- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.021
Kuzum bence kan testi yapmadan hiçbirşeydn emin olma sen burdaki kızlara bakma herkes o kadar çok istiyorki biri hamile kalsa hepimize umut oluyor o yuzden bu heyecan var herkeste sen kendini dinle hatta dediğin gibi adet olmazsan p.tesiyi bekle inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin kuzumGünaydın kızlar abuk sabuk rüyalar görüp bu saatte uyandım ve sizden gelen yoğun ısrar a dayanamadim ve evde 1 tane kalan son idrar testini yaptim markasi gebelik time ama bu sefer sizin için yaptım ( sanki normal de hiç yapasim yoktu da siz sebep oldunuz :)))) ) Neyse dün görünen silik çizginin hayaleti bile yoktu. Yani negatif Dünkü sanırım hala iğnenin etkisiydi. Ama ben yine de adet günüm olan cuma günü kan vermeyi düşünüyorum hatta ve hatta şayet adet olmazsam pazartesiye bile sallayabilirim. Kan ver kan ver diye ısrar edip kanıma girmeyin olur mu :))))) Bu kızda ne meraksızmış diyeceksiniz ama en başından beri ilk aşılama olduğu için hep diyordum size çok ümitli değilim diye Olursa güzel olur olmazsa hemen ikinci için kolları sivayacağım. Şayet adet olursam da iğnenin etikisinin de hala 11.12. Günler de idrar testinde silikte olsa çıkabileceğini görmüş olacağız. Sizi de merak ve heyecanda bıraktığım için üzgünüm. Bugün anneme oturmaya gidiyorum net e çok fazla bakamayabilirim. Akşam eşimde oraya gelecek mesaj yazarsanız vs eve gelince gece görürüm ancak. Hakkımda yazdığınız güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim benim için dilediğiniz ne varsa bin katını size versin görüşmek dileğiyle ❤.....
Batin gecmesini beklemek en mantiklisi dilerim rabbimden umutlarimizi sevinclerimizi bosa cikarmaz kuzum Rabbim hangisi hayirlisi ise o sonucla karsilastirsinGünaydın kızlar abuk sabuk rüyalar görüp bu saatte uyandım ve sizden gelen yoğun ısrar a dayanamadim ve evde 1 tane kalan son idrar testini yaptim markasi gebelik time ama bu sefer sizin için yaptım ( sanki normal de hiç yapasim yoktu da siz sebep oldunuz :)))) ) Neyse dün görünen silik çizginin hayaleti bile yoktu. Yani negatif Dünkü sanırım hala iğnenin etkisiydi. Ama ben yine de adet günüm olan cuma günü kan vermeyi düşünüyorum hatta ve hatta şayet adet olmazsam pazartesiye bile sallayabilirim. Kan ver kan ver diye ısrar edip kanıma girmeyin olur mu :))))) Bu kızda ne meraksızmış diyeceksiniz ama en başından beri ilk aşılama olduğu için hep diyordum size çok ümitli değilim diye Olursa güzel olur olmazsa hemen ikinci için kolları sivayacağım. Şayet adet olursam da iğnenin etikisinin de hala 11.12. Günler de idrar testinde silikte olsa çıkabileceğini görmüş olacağız. Sizi de merak ve heyecanda bıraktığım için üzgünüm. Bugün anneme oturmaya gidiyorum net e çok fazla bakamayabilirim. Akşam eşimde oraya gelecek mesaj yazarsanız vs eve gelince gece görürüm ancak. Hakkımda yazdığınız güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim benim için dilediğiniz ne varsa bin katını size versin görüşmek dileğiyle ❤.....
Hakkında hayırlısı olsun cnm. Sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap.Günaydın kızlar abuk sabuk rüyalar görüp bu saatte uyandım ve sizden gelen yoğun ısrar a dayanamadim ve evde 1 tane kalan son idrar testini yaptim markasi gebelik time ama bu sefer sizin için yaptım ( sanki normal de hiç yapasim yoktu da siz sebep oldunuz :)))) ) Neyse dün görünen silik çizginin hayaleti bile yoktu. Yani negatif Dünkü sanırım hala iğnenin etkisiydi. Ama ben yine de adet günüm olan cuma günü kan vermeyi düşünüyorum hatta ve hatta şayet adet olmazsam pazartesiye bile sallayabilirim. Kan ver kan ver diye ısrar edip kanıma girmeyin olur mu :))))) Bu kızda ne meraksızmış diyeceksiniz ama en başından beri ilk aşılama olduğu için hep diyordum size çok ümitli değilim diye Olursa güzel olur olmazsa hemen ikinci için kolları sivayacağım. Şayet adet olursam da iğnenin etikisinin de hala 11.12. Günler de idrar testinde silikte olsa çıkabileceğini görmüş olacağız. Sizi de merak ve heyecanda bıraktığım için üzgünüm. Bugün anneme oturmaya gidiyorum net e çok fazla bakamayabilirim. Akşam eşimde oraya gelecek mesaj yazarsanız vs eve gelince gece görürüm ancak. Hakkımda yazdığınız güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim benim için dilediğiniz ne varsa bin katını size versin görüşmek dileğiyle ❤.....
Gunaydin cnm ben iptal pazartesi kan vermistim soku atlatmaya calisiyom dunde kirmizilar hemen geldi zaten cnm ama iyiyim sukur sen nasilsin bu arada kilo engel falan yazmissin goren 100kilo zannedecek bizim akrabada 110kiloyla hamile kalan var ki sen yarisisin onun cnm engel falan deil fitsin sen cnm bnm
Cnm yumurtalarin ya buyuyo ya da catliyo olabilir sen gec adet oldugun icin gec catlayabilir kuzum gecmezse dr danis bi istersenGünaydın kızlar. Bisey sorcm size dünden beri benden beyaz akıntı geliyor bugün adetimin 17. günü dün annemlere geldim yolda baya sarsıldım ve geldiğimde resmen mideme iğne sapliyorlr gibi. Şuanda karnımın üstüne yatamıyorum
Canım benm çok takılma kötü bişey olcak bişey değil.Beyaz akıntı hepimizde oluyor.Sen şefaf akıntıyı kolla :)Günaydın kızlar. Bisey sorcm size dünden beri benden beyaz akıntı geliyor bugün adetimin 17. günü dün annemlere geldim yolda baya sarsıldım ve geldiğimde resmen mideme iğne sapliyorlr gibi. Şuanda karnımın üstüne yatamıyorum
Valla bilmiyorum canm İnşAllah öyledirCnm yumurtalarin ya buyuyo ya da catliyo olabilir sen gec adet oldugun icin gec catlayabilir kuzum gecmezse dr danis bi istersen
Kuzu bende hiç o akıntıdan olmadığı için takip edemiyorum anlayacağın bekarken çok nadir hatırlıyorum arada şeffaf akintim oluyordu ama daha sonra ne anlama geldiğini öğrenince takip etmeye basladm vee hiç olmadıCanım benm çok takılma kötü bişey olcak bişey değil.Beyaz akıntı hepimizde oluyor.Sen şefaf akıntıyı kolla :)
AaGunaydin cnm ben iptal pazartesi kan vermistim soku atlatmaya calisiyom dunde kirmizilar hemen geldi zaten cnm ama iyiyim sukur sen nasilsin bu arada kilo engel falan yazmissin goren 100kilo zannedecek bizim akrabada 110kiloyla hamile kalan var ki sen yarisisin onun cnm engel falan deil fitsin sen cnm bnm
Inşallah yumurtan catliyordur sende erken olmaya baslarsin insallah:)Kuzu bende hiç o akıntıdan olmadığı için takip edemiyorum anlayacağın bekarken çok nadir hatırlıyorum arada şeffaf akintim oluyordu ama daha sonra ne anlama geldiğini öğrenince takip etmeye basladm vee hiç olmadı
İnşAllah kusum yaaaInşallah yumurtan catliyordur sende erken olmaya baslarsin insallah:)
Canim hic panik yapma gebelikte bile alttan muaneye yapilabiliyor ayrica bata 1 hafta var allahin izniyle hic bir sey olmaz stres yapmalutfem yardim edin kizlar akla ihtiyacim var(((
pazar gunu acile gittim sol kasik agrimdan vajinaya vuruyordu agri
pazartrsi de sol kasikta agrim vardi vajinada yoktu.
sali da bu sefer agri soldaki bel kemigime agriyordu agri
bugun bata 7 gun var.
kadin dogum doktoruna gozuktum.doktor ultrasona soktu ama gobekten bakmadi alttan bakti bi beyaz uzun makinaya jel surdu oyle bakti.
idrarima da bakti bisey cikmadi
ve en son fitik olabilir genel cerrahiye git dedi.bende bugun gitcem ama cooook kararsizim
ya hamileysem ve film cektirip zarar verirsem kendimi asla affetmem...
neden boyle diyorum.cunku arkadasim doktor seni ultrasona sokmus ama gobekten bakmamis alttan muayene atmis bebek olsa bile gozukmezki dedi keske o makinayi girdirtmeseydin dedi.ama ne nerden bilebilirim ki
ama doktor bu kadar kör mu ya ben dedim ki hamilelik planliyoruz en son kultur aldirdim dedim.bat sordu en sonki adet donemini sordu falan.o zmn bat 10 gundu
ne olur akil verin ben hamilelik oldugunu sanmiyorum ama tirsiyorum yine de 3 sene oldu cok pimpiriklestim galiba...
cnm sagolasin ama benm asl korkum bugun randevum var genel cerrahye fitik var mi yok mu diye.ve genel cerrah ya film cekerse ki bence oyle.Canim hic panik yapma gebelikte bile alttan muaneye yapilabiliyor ayrica bata 1 hafta var allahin izniyle hic bir sey olmaz stres yapma
Ay o arkadaşın ne yanlış konuşmuş ben hamileyim iyi görmek için alttan bakıyor bana doktor cihazla. Kötü bişey yok demekki ağrında dediği gibi belki belinde falandır.Bu kadar duramayacağın bir ağrın yoksa 1 hafta ertele o halde adet gününden sonra git başka hekimelutfem yardim edin kizlar akla ihtiyacim var(((
pazar gunu acile gittim sol kasik agrimdan vajinaya vuruyordu agri
pazartrsi de sol kasikta agrim vardi vajinada yoktu.
sali da bu sefer agri soldaki bel kemigime agriyordu agri
bugun bata 7 gun var.
kadin dogum doktoruna gozuktum.doktor ultrasona soktu ama gobekten bakmadi alttan bakti bi beyaz uzun makinaya jel surdu oyle bakti.
idrarima da bakti bisey cikmadi
ve en son fitik olabilir genel cerrahiye git dedi.bende bugun gitcem ama cooook kararsizim
ya hamileysem ve film cektirip zarar verirsem kendimi asla affetmem...
neden boyle diyorum.cunku arkadasim doktor seni ultrasona sokmus ama gobekten bakmamis alttan muayene atmis bebek olsa bile gozukmezki dedi keske o makinayi girdirtmeseydin dedi.ama ne nerden bilebilirim ki
ama doktor bu kadar kör mu ya ben dedim ki hamilelik planliyoruz en son kultur aldirdim dedim.bat sordu en sonki adet donemini sordu falan.o zmn bat 10 gundu
ne olur akil verin ben hamilelik oldugunu sanmiyorum ama tirsiyorum yine de 3 sene oldu cok pimpiriklestim galiba...
Canım 10 gün kala ultrasonda görulmez hamilelik beta seviyesi 1500 ü gecikince gözükür ancak ultrasonda kese. Kanda bile belli olmaz 10 gün varken yani hiç sanmiyorum. Sen içini ferah tut alttan bakti diye hiç bişey olmaz Allahin izniyle hem daha batina 7 gün varmiş ki hamileliklerde bile bakilabiliyor alttan. Ki doktor bu zarar verip vermeyeceğini en iyi o bilir. Canim genel cerahhiye gittiğinde film falan bisey isterse hamilelik şuphem var demen lazim zaten ki çektirmesin. Sen içini ferah tut hic bisey olmaz film falan isterse de hamile olup olmadigin kesinlestiginde duruma gore cektirirsin pozitif düşüncnm sagolasin ama benm asl korkum bugun randevum var genel cerrahye fitik var mi yok mu diye.ve genel cerrah ya film cekerse ki bence oyle.
yani benim sorum kadin dogum alttan bakti idrarima da bakti gorseydi hamile olup olnadigimi gorurdu ordan dimi ? yani detdi hamilesin ondan agrin var diye .ultrasonda gorulur muydu bata 10 gun kala hamilelik.onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?