- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #15.981
Teşekkür ederim canım acayip usutmusum çok kötüydüm şimdi biraz daha iyiyimMerhaba kızlarTurkuazKrampon gecmiş olsun canm... Rabbim saglık versin...asılama yaptıran arkadaslar a sorum var.. Ne kadar a yaptırdınız.. Bir de baslamadan hangi testleri yaptırdınız.. Bende arastrmaya baslıcam artık
Ay cok heycanlandm gerçekten mi ? Silik var diyosun ya ay cok cok heycanlandm napsakKızlar ne yapıyorsunuz. Durdum durdum duramadım bugün hafif mide bulantısı var üzerimde hani safra gelir derler ya aynen öyle bi şey. Belki kapı pencere açık ondan olabilir diye düşünüyorum ama tabi ben duramadım evde gebelik testi vardı keşke sabah idrarimla yapsaydım ama işte dürttü bişeyler ve cook cook hafif silik çizgi çıktı foto atacagim ama fotoda cok beli olmuyor belki ilacın etkisi bugün aşılama günüyle birlikte 12.günüm. Benim ilk aşılamam olduğu için pek umudum yok ya hayırlısı diyorum bunu da buraya yazayım ki tecrübe olarak kalsın burda
İnşallah canım bakalım hayırlısı önce hormon testleri yaptırıyorsun adetin 3.günü ve 21.günü Dr un gerek görürse ki görür rahim filmi sonra eşinin sperm testi herşey normalse ve 1 yıldan fazladır çocuk sahibi olamadiysaniz aşılama yapılıyor ben devlette yaptırdım para ödemedim sadece iğneyi 230tl para ödedim Özel biraz para tuzağı gibime geliyor canımCanım umutsuz olursan zaten olmaz.. Umudunu kaybetme sakın... Bol bol dua et.. İnş hamilesindr
Resimde çok belli olmuyor canım.Gercektenmi canım ay çok merak ettim atsana resmi
Cnm kan ver hemen acile git bize hbr ver ins tuttu cnm ins var sende cok guzel yaa simdiden tebrik ederim cnmResimde çok belli olmuyor canım.
Dur kelebeğim beni de heyecanlandirma bisey yapmayacağım simdi normalde bugün kan vermem gerekiyor erken diye düşündüm çift çizgi belki iğnelerin etkisi diyeceğim ama çatlama iğnesini vurulalı 14 gün oldu. Cuma kan vermeye gidicem Hayırlısı diyorum bu yazılarımi okuyan güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bekleyip göreceğiz kelebeğim Çok sevinemiyorum geçen yıl tam bu zaman da 2 hafta sevindim sonra üzüldüm kesesiydi kalp atisiydi bunları görmeden duymadan çevremdeki kimseye de söylemeyi düşünmüyorum Sonra üzülüyorlar
Cnm ilac etkisi deil bu sen gercekten hamissin :) cabuk kan ver yaa asil sen cnm vallaDur kelebeğim beni de heyecanlandirma bisey yapmayacağım simdi normalde bugün kan vermem gerekiyor erken diye düşündüm çift çizgi belki iğnelerin etkisi diyeceğim ama çatlama iğnesini vurulalı 14 gün oldu. Cuma kan vermeye gidicem Hayırlısı diyorum bu yazılarımi okuyan güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bekleyip göreceğiz kelebeğim Çok sevinemiyorum geçen yıl tam bu zaman da 2 hafta sevindim sonra üzüldüm kesesiydi kalp atisiydi bunları görmeden duymadan çevremdeki kimseye de söylemeyi düşünmüyorum Sonra üzülüyorlar
İnş Allahın izniyle herşey güzel olur biliyosun bende neler yaşadım hep öyle olcak diye birşey yok dicez artık başka çaremiz yok.Çok sevincem ya bi kan versen.Ay Allahım nasıl sevinceğimi şaşcam valla.Şimdi zaten yeni artıyordur beta daha idrarda çıkması bile mucize şuanDur kelebeğim beni de heyecanlandirma bisey yapmayacağım simdi normalde bugün kan vermem gerekiyor erken diye düşündüm çift çizgi belki iğnelerin etkisi diyeceğim ama çatlama iğnesini vurulalı 14 gün oldu. Cuma kan vermeye gidicem Hayırlısı diyorum bu yazılarımi okuyan güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bekleyip göreceğiz kelebeğim Çok sevinemiyorum geçen yıl tam bu zaman da 2 hafta sevindim sonra üzüldüm kesesiydi kalp atisiydi bunları görmeden duymadan çevremdeki kimseye de söylemeyi düşünmüyorum Sonra üzülüyorlar
Bizim burda ki acillerde değer vermiyorlar canım ya pozitif ya negatif benim değer önemli cuma kadar bekleyeceğim. Bu arada dur hemen tebrik etme belki idrar testinin yanılma payı da olabilir bekleyip göreceğiz canım güzel dileklerin için sağolasin❤Cnm kan ver hemen acile git bize hbr ver ins tuttu cnm ins var sende cok guzel yaa simdiden tebrik ederim cnm
Ben özel polikinliğe gittim dedim ben beta baktırmak istiyorum 45 tl para istedi ama testi yaptı.Bizim burda ki acillerde değer vermiyorlar canım ya pozitif ya negatif benim değer önemli cuma kadar bekleyeceğim. Bu arada dur hemen tebrik etme belki idrar testinin yanılma payı da olabilir bekleyip göreceğiz canım güzel dileklerin için sağolasin❤
Cumayada bayagi var ya catlatcan kız bizi meraktan:)Bizim burda ki acillerde değer vermiyorlar canım ya pozitif ya negatif benim değer önemli cuma kadar bekleyeceğim. Bu arada dur hemen tebrik etme belki idrar testinin yanılma payı da olabilir bekleyip göreceğiz canım güzel dileklerin için sağolasin❤
Yok kuzum kan ı cuma verecem hem ben hem siz sevenlerim çin baya heyecan olacak. Bu zaman zarfında duaya ihtiyacım var dilerim sizin dedikleriniz olurCnm ilac etkisi deil bu sen gercekten hamissin :) cabuk kan ver yaa asil sen cnm valla
Bolbol ya muhyi çek içinden Allahın can veren ismiYok kuzum kan ı cuma verecem hem ben hem siz sevenlerim çin baya heyecan olacak. Bu zaman zarfında duaya ihtiyacım var dilerim sizin dedikleriniz olur
Cnm o zmn hergun idrari tekrarla bari cumaya kadar cnm onunla bile belli olur ama ins bebisin seninleYok kuzum kan ı cuma verecem hem ben hem siz sevenlerim çin baya heyecan olacak. Bu zaman zarfında duaya ihtiyacım var dilerim sizin dedikleriniz olur
Ahahaha Turkuazim yaaa:))) baya heyecan oldu benim icinde sizin içinde kismet canım bakalımCumayada bayagi var ya catlatcan kız bizi meraktan:)
İnşallah canım bakalımCnm o zmn hergun idrari tekrarla bari cumaya kadar cnm onunla bile belli olur ama ins bebisin seninle
Tamam canım sağolasın valla yemek yapacam konsantre olamadım Bi gelişme olursa sizlerle paylaşırım.Bolbol ya muhyi çek içinden Allahın can veren ismi
Evet bebeğimmKesin yumurtlama kanaması diyorsun yani
Kuzum ovulasyon zamanı nasıl yerleşme olsun ki hemencecik :))Yerleşme kanamasi olma ihtimali yok mudur
Gün içinde hep akinti gelmesi gerekirdi ama hiç gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?