2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

tulinkrc doğru söylüyor canm gözükmez ultrasonda en fazla sana derki rahim duvarı kalınlaşmış der oda gebelik belirtisi ya bence sen ertele doktor randevunu aşırı ağrın yoksa yada doktora de gebelik şüphem var de. tinyrose

Mumkun degil gorunmezdi kuzummm icini ferah tut icin rahat degilsede gitme dr yada gebe olabilirim de tahlil yapsnlar

tinyrose arkadaşlara katiliyorum bata 10 gün var demissin ne idrarda ne ultrasonda görünür bebek . Sen o yüzden ya ertele yada hamilelik suphesi var de ki film cekmesin . Riske atma bence nolur nolmaz senin de yerinde olsam dedigimi yapardim

Kızlar bende size bişey sormak istiyorum ben bu ay korunuyordum normalde kürtaj olduğum için doktor üç ay korunun demişti yumurtlama haftası korundum ama sonraki hafta çok dikkat etmedim nasıl olsa ihtimal düşük diye şimdi dün adet olmam gerekiyodu ama iki gündür gelen giden yok kürtaj olduğum için adet düzenim değişmiş olabilir mi? Kelebekcikk34 canım sende benimle aynı şeyi yaşamıştın konuşmuştuk senin adet düzenin değişmiş miydi?

Adet düzeni değişir canım 5 6 gün oynamıştı benim

Canım ben normal suni sancı ile doğum yaptım arkasından parça kaldımı diye kürtaj oldum benm adetim çok düzenli geldi ondan sonra 28 günde geliyordu.Eğer hamilelik ihtimali varsa hemen folikasit iç çünkü bünye diğer gebelikten dolayı folikasit azalmış oluyor.

Tamam canım o zaman ben bugün test alıyım da varsa başlayım hemen olacağını pek sanmıyorum düşük ihtimal

sagol cnm.esime de danistim git dedi hamilelikten suphelendigini soylersin film sonra ceker dedi .
bende gittim doktor acile gittigim doktora kizdi hemde özel hastaneye gitmistim.kasik fitigi yok sende yanlis yonlendirmis ama belki bel fitigi vardir o yuzden beyin cerrahina gozuk dedi.ama hamilelik suphen varsa beyin cerrahi da bisey yapamaz dedi.o yuzden beklemedeyim artik cnm.zaten oyle aman aman agrim yok.ayakta cok kalinca oluyo artik.adetimi beklicem hasta olinca gidicem artik

gittim cnm doktora hamilelik suphem var dedim eliyle kontrol etti fitik olsaydi sislik olurdu dedi fitik yokmus ama belki bel fitigi varsa diye beyin cerrahina git dedi ama hamilelik suphen varsa hic bisey yaoamazlar dedi.bende beklicem artik cnm 7 gun var bata sagolun cnm icim rahat etti gittim de .film falan cekerse diye gitmicem adet olana kadar beyin cerrahina cnm

Mumkun degil gorunmezdi kuzummm icini ferah tut icin rahat degilsede gitme dr yada gebe olabilirim de tahlil yapsnlar
sagol cmm gittik geldim cok sukur eliyle muayene etti fitik.yok.ama bel fitigi olabilir beyin cerrahine git dedi ama hamillek suphen varsa beyin cerrahi bisey yaoamaz dedi.heralde film falan cekcekya ondan dedi.bende nasilsa agrim.hafifledi artik.adet gunumu beklicem 7 gun kaldi zaten.
o degil de sinir oluyorum doktorların "olabilir" sekljnde konusmasina.ya olmustur ya da olmamistir olabilir ne ya ordan oraya surukluyolar.

gittim cnm ama dedim hamilelik suphem var tedavi goruyorum dedim.eliyle muayene etti sislik varmi yok mu bakti kasikta.kasik fitigi olmasi icin kasikta sislik olurdu dedi.ama beyin cerrahina git belki de bel fitigidir ama hamilelik suphen varsa hic bisey yaoamazlar dedi.benim de icim bi nebze rahatladi biraz beklicem artik adetim baslayana kadar oyle gitcem nasilsa artik agrim oyle cok degil.cok ayakta durunca agriyo

Allah doktor eline düşürmesin bazilari cok iyi bazilari çok kötü oluyo sen takilma canim beyin cerrahiye adet olursan git ki insallah gitmezsin rabbim şafi adiyla sifa versin kuzuma

Tamam canım o zaman ben bugün test alıyım da varsa başlayım hemen olacağını pek sanmıyorum düşük ihtimal
Canım korunmayı bıraktıysan zaten 2 ay önceden folik asit kullanman lazım başla kesin.Bana doktor dediki bebek vücudundaki tüm folic asiti emmiştir hatta vitaminleri bir dahaki gebelik için korunmayı bıraktığında vitamin başla dedi.Nacizane aklında olsun seninde canım.en azından 1 ay folidoce al onda hem b12 de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…