2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar bugün de geçsin diyorum aslında çünkü negatif sonuca alerjim var artık :) bugün de olmazsam yarın yaptirirım artik merakiniz ve desteginiz için teşekkür ederim iyi ki varsınız
Insallah hamilesindir kuzum ya azcik topik şenlensin hamile haberlerine ihtiyacimiz var rabbim gonlume gore versin❤

Kızlar merhaba valla aileme söylemekte nasıl zorluk çekiyorsam buraya yazarken de zorlandım. Benden umutlu olan güzel haberler bekleyen gonlu guzel arkadaşlarım üzgünüm bugün sabaha karşı malesef regli oldum öğlene doğru da yoğunlaştı yani yerelesme kanamasi filan değil kızlar onu söyleyim. Beklediğim günden 1 gün önce geldi benimkiler Yani cuma yi bile beklemedikler. Sabah biraz üzüldüm ağladım sonra bi kahve içtim çikolata yedim şimdi iiyyim canlar :)) ikinci aşılama için kolları sıvadım Dışarı çıktım daha önce istenilen evrakları hazırladım. Yarin dr da uygun görürse ikinci aşılama için strat vereceğim inşallah Bu süreçte Büşra Şeyma Şengül Sumeyyeler gamze burcu Zeynep.... orda adını ve nicini hatirlyamadıgim iyi dileklerde bulunan güzel yürekli arkadaşlarıma tekrardan çok teşekkür ederim iyi ki varsınız herşey gonlunuzce olsun Sizlerden güzel hamile haberlerı yazmanızı bekliyorum ❤❤❤❤

Buraya yazarken zorladımı okuduktan sonra kalbim ağzımda okudum bi an hamilesin sandım devamını okuduğumda hayalkırıklığı oldu benm için.Güçlü duruşuna hayran kaldım.Maalesef bizim kontrolümüzde değil bazı şeyler ama sabrın sonu selamet...sadece zamanı belli değil.Dualarım kalbim sanki yıllarca dostluğumuz varmış gibi içten seninle.Çok istiyorum çok güzel haberleri dıymak.Gönül bağım seninle her zaman duamdasın.Rabbim isteyin vereyim diyor elbet verecek hayırlı zamanı bekliyor

Kuzummm cok uzuldum ama cabuk toparlanmana cok sevindim cnm ins senin icin hersey guzel olcak ve pes etmedikce rabbim sana ve diger kizlara ins en kisa zamanda nasip edecek ins isteyen herkes bir gun o annelik duygusunu tadacak sen sakin yilma uzulme kuzumm

Ahhh canim yaaa canini sakin skma inan ne diyecegimi bilemiyorum caresiz olan durumumuza rabbim care olsun benim daha asilamam bile yapilmadi adete 3gun kala ancak olur dediler yani benimde bu asilamadan umudum yok cunku yumurtalar 12mm uzerine cikamadilar daha rabbim yardimcimiz olsun kuzum hakkimizda hayirli olani boyleymis demek yeni ay yeni umut olur insallah sen ,sumeyye ve adet olan diger arkadaslarim icin❤

İnsan bu tarihleri hiç unutmuyor canım ben geçen sene 4 Ağustos bebeğimi kaybettim.Onun doğacağı tarihide bende gititği tarihide asla unutmam.
Rabbim bu acı günlerin tesellisini ödülünü elbet gönderiyor.O merhamet edenlerin en merhametlisi.

Nasıl güzel bi insansın sen eminim duygularına karşılıklı cünku❤❤ Amin kuzum inşallah. ❤❤

Amin kuzum amin inşallah sende okudum adet olmuşsun sende sıkma canını. Bende inanıyorum bu kadar güzel yürekli bir insan muhakkak anne olacak daha vakti gelmedi demekki Güzel günler mutlu haberler alacağımız günler gelecek insallh❤❤

Amin canım yeni ay yemı umutlarla gelir insallah. Sende sıkma canını açıkçası merak ediyordum asilaması ne oldu acaba diye hayırlısi olsun kuzum. Yeterki yumurta olsun esinde sıkıntı olmasın sabrın sonu selamet gülüm inşallah ❤❤

Kızlar ben namazlarından sonra herkese dua ediyorum hamilelerin evlatlarına sağsalim kucağına alması için evlat hasreti çekenlerin en kısa zamanda evlat sahibi olmaları için inşallah duam kabul olur elimden geldiği kadar dua ediyorum yer gök dua üstüne kurulmuş

Sagol canm Allah razı olsun

Kuzum yaa işte topikten beklentilerimiz böyle pozitif olmak vee pes etmemek ama malesef hepimiz ilk anda pes ediyoruz RABBİM hepimizin nasibini bekletiyor işte hayırlı evlat olsunda şimdi veya zamanla farketmez

Kuzular bugün arkadaşa gittim tombis bir ninesi var hergun camiiye gidiyor yaşlı ama hiç öyle dünyada gözü yok belki bilirsinz camiide toplanıp dua zinciri yapıyorlar ve seçili insanlar herşeye tövbe etmiş insanlar alınıyor o dua zincirinin icindekiler ne dua ederse kabul olurmuş ben kendi eşimden biliyorum oda gittiği ici için ben 41 hurmanın üstüne meryem süresi okutuyorum onada soyledm kizm sen hepsini okut bana getir ben goturucm hepimiz niyet edip duamızı edicz hurmalara ve sana vericz eşinle yersin dedi İnşAllah hayirlisiyla olur dedi benimde aklıma sizler geldnz ve hepinizin ismini kağıda yazdm ama eşleriniz ismini bilmedigim için soyleyemedm teyzecm bunların adına da duanı et ve hediye et dedm oda tamam dedi dua etmek bizden vermek ALLAH tan İnşAllah vesile olurda en kısa zamanda herkesin haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…