2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Anammm Zeze493 de 2 Ağustos bat
Kızlar hepinizin aynı gün hemen hemen Allah yüzümüzü güldürsün o gün inşallah
burcu sümeyye Cemile zeynep
Evettt canım aynı güne denk geldik inşallah rabbim yüzümüzu güldürür böyle garip bi his var benim içimde derler ya anneler hisseder diye sanki ben de var gibi hissediyorum umarım yanilmammm

Evettt canım aynı güne denk geldik inşallah rabbim yüzümüzu güldürür böyle garip bi his var benim içimde derler ya anneler hisseder diye sanki ben de var gibi hissediyorum umarım yanilmammm
Ay inşallah seninle birlikte bizde coook sevincez canım doktor sana hem dedi yaaa olur daha erken bunu duymakta rahatlattı seni biliyosun olacağını.

Inşallah dediğin gibi olur cnm. O farki ne zaman görmeye başlarim acaba?
Canım hele bi başlasında :)) anlıyorum heycanlısın kafanda sorular var ama her çocuğun gelişimi farklı olduğu için net bişey söylemem doğru olmaz ama aşşağ yukarı 1 ay içinde fark edersin zaten bi başlasın bak zaman nasıl geçiyo anlamıycaksın bile

Canım bu kadar stres yapma şimdi devlette milli eğitim bakanlıklarıda bu konuda çok hassas o eskidendi sen zaten çocuğunu iyi tanıyan annesin bişeydee olsa çocuğun hal hareketlerinden anlarsın iyi gözlemle

Ahh kuzum inşallah dediğin gibi olur. Şu sınıf bi acilsinda bakalım onceligim bu

Canım bu kadar stres yapma şimdi devlette milli eğitim bakanlıklarıda bu konuda çok hassas o eskidendi sen zaten çocuğunu iyi tanıyan annesin bişeydee olsa çocuğun hal hareketlerinden anlarsın iyi gözlemle
Tabiki anlarım.cnm. biri onu ittirse vursa bile hep gelip bana söylemiştir ve ittiren kişide bunu onaylamistir. Bu yaşta çocuk zaten yalan söylemez dediğin gibi hal ve hareketlerinden de anlarim. Bi şey varsa da zaten o kurumu onların başlarına yikarim.

Yok canım ben aşılamaya başlamadım ki :)) bu ay sadece klomenle progestan kullandım oda dün bitti beklemedeyim 1 ağustosa kadar adet olmazsam ki inşaAllah olmam o zaman test yapıcam
Inşallah olmazsin cnm. Ağustos ayı hepimize iyi gelir umarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…