2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sagolun kızlar. Doğru diyon seymam bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı. Beklemekten başka çare yok bize
Haydaaa bu ne umutsuzlukk kuzumm dur hele bi daha bata cok var sen gun asiri degerlendirmeye bak canim hemen oyle umutsuz olma bak ne guzel hersey duzene binmisken stres yapipta duzeni bozma gun dogmadan neler dogar bebegim.
❤❤

Bebegimmm yaaa cok sevindimmm umut olursun insallah canim banada o silik cikmissa vardir birseyler ayrica catlatma ignesi en baba 12 gun etki gosterir insallah hamilesindir cok sukur ya allah sayimizi arttirsin kan ver hemennbizi de habersiz birakma olurmu kuzum❤

ben daha yapritmadim ama yaptircam
testleri bitirmem gerekiyo once
hormon testi
smear
genital kultur
esinin sperm testi
esimden kan aldilar bi de
hepsi tamam ama esimden bir daha trst istediler o da bitsin yapcaz asilamayi

Haydaaa bu ne umutsuzlukk kuzumm dur hele bi daha bata cok var sen gun asiri degerlendirmeye bak canim hemen oyle umutsuz olma bak ne guzel hersey duzene binmisken stres yapipta duzeni bozma gun dogmadan neler dogar bebegim.
❤❤
Ne bilim kuzum ya valla moralim bozuluyor bir de kilo aldım su sıra 58 kiloyum gören kilo aldin diyor. Kızıma 52yle hamile kalmıştım kiloda hamile kalmaya engel

Dur kuzum yaa hemen sevinmeyelim cook az silik çiktı. İğnenin etkisi belki bünyeden bünyeye değişir dilerim sizin dedikleriniz cikar tatlım. Ben çok umutlu değilim ama umutsuzda değilim sanırım kendimi kötü bişey olursa fazla üzülmemek için ayarlıyorum. Öyle işte kuzum bakalım inşallah sizin dedikleriniz çıkarda bende umut olurum sana bebeğim ❤❤

Ben seni anlıyorum benimde huyum öyle çok garanticiyimdir seni cok iyi anlıyorum o yüzden bakalım inşallah sevincez

Insallahh gonlumuzce olur herseyyyy kuzummmm ama o silik cikmissa vardir biseyler❤❤

Ay hadi inşallah bence bebiş geliyoooo canm çok sevindim amaa biz senden meraklı ve heyecanlıyız sanki cumaya kadar nasıl sabredeceksin idrar testini tekrarla en azından bizede haber ver

Ay hadi inşallah bence bebiş geliyoooo canm çok sevindim amaa biz senden meraklı ve heyecanlıyız sanki cumaya kadar nasıl sabredeceksin idrar testini tekrarla en azından bizede haber ver
Ahahahaha:))) herkezde bi heyecan yarattım valla sabredecegim. Daha sevinmek için çok erken keşke sizin kadar sevinebilsem. Dilerim sizin dedikleriniz çıkar.

Günaydın kızlar abuk sabuk rüyalar görüp bu saatte uyandım ve sizden gelen yoğun ısrar a dayanamadim ve evde 1 tane kalan son idrar testini yaptim markasi gebelik time ama bu sefer sizin için yaptım ( sanki normal de hiç yapasim yoktu da siz sebep oldunuz :)))) ) Neyse dün görünen silik çizginin hayaleti bile yoktu. Yani negatif Dünkü sanırım hala iğnenin etkisiydi. Ama ben yine de adet günüm olan cuma günü kan vermeyi düşünüyorum hatta ve hatta şayet adet olmazsam pazartesiye bile sallayabilirim. Kan ver kan ver diye ısrar edip kanıma girmeyin olur mu :))))) Bu kızda ne meraksızmış diyeceksiniz ama en başından beri ilk aşılama olduğu için hep diyordum size çok ümitli değilim diye Olursa güzel olur olmazsa hemen ikinci için kolları sivayacağım. Şayet adet olursam da iğnenin etikisinin de hala 11.12. Günler de idrar testinde silikte olsa çıkabileceğini görmüş olacağız. Sizi de merak ve heyecanda bıraktığım için üzgünüm. Bugün anneme oturmaya gidiyorum net e çok fazla bakamayabilirim. Akşam eşimde oraya gelecek mesaj yazarsanız vs eve gelince gece görürüm ancak. Hakkımda yazdığınız güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim benim için dilediğiniz ne varsa bin katını size versin görüşmek dileğiyle ❤.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…