2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Teşekkür ederim canım acayip usutmusum çok kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim

Ay cok heycanlandm gerçekten mi ? Silik var diyosun ya ay cok cok heycanlandm napsak

Canım umutsuz olursan zaten olmaz.. Umudunu kaybetme sakın... Bol bol dua et.. İnş hamilesindr
İnşallah canım bakalım hayırlısı önce hormon testleri yaptırıyorsun adetin 3.günü ve 21.günü Dr un gerek görürse ki görür rahim filmi sonra eşinin sperm testi herşey normalse ve 1 yıldan fazladır çocuk sahibi olamadiysaniz aşılama yapılıyor ben devlette yaptırdım para ödemedim sadece iğneyi 230tl para ödedim Özel biraz para tuzağı gibime geliyor canım

A ankmutsuz ya cok merakettim ne zaman kan ver dedi doktor normalde. Napcaksın şimdi.gir yaz bak bize cok merkettm
Dur kelebeğim beni de heyecanlandirma bisey yapmayacağım simdi normalde bugün kan vermem gerekiyor erken diye düşündüm çift çizgi belki iğnelerin etkisi diyeceğim ama çatlama iğnesini vurulalı 14 gün oldu. Cuma kan vermeye gidicem Hayırlısı diyorum bu yazılarımi okuyan güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bekleyip göreceğiz kelebeğim Çok sevinemiyorum geçen yıl tam bu zaman da 2 hafta sevindim sonra üzüldüm kesesiydi kalp atisiydi bunları görmeden duymadan çevremdeki kimseye de söylemeyi düşünmüyorum Sonra üzülüyorlar

Cnm ilac etkisi deil bu sen gercekten hamissin :) cabuk kan ver yaa asil sen cnm valla

İnş Allahın izniyle herşey güzel olur biliyosun bende neler yaşadım hep öyle olcak diye birşey yok dicez artık başka çaremiz yok.Çok sevincem ya bi kan versen.Ay Allahım nasıl sevinceğimi şaşcam valla.Şimdi zaten yeni artıyordur beta daha idrarda çıkması bile mucize şuan

Cnm kan ver hemen acile git bize hbr ver ins tuttu cnm ins var sende cok guzel yaa simdiden tebrik ederim cnm
Bizim burda ki acillerde değer vermiyorlar canım ya pozitif ya negatif benim değer önemli cuma kadar bekleyeceğim. Bu arada dur hemen tebrik etme belki idrar testinin yanılma payı da olabilir bekleyip göreceğiz canım güzel dileklerin için sağolasin❤

Ben özel polikinliğe gittim dedim ben beta baktırmak istiyorum 45 tl para istedi ama testi yaptı.

Cumayada bayagi var ya catlatcan kız bizi meraktan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…