsın iyi gözlemle
Inşallah olmazsin cnm. Ağustos ayı hepimize iyi gelir umarim:)Yok canım ben aşılamaya başlamadım ki :)) bu ay sadece klomenle progestan kullandım oda dün bitti beklemedeyim 1 ağustosa kadar adet olmazsam ki inşaAllah olmam o zaman test yapıcam
Tmm cnmTurkuazKrampon kuzum rica etsem beni listenin en sonuna atabilirimisin arkadaslara uyuyorsa tabi benim asilama p.tesden sonra ya kaldi galiba ama ne olur ne olmaz kuzum sonda olayim ne kadar gec okunursa o kadar iyi cunku.
Cok saol canimmm❤❤❤Tmm cnm
Çok doğru soyledin kuzum ben hiç bu açıdan düşünmemiştim :)Ay inşallah seninle birlikte bizde coook sevincez canım doktor sana hem dedi yaaa olur daha erken bunu duymakta rahatlattı seni biliyosun olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?