- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.941
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ağla agla rahatla biraz. Lütfen tamamem koyverme kendini adet oldun mu olmadığın sürece var bir umut canım Ne desem kelimeler yetmez yasiyoruz aynı duyguları Mükafatını kat kat alacaz inşallah kuzum benim ettigimiz dualar inşallah karsiligini bulacaktır Bu tükenmişlik duygusunu yaşayan sadece sen değilsin yanliz değiliz Var bunda da bir hayır deyip elimizden geleni yine yapıp tevekkül etmek olacak ilk asilamandi sanırım tutan çok nadir okudum. Pes etmek yok şayet adet olduysan ikinci için kolları sıva lütfen ❤❤❤Kizlar benim sonucum negatif yine olmadi millet nasil hamile kalabiliyo yaa o kadar cok umutluymusum ki perisan oldum negatif gorunce ama sunu anladim sanirim bana nasip olmayacak pozitif gormek hamile olabilmek anne duygusunu tatmak hersey benden cok uzakta galiba ben yoruldugumu canimin yandigini icimdeki atesin sonmeyecegini biliyom rabbim dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin cok zor cokk ve ben cocuklar icin olup biten birisiyim cok severim ama sanirim hep disardaki cocuklari sevecem kendi cocugum olmayacak bu nasil bi duygudur ki icimdeki atesi sonduremiyorum yalniz basima evde gozyaalarima bile engel olamiyom heraey herkes bana aykiri davraniyo benim gucum tukendi ben artik yenildim pes ediyorum baska hic bisey yapamayacagimida anladim yoruldum gucum bitti
G gokyuzundekiturna nasılsın cnm? Bebis nasıl cinsiyet belli oldu mu?:)
Cnm bugun kan vermemi solemisti dr verdim negatif cikti nasibimde bebek sahibi olmak yok sanirim ben bi sure belki hic bisey yapmam ama aglamaktan baska bisey gelmiyo iste elimdenCanım benim yaa merak ediyodum seni ama daha 2 günün vardı.. kıyamam üzülme bu kadar canım hem erken yapmışsın testini adet olmadan hemen pes etme.. üzme kendini canım ben de aynı senin gibiydim şimdi şükrediyorum Rabbim sana da bu günleri nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın Allahım.. ❤
İns herkese umut olsun her ay ama cnm ben artik yoruldum umut tukendi bendeKuzum inan acini içimde hissettimhemen koyverme kendini çok istediğimiz için biz de burdan sinaniyoruz işte sabırla duayla bekleyip isyan etmeden yikilmadan bu sınavı gecicez lütfen her yeni gün her yeni ay bi ümit suan böyle hissediyorsun önümüzdeki ay yepyeni umutlara gebe bilemezsin hadi şimdi toparla kendini
Benden guzel hbr gelmedi ins senden cok guzel seyler duyariz cnm rabbim sana nasip etson ins sende bizlere hamile hamile dua edersin insCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki ağla agla rahatla biraz. Lütfen tamamem koyverme kendini adet oldun mu olmadığın sürece var bir umut canım Ne desem kelimeler yetmez yasiyoruz aynı duyguları Mükafatını kat kat alacaz inşallah kuzum benim ettigimiz dualar inşallah karsiligini bulacaktır Bu tükenmişlik duygusunu yaşayan sadece sen değilsin yanliz değiliz Var bunda da bir hayır deyip elimizden geleni yine yapıp tevekkül etmek olacak ilk asilamandi sanırım tutan çok nadir okudum. Pes etmek yok şayet adet olduysan ikinci için kolları sıva lütfen ❤❤❤
Ah Sümeyye :'( :'( canım amin bak zaten bu ara bi duygusalim Adet öncesi septomlari yine yaşıyorum Acini en içimde hissediyorum kimin ne zaman hamile olacağı belli olmaz kuzum. Kendini bırak sabır , elimizden geleni yapıp tevekkül edip bol bol dua edecez o güzel duygulari sende bende hepimiz yaşayacağız Allahını izniyle..❤❤Benden guzel hbr gelmedi ins senden cok guzel seyler duyariz cnm rabbim sana nasip etson ins sende bizlere hamile hamile dua edersin ins
Senin sonucun ne zmn belli olcak cnm bizlerede bildirim yap ins pozitifi goreceksin cnm bunu gercekten cok icten soluyorumAh Sümeyye :'( :'( canım amin bak zaten bu ara bi duygusalim Adet öncesi septomlari yine yaşıyorum Acini en içimde hissediyorum kimin ne zaman hamile olacağı belli olmaz kuzum. Kendini bırak sabır , elimizden geleni yapıp tevekkül edip bol bol dua edecez o güzel duygulari sende bende hepimiz yaşayacağız Allahını izniyle..❤❤
kizlar dun cok fena sol kasık agrisi yasadim yurumekte zorlayacak derecede ve vajinaya vuruyodu agri.agri daha artinca acile gittim.doktor ultrasonda bakti fıtık olabilir genel cerrahiye git dedi .idrarima da bakti idrar sonucumda hic bisey cikmadi cok sukur bol su ic dedi sadece.
ama fitik olsa agridan duramazdim oyle degil mi ? bugun de sol taraftaki belim agriyor ve kasigimda hafif agriyor dunku gibi siddetli agrimiyor.ve hayatimda ilk kez boyle bi agri yasiyorum
adetime 9 gun var umitlenmek iatemiyorum zaten randevu aldim genel cerrahiye ama size de sormak istedim bu lar bi hamilelik belirtisi olabilir mi zaten idrarima bakti tmm ama idrar icin erken degil mi ? hem ulttasonda gorme durumu da yok daha eger hamileysem cokk erken olcagi ici oyle degil mi ? ben mi yanlis biliyorum
Canim arkadasim guzel yureklim keske olsaydi demek istiyorm senden cok fazla umitliydim ama nasibimizde yokmus bu demek degilki gemileri yakip yikmak bilakis daha cok kamcilanmaliyiz pes etmek yok sen cokta guzel bi anne olacaksin yuregi sana benzeyen pitirciklarin olacak hatta bunalticaklar bile ayrica sende problem yok biliyosun biz morfoloji illetiyle savas veriyoruz bu ayda o yensin bakalim bizimde galibiyetimize cok az kaldi lutfen artik aglamayi birak yeterince agladin buna sahit oldum tek kalmamaya bak bu surecte cunku beyin kotuyu kurmaya alismis sen cok guclusun tekrar etmeme gerek yok rabbim onumuzdeki ay yuzunu guldursun bebegim seni cok seviyorum akilli bidigim uzulme ne olur...❤❤❤Kizlar benim sonucum negatif yine olmadi millet nasil hamile kalabiliyo yaa o kadar cok umutluymusum ki perisan oldum negatif gorunce ama sunu anladim sanirim bana nasip olmayacak pozitif gormek hamile olabilmek anne duygusunu tatmak hersey benden cok uzakta galiba ben yoruldugumu canimin yandigini icimdeki atesin sonmeyecegini biliyom rabbim dusmanima bile evlat hasreti cektirmesin cok zor cokk ve ben cocuklar icin olup biten birisiyim cok severim ama sanirim hep disardaki cocuklari sevecem kendi cocugum olmayacak bu nasil bi duygudur ki icimdeki atesi sonduremiyorum yalniz basima evde gozyaalarima bile engel olamiyom heraey herkes bana aykiri davraniyo benim gucum tukendi ben artik yenildim pes ediyorum baska hic bisey yapamayacagimida anladim yoruldum gucum bitti
Ben hatırlıyorum canım sanki ama o zaman kahve leke gelmişti bu kanama olayınıda ben 1 kere yaşamıştım doktorum olabilir demişti yumurta yumurtalıktan atılırken olgunluğundan dolayı damarları geriyo sıkma canını bugünleri değerlendirHayir ilk kez oluyor dha once hiç olmamisti
Canım benim❤ ne guzel yaziyorsun o yuregin; bunu yazan ellerin, sozcuklere doktügun dilin dert görmesin inşallah. Normalde yarın 12.günüm kan vermem gerekiyor ama vermeyeceğim 4 ağustos adet tarihim evde gebelik testi var yarın değil ama çarşamba günü belki test yaparım. Ertesi gün de kan vermeye giderim. Nedense benimde çok az umudum var. Tabiki bilgilendircem sizi. Pozitif olursa ne ala... Negatif olursa mendillerinizi hazırlayın gözyaşlarımı silmeniz için. Bu arada Şeyma busra ve sen vhatsup grubu filan mı kurdunuz da özel tüzel yazısıyosunuz he de bakayım bana :)))))Senin sonucun ne zmn belli olcak cnm bizlerede bildirim yap ins pozitifi goreceksin cnm bunu gercekten cok icten soluyorum
Kesin yumurtlama kanaması diyorsun yaniBen hatırlıyorum canım sanki ama o zaman kahve leke gelmişti bu kanama olayınıda ben 1 kere yaşamıştım doktorum olabilir demişti yumurta yumurtalıktan atılırken olgunluğundan dolayı damarları geriyo sıkma canını bugünleri değerlendir
Benmde öyle yumurtlama zamanı 1-2 ay gelmişti kahve leke cook az genelde bizde eski adetten kalan gelmiş diye yorumlarlar.Yerleşme adete 1 hafta kala yada 3 kala oluyo diye biliyorum ama artk hiçbişeyden emin olamiyorum.Yerleşme kanamasi olma ihtimali yok mudur
Gün içinde hep akinti gelmesi gerekirdi ama hiç gelmedi
Oysa öyle sevinmistim kiBenmde öyle yumurtlama zamanı 1-2 ay gelmişti kahve leke cook az genelde bizde eski adetten kalan gelmiş diye yorumlarlar.Yerleşme adete 1 hafta kala yada 3 kala oluyo diye biliyorum ama artk hiçbişeyden emin olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?