- 12 Şubat 2017
- 557
- 630
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.061
Ahhh canimm keşke hamile olsam etiket manyağı yaparım seni valla :))))Ben de merak ediyorum seni ☺ hadi inşallah hamilesindir canım beni de etiketle
Tamam canım diğer ay bırakıcam korunmayı bu aydan başlarım teşekkür ederimCanım korunmayı bıraktıysan zaten 2 ay önceden folik asit kullanman lazım başla kesin.Bana doktor dediki bebek vücudundaki tüm folic asiti emmiştir hatta vitaminleri bir dahaki gebelik için korunmayı bıraktığında vitamin başla dedi.Nacizane aklında olsun seninde canım.en azından 1 ay folidoce al onda hem b12 de var.
Hadi yap yarın bekliyorum hazırda :)))Ahhh canimm keşke hamile olsam etiket manyağı yaparım seni valla :))))
Inşallah kuzum inşallahKuzular yaa dünki karın ağrısı bugün rahim e vurdu sanki çekiliyor gibi ve süt beyazı akintm artmış acaba diyorum ilaçlar işe yaradı da yumurtlama falan mı olck ayyy hadi İnşAllah
Yarın kayinvaldem ameliyat olacak yapamayabilirim kuzumm ertesi gün inşallahhHadi yap yarın bekliyorum hazırda :)))
sagol cnm valla bel fitigi varsa hamile degilsem gitsem de muayenemi olsam keske.cunku hamileysem hic bisey yapamazlarmis rontgen falan cekilemez anlasilamaz oyle de.o yuzden bu ay ins hamile degilimdir de fitik tedavimi olurum.cunku benimki eminim ya fitik.ya baska bisey gecen ay da kalcama igne batar gibi agrilar kramplar girmisti yurumekte zorlaniyodum hatta ama onemsemedim bu ay da boyle oldum.kasigima vuruyo ara ara.hala agrilarim gecmedi ama hafif saga yatarken agrik oluyo sol kasigim agriyo.ben hamilelikten suphelenmiyorum artik.ilk kez insallah hamile degilimdir bu ay diyorum cok.tuhafima gidiyo :))) simdi dedimya boyle hamileymisim bi de :))) şok olurum heralde...Allah doktor eline düşürmesin bazilari cok iyi bazilari çok kötü oluyo sen takilma canim beyin cerrahiye adet olursan git ki insallah gitmezsin rabbim şafi adiyla sifa versin kuzuma
Tamam canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..Yarın kayinvaldem ameliyat olacak yapamayabilirim kuzumm ertesi gün inşallahh
Günaydın nasılsın
İyim Allah'a şükürTeşekkürler çok şükür sen nasılsın
Gnydn cnm naptin test yapabildin mi bu arada gecmis olsun kayinvaliden icinGünaydın kizlarr
Yok canım yapamadım hastanedeyim yaa aslında şeytan durtuyo git kan ver diye :)) teşekkür ederimGnydn cnm naptin test yapabildin mi bu arada gecmis olsun kayinvaliden icin
Etiketlemeni bekliyorum dort gozle ver kani bencedeYok canım yapamadım hastanedeyim yaa aslında şeytan durtuyo git kan ver diye :)) teşekkür ederim
Git kan ver canım :) merakla bekliyoruzYok canım yapamadım hastanedeyim yaa aslında şeytan durtuyo git kan ver diye :)) teşekkür ederim
Insallah fitik degilsindir kuzum benim 2 tane fitigim var ve seni cok iyi anliyorum akut donemlerde resmen yasam kalitemi dusuruyo fitigin kesin bi tedavisi yok sadece igne ve ilacla baskiliyorsun eger hamileysende nasibin diyceksin kendini yormadan geciricensagol cnm valla bel fitigi varsa hamile degilsem gitsem de muayenemi olsam keske.cunku hamileysem hic bisey yapamazlarmis rontgen falan cekilemez anlasilamaz oyle de.o yuzden bu ay ins hamile degilimdir de fitik tedavimi olurum.cunku benimki eminim ya fitik.ya baska bisey gecen ay da kalcama igne batar gibi agrilar kramplar girmisti yurumekte zorlaniyodum hatta ama onemsemedim bu ay da boyle oldum.kasigima vuruyo ara ara.hala agrilarim gecmedi ama hafif saga yatarken agrik oluyo sol kasigim agriyo.ben hamilelikten suphelenmiyorum artik.ilk kez insallah hamile degilimdir bu ay diyorum cok.tuhafima gidiyo :))) simdi dedimya boyle hamileymisim bi de :))) şok olurum heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?