- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.961
Ama dedim ya bellide olmaz bu işler diye belkide öyledir kuzum belkide yerleşmedir bilemeyiz kiOysa öyle sevinmistim ki
Peceteye sildim silerken 1 noktada kirmizi kani gördüm tekrar sildim tekrar ve tekrar az az geldi toplamda 3 5 damla kadar kırmızı kan. Nette yerlesme kanamasi pembe veya kahverengi gelir kırmızı gelmez diyor vurgulaya vurgulayasonra moralim bozuldu esimde heveslenmisti dedim heveslenme yanlış anlamisim o da hayırlısı olsun dedi
Bilmiyorum cnm ama ben çok kötüyum olmayacak gibi geliyor kendimi tuhaf hissediyorum hastayım başım ağrıyor boğazım agriyor vucudumun tuhaf yerleri agriyorAma dedim ya bellide olmaz bu işler diye belkide öyledir kuzum belkide yerleşmedir bilemeyiz ki
Doğru diyorsun zaman gösterecek her şeyi...Sıkma canını canım olmuştur belki deyip seni umutlandirmak istemem sadece bugunlerini değerkendir derim düşünüp düşünüp sters yapma canım
Doğru diyorsun zaman gösterecek her şeyi...Sıkma canını canım olmuştur belki deyip seni umutlandirmak istemem sadece bugunlerini değerkendir derim düşünüp düşünüp sters yapma canım
Kuzum biz o kadar çok istiyoruz ki aslında vücutta olmayan şeyleri bile düşününce vücut o ağrıyı gösteriyormuş yani tamamen senin düşüncnle alakalı bir durum sen böyle stres yaparsan heleki bu günlerde olacağı varsa da önüne geçersin pozitif ol ve kendini dinleme olur muBilmiyorum cnm ama ben çok kötüyum olmayacak gibi geliyor kendimi tuhaf hissediyorum hastayım başım ağrıyor boğazım agriyor vucudumun tuhaf yerleri agriyor
Ilk defa Bu Ay böyle şeyler yaşıyorum gerçi her defasında ilk kez diyorum ama gerçekten ilk kez. 10 senedir ilk defa böyle kan geldi ne bilim yaa zaman gecsede var mı yok mu ogrensem
Uzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirimKuzum biz o kadar çok istiyoruz ki aslında vücutta olmayan şeyleri bile düşününce vücut o ağrıyı gösteriyormuş yani tamamen senin düşüncnle alakalı bir durum sen böyle stres yaparsan heleki bu günlerde olacağı varsa da önüne geçersin pozitif ol ve kendini dinleme olur mu
Cok gecmis olsun cnm yaa dikkat et kendineUzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim
Çok geçmiş olsun canm yaaa iyi bak kendine vitaminli seyler ye olur mu akşama kadar biraz daha iyi olursun belkiUzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim
Günaydın nasılsıngünaydın kızlar
Turkuazim Çok geçmiş olsun keşke aksama kadar iyileşsende bugün u değerlendirmeye baksan canımUzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim
Sağol cnm. Pek mümkün görünmüyor eşim 12 saat çalışıyor ben hastayım benim bugünü degerlendirmem imkansız.Turkuazim Çok geçmiş olsun keşke aksama kadar iyileşsende bugün u değerlendirmeye baksan canım
cnm ultrasona girmistim bir de idrarima bakti cikmazmiydi sence yoksa cikarmiydiDaha Çok erken kan testi yaptır bence. Hemen tedaviye başlama belki bisey vardir
Canım umutsuz olursan zaten olmaz.. Umudunu kaybetme sakın... Bol bol dua et.. İnş hamilesindrKızlar ne yapıyorsunuz. Durdum durdum duramadım bugün hafif mide bulantısı var üzerimde hani safra gelir derler ya aynen öyle bi şey. Belki kapı pencere açık ondan olabilir diye düşünüyorum ama tabi ben duramadım evde gebelik testi vardı keşke sabah idrarimla yapsaydım ama işte dürttü bişeyler ve cook cook hafif silik çizgi çıktı foto atacagim ama fotoda cok beli olmuyor belki ilacın etkisi bugün aşılama günüyle birlikte 12.günüm. Benim ilk aşılamam olduğu için pek umudum yok ya hayırlısı diyorum bunu da buraya yazayım ki tecrübe olarak kalsın burda
Gercektenmi canım ay çok merak ettim atsana resmiKızlar ne yapıyorsunuz. Durdum durdum duramadım bugün hafif mide bulantısı var üzerimde hani safra gelir derler ya aynen öyle bi şey. Belki kapı pencere açık ondan olabilir diye düşünüyorum ama tabi ben duramadım evde gebelik testi vardı keşke sabah idrarimla yapsaydım ama işte dürttü bişeyler ve cook cook hafif silik çizgi çıktı foto atacagim ama fotoda cok beli olmuyor belki ilacın etkisi bugün aşılama günüyle birlikte 12.günüm. Benim ilk aşılamam olduğu için pek umudum yok ya hayırlısı diyorum bunu da buraya yazayım ki tecrübe olarak kalsın burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?