2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ağla agla rahatla biraz. Lütfen tamamem koyverme kendini adet oldun mu olmadığın sürece var bir umut canım Ne desem kelimeler yetmez yasiyoruz aynı duyguları Mükafatını kat kat alacaz inşallah kuzum benim ettigimiz dualar inşallah karsiligini bulacaktır Bu tükenmişlik duygusunu yaşayan sadece sen değilsin yanliz değiliz Var bunda da bir hayır deyip elimizden geleni yine yapıp tevekkül etmek olacak ilk asilamandi sanırım tutan çok nadir okudum. Pes etmek yok şayet adet olduysan ikinci için kolları sıva lütfen ❤❤❤

Cnm bugun kan vermemi solemisti dr verdim negatif cikti nasibimde bebek sahibi olmak yok sanirim ben bi sure belki hic bisey yapmam ama aglamaktan baska bisey gelmiyo iste elimden

İns herkese umut olsun her ay ama cnm ben artik yoruldum umut tukendi bende

Benden guzel hbr gelmedi ins senden cok guzel seyler duyariz cnm rabbim sana nasip etson ins sende bizlere hamile hamile dua edersin ins

Benden guzel hbr gelmedi ins senden cok guzel seyler duyariz cnm rabbim sana nasip etson ins sende bizlere hamile hamile dua edersin ins
Ah Sümeyye :'( :'( canım amin bak zaten bu ara bi duygusalim Adet öncesi septomlari yine yaşıyorum Acini en içimde hissediyorum kimin ne zaman hamile olacağı belli olmaz kuzum. Kendini bırak sabır , elimizden geleni yapıp tevekkül edip bol bol dua edecez o güzel duygulari sende bende hepimiz yaşayacağız Allahını izniyle..❤❤

Senin sonucun ne zmn belli olcak cnm bizlerede bildirim yap ins pozitifi goreceksin cnm bunu gercekten cok icten soluyorum

kizlar dun cok fena sol kasık agrisi yasadim yurumekte zorlayacak derecede ve vajinaya vuruyodu agri.agri daha artinca acile gittim.doktor ultrasonda bakti fıtık olabilir genel cerrahiye git dedi .idrarima da bakti idrar sonucumda hic bisey cikmadi cok sukur bol su ic dedi sadece.
ama fitik olsa agridan duramazdim oyle degil mi ? bugun de sol taraftaki belim agriyor ve kasigimda hafif agriyor dunku gibi siddetli agrimiyor.ve hayatimda ilk kez boyle bi agri yasiyorum
adetime 9 gun var umitlenmek iatemiyorum zaten randevu aldim genel cerrahiye ama size de sormak istedim bu lar bi hamilelik belirtisi olabilir mi zaten idrarima bakti tmm ama idrar icin erken degil mi ? hem ulttasonda gorme durumu da yok daha eger hamileysem cokk erken olcagi ici oyle degil mi ? ben mi yanlis biliyorum

S_V_S_88 sümeyyeciğim sana özelden de yazdım biliyorsun.
Bunun geçici bir durum olduğunu lütfen unutma bu demek değil ki tamamen bitti böyle bişey yok sen kendiliğinde aşılamasız olacak kadar sağlıklı bir kadınsın sadece nasibini bekliyoruz.
Rabbim dualarını elbet kabuletmiştir çünkü isteyin vereyim diyor.Sadece vaktini bekliyorsun.Biliyorum çok zor ağlamak birtek rahatlatıyor insanı.O yüzden ağla,yoksa daha kötü olursun. Ama unutma ki bu bir son değil. Sen sağlıklısın bebek için elverişlisin.İllaki denk gelecek bebek olacak.

Daha Çok erken kan testi yaptır bence. Hemen tedaviye başlama belki bisey vardir

Canim arkadasim guzel yureklim keske olsaydi demek istiyorm senden cok fazla umitliydim ama nasibimizde yokmus bu demek degilki gemileri yakip yikmak bilakis daha cok kamcilanmaliyiz pes etmek yok sen cokta guzel bi anne olacaksin yuregi sana benzeyen pitirciklarin olacak hatta bunalticaklar bile ayrica sende problem yok biliyosun biz morfoloji illetiyle savas veriyoruz bu ayda o yensin bakalim bizimde galibiyetimize cok az kaldi lutfen artik aglamayi birak yeterince agladin buna sahit oldum tek kalmamaya bak bu surecte cunku beyin kotuyu kurmaya alismis sen cok guclusun tekrar etmeme gerek yok rabbim onumuzdeki ay yuzunu guldursun bebegim seni cok seviyorum akilli bidigim uzulme ne olur...❤❤❤

Hayir ilk kez oluyor dha once hiç olmamisti
Ben hatırlıyorum canım sanki ama o zaman kahve leke gelmişti bu kanama olayınıda ben 1 kere yaşamıştım doktorum olabilir demişti yumurta yumurtalıktan atılırken olgunluğundan dolayı damarları geriyo sıkma canını bugünleri değerlendir

Senin sonucun ne zmn belli olcak cnm bizlerede bildirim yap ins pozitifi goreceksin cnm bunu gercekten cok icten soluyorum
Canım benim❤ ne guzel yaziyorsun o yuregin; bunu yazan ellerin, sozcuklere doktügun dilin dert görmesin inşallah. Normalde yarın 12.günüm kan vermem gerekiyor ama vermeyeceğim 4 ağustos adet tarihim evde gebelik testi var yarın değil ama çarşamba günü belki test yaparım. Ertesi gün de kan vermeye giderim. Nedense benimde çok az umudum var. Tabiki bilgilendircem sizi. Pozitif olursa ne ala... Negatif olursa mendillerinizi hazırlayın gözyaşlarımı silmeniz için. Bu arada Şeyma busra ve sen vhatsup grubu filan mı kurdunuz da özel tüzel yazısıyosunuz he de bakayım bana :)))))

Kesin yumurtlama kanaması diyorsun yani

Yerleşme kanamasi olma ihtimali yok mudur
Gün içinde hep akinti gelmesi gerekirdi ama hiç gelmedi

Yerleşme kanamasi olma ihtimali yok mudur
Gün içinde hep akinti gelmesi gerekirdi ama hiç gelmedi
Benmde öyle yumurtlama zamanı 1-2 ay gelmişti kahve leke cook az genelde bizde eski adetten kalan gelmiş diye yorumlarlar.Yerleşme adete 1 hafta kala yada 3 kala oluyo diye biliyorum ama artk hiçbişeyden emin olamiyorum.

Arkadaşlar Merhaba;
inanın ki insan umudunu kaybettiğinde gerçekleşiyor hayali, benim ki de ummadığım anda olmuştu, ben inanıyorum gönülden isteyen herkese Allah evlat nasip eder, hani bazen geç oldu neden olmadı diyoruz ya emin olun vardır bir hayır, sağlıklı olsun hayırlı olsun varsın bir kaç ay , bir kaç yıl geç olsun, güç olmasın yeter ki, bebeğimin test aşamasında o kadar sıkıntı çektim ki , ikili ve dörtlüsü riskli çıktı yurtdışı testi yaptırdım, insan daha çok yıkılıyor, çok şükür temiz çıktı ama o dönem yaşadıklarım tarifsizdi.Eksik dua etmeyelim, sağlıklı ve hayırlı bir evladı Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese, faydası olur mu bilmem ama ben hamile kaldığım ay preseed jel kullanmıştım, birde doktorum enfeksiyon için tekli enfeksiyon fitili vermişti çok güçlü bir fitil olduğunu söylemişti, bunların ne kadar etkisi oldu bilemiyorum, inşallah tez zamanda güzel bebiş haberleri alırsınız . sevgilerle

Benmde öyle yumurtlama zamanı 1-2 ay gelmişti kahve leke cook az genelde bizde eski adetten kalan gelmiş diye yorumlarlar.Yerleşme adete 1 hafta kala yada 3 kala oluyo diye biliyorum ama artk hiçbişeyden emin olamiyorum.
Oysa öyle sevinmistim ki
Peceteye sildim silerken 1 noktada kirmizi kani gördüm tekrar sildim tekrar ve tekrar az az geldi toplamda 3 5 damla kadar kırmızı kan. Nette yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi gelir kırmızı gelmez diyor vurgulaya vurgulaya sonra moralim bozuldu esimde heveslenmisti dedim heveslenme yanlış anlamisim o da hayırlısı olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…