- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.001
OffffKuzum ovulasyon zamanı nasıl yerleşme olsun ki hemencecik :))
Üzülmeeeee dik dur pes etmek yokkkk
Cok gecmis olsun kuzucummm rabbim safi adiyla sifani versinUzayan şeffaf akinti şimdi geldi ve vücut isim aşırı yuksek yumurta çatladı daha yeni sanirim ama maalesef degerelndiremicez çünkü ben çok hastayim bugün fazla giremeyebilirim
Haydaaa bu ne umutsuzlukk kuzumm dur hele bi daha bata cok var sen gun asiri degerlendirmeye bak canim hemen oyle umutsuz olma bak ne guzel hersey duzene binmisken stres yapipta duzeni bozma gun dogmadan neler dogar bebegim.Sagolun kızlar. Doğru diyon seymam bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı. Beklemekten başka çare yok bize
Bebegimmm yaaa cok sevindimmm umut olursun insallah canim banada o silik cikmissa vardir birseyler ayrica catlatma ignesi en baba 12 gun etki gosterir insallah hamilesindir cok sukur ya allah sayimizi arttirsin kan ver hemennbizi de habersiz birakma olurmu kuzum❤Dur kelebeğim beni de heyecanlandirma bisey yapmayacağım simdi normalde bugün kan vermem gerekiyor erken diye düşündüm çift çizgi belki iğnelerin etkisi diyeceğim ama çatlama iğnesini vurulalı 14 gün oldu. Cuma kan vermeye gidicem Hayırlısı diyorum bu yazılarımi okuyan güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bekleyip göreceğiz kelebeğim Çok sevinemiyorum geçen yıl tam bu zaman da 2 hafta sevindim sonra üzüldüm kesesiydi kalp atisiydi bunları görmeden duymadan çevremdeki kimseye de söylemeyi düşünmüyorum Sonra üzülüyorlar
ben daha yapritmadim ama yaptircamMerhaba kızlarTurkuazKrampon gecmiş olsun canm... Rabbim saglık versin...asılama yaptıran arkadaslar a sorum var.. Ne kadar a yaptırdınız.. Bir de baslamadan hangi testleri yaptırdınız.. Bende arastrmaya baslıcam artık
Ne bilim kuzum ya valla moralim bozuluyor bir de kilo aldım su sıra 58 kiloyumHaydaaa bu ne umutsuzlukk kuzumm dur hele bi daha bata cok var sen gun asiri degerlendirmeye bak canim hemen oyle umutsuz olma bak ne guzel hersey duzene binmisken stres yapipta duzeni bozma gun dogmadan neler dogar bebegim.
❤❤
Dur kuzum yaa hemen sevinmeyelim cook az silik çiktı. İğnenin etkisi belki bünyeden bünyeye değişir dilerim sizin dedikleriniz cikar tatlım. Ben çok umutlu değilim ama umutsuzda değilim sanırım kendimi kötü bişey olursa fazla üzülmemek için ayarlıyorum. Öyle işte kuzum bakalım inşallah sizin dedikleriniz çıkarda bende umut olurum sana bebeğim ❤❤Bebegimmm yaaa cok sevindimmm umut olursun insallah canim banada o silik cikmissa vardir birseyler ayrica catlatma ignesi en baba 12 gun etki gosterir insallah hamilesindir cok sukur ya allah sayimizi arttirsin kan ver hemennbizi de habersiz birakma olurmu kuzum❤
Ben seni anlıyorum benimde huyum öyle çok garanticiyimdir seni cok iyi anlıyorum o yüzden bakalım inşallah sevincezDur kuzum yaa hemen sevinmeyelim cook az silik çiktı. İğnenin etkisi belki bünyeden bünyeye değişir dilerim sizin dedikleriniz cikar tatlım. Ben çok umutlu değilim ama umutsuzda değilim sanırım kendimi kötü bişey olursa fazla üzülmemek için ayarlıyorum. Öyle işte kuzum bakalım inşallah sizin dedikleriniz çıkarda bende umut olurum sana bebeğim ❤❤
Insallahh gonlumuzce olur herseyyyy kuzummmm ama o silik cikmissa vardir biseyler❤❤Dur kuzum yaa hemen sevinmeyelim cook az silik çiktı. İğnenin etkisi belki bünyeden bünyeye değişir dilerim sizin dedikleriniz cikar tatlım. Ben çok umutlu değilim ama umutsuzda değilim sanırım kendimi kötü bişey olursa fazla üzülmemek için ayarlıyorum. Öyle işte kuzum bakalım inşallah sizin dedikleriniz çıkarda bende umut olurum sana bebeğim ❤❤
Gorende diyecek ne kadar kilolusunnn:)gayet ideal bi kilo benceNe bilim kuzum ya valla moralim bozuluyor bir de kilo aldım su sıra 58 kiloyumgören kilo aldin diyor. Kızıma 52yle hamile kalmıştım kiloda hamile kalmaya engel
Ay hadi inşallah bence bebiş geliyoooo canm çok sevindim amaa biz senden meraklı ve heyecanlıyız sanki cumaya kadar nasıl sabredeceksin idrar testini tekrarla en azından bizede haber verKızlar ne yapıyorsunuz. Durdum durdum duramadım bugün hafif mide bulantısı var üzerimde hani safra gelir derler ya aynen öyle bi şey. Belki kapı pencere açık ondan olabilir diye düşünüyorum ama tabi ben duramadım evde gebelik testi vardı keşke sabah idrarimla yapsaydım ama işte dürttü bişeyler ve cook cook hafif silik çizgi çıktı foto atacagim ama fotoda cok beli olmuyor belki ilacın etkisi bugün aşılama günüyle birlikte 12.günüm. Benim ilk aşılamam olduğu için pek umudum yok ya hayırlısı diyorum bunu da buraya yazayım ki tecrübe olarak kalsın burda
Bence de idrari tekrarla catlarız haa :)Ay hadi inşallah bence bebiş geliyoooo canm çok sevindim amaa biz senden meraklı ve heyecanlıyız sanki cumaya kadar nasıl sabredeceksin idrar testini tekrarla en azından bizede haber ver
Kendimi gectim dilerim sizin dedikleriniz olur canım inşallahInsallahh gonlumuzce olur herseyyyy kuzummmm ama o silik cikmissa vardir biseyler❤❤
Ahahahaha:))) herkezde bi heyecan yarattım valla sabredecegim. Daha sevinmek için çok erken keşke sizin kadar sevinebilsem. Dilerim sizin dedikleriniz çıkar.Ay hadi inşallah bence bebiş geliyoooo canm çok sevindim amaa biz senden meraklı ve heyecanlıyız sanki cumaya kadar nasıl sabredeceksin idrar testini tekrarla en azından bizede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?