2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ama dedim ya bellide olmaz bu işler diye belkide öyledir kuzum belkide yerleşmedir bilemeyiz ki

Ama dedim ya bellide olmaz bu işler diye belkide öyledir kuzum belkide yerleşmedir bilemeyiz ki
Bilmiyorum cnm ama ben çok kötüyum olmayacak gibi geliyor kendimi tuhaf hissediyorum hastayım başım ağrıyor boğazım agriyor vucudumun tuhaf yerleri agriyor
Ilk defa Bu Ay böyle şeyler yaşıyorum gerçi her defasında ilk kez diyorum ama gerçekten ilk kez. 10 senedir ilk defa böyle kan geldi ne bilim yaa zaman gecsede var mı yok mu ogrensem

Sıkma canını canım olmuştur belki deyip seni umutlandirmak istemem sadece bugunlerini değerkendir derim düşünüp düşünüp sters yapma canım

Kuzum biz o kadar çok istiyoruz ki aslında vücutta olmayan şeyleri bile düşününce vücut o ağrıyı gösteriyormuş yani tamamen senin düşüncnle alakalı bir durum sen böyle stres yaparsan heleki bu günlerde olacağı varsa da önüne geçersin pozitif ol ve kendini dinleme olur mu

Uzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim

Uzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim
Çok geçmiş olsun canm yaaa iyi bak kendine vitaminli seyler ye olur mu akşama kadar biraz daha iyi olursun belki

Turkuazim Çok geçmiş olsun keşke aksama kadar iyileşsende bugün u değerlendirmeye baksan canım

Turkuazim Çok geçmiş olsun keşke aksama kadar iyileşsende bugün u değerlendirmeye baksan canım
Sağol cnm. Pek mümkün görünmüyor eşim 12 saat çalışıyor ben hastayım benim bugünü degerlendirmem imkansız.
Bi dahaki aya artık
En son 5 gün önce oldu onun da tutması denizde iğne bulmak gibi bir şey

Kızlar ne yapıyorsunuz. Durdum durdum duramadım bugün hafif mide bulantısı var üzerimde hani safra gelir derler ya aynen öyle bi şey. Belki kapı pencere açık ondan olabilir diye düşünüyorum ama tabi ben duramadım evde gebelik testi vardı keşke sabah idrarimla yapsaydım ama işte dürttü bişeyler ve cook cook hafif silik çizgi çıktı foto atacagim ama fotoda cok beli olmuyor belki ilacın etkisi bugün aşılama günüyle birlikte 12.günüm. Benim ilk aşılamam olduğu için pek umudum yok ya hayırlısı diyorum bunu da buraya yazayım ki tecrübe olarak kalsın burda

Merhaba kızlar TurkuazKrampon gecmiş olsun canm... Rabbim saglık versin...asılama yaptıran arkadaslar a sorum var.. Ne kadar a yaptırdınız.. Bir de baslamadan hangi testleri yaptırdınız.. Bende arastrmaya baslıcam artık

Canım umutsuz olursan zaten olmaz.. Umudunu kaybetme sakın... Bol bol dua et.. İnş hamilesindr

Gercektenmi canım ay çok merak ettim atsana resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…