- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.101
Amin canm İnşAllahSmydnz kuzum Allah kabul etsin ne güzel yapmışsın dualar çok iyi geliyor insanın ruhuna inşallah güzel haberlerini alcaz
Allah razı olsun canm...Kuzular bugün arkadaşa gittim tombis bir ninesi var hergun camiiye gidiyor yaşlı ama hiç öyle dünyada gözü yok belki bilirsinz camiide toplanıp dua zinciri yapıyorlar ve seçili insanlar herşeye tövbe etmiş insanlar alınıyor o dua zincirinin icindekiler ne dua ederse kabul olurmuş ben kendi eşimden biliyorum oda gittiği ici için ben 41 hurmanın üstüne meryem süresi okutuyorum onada soyledm kizm sen hepsini okut bana getir ben goturucm hepimiz niyet edip duamızı edicz hurmalara ve sana vericz eşinle yersin dedi İnşAllah hayirlisiyla olur dedi benimde aklıma sizler geldnz ve hepinizin ismini kağıda yazdm ama eşleriniz ismini bilmedigim için soyleyemedm teyzecm bunların adına da duanı et ve hediye et dedm oda tamam dedi dua etmek bizden vermek ALLAH tan İnşAllah vesile olurda en kısa zamanda herkesin haberini alırız
Ne güzel insanlarsiniz Allah razı olsun...Benim işim hallolsun başkasından banane demeyen ne güzel bi grup olduk biz rabbim gönlumuze göre versin inşallahAmin canm İnşAllah
Canım olmadın daha dimi :)Ne güzel insanlarsiniz Allah razı olsun...Benim işim hallolsun başkasından banane demeyen ne güzel bi grup olduk biz rabbim gönlumuze göre versin inşallah
Yok kuzucum :)) tık yokCanım olmadın daha dimi :)
Smydnz cnm allah bin kere razi olsun senden ve teyzeden yaa nasil guzel insanlarsiniz hepiniz yaa sukurlwr olsun rabbime sizleri sengulun vesilesiyle bana karsima cikartti hepimiz once birbirimize anr kendimize dua eder olduk Kelebekcikk34 cnm sana katiliyorum o tesbihler cekelim adetleriyle ve cektigimiz o hz zekerriyanin duasini da cekelim bence ama
Canm insan kendisi için istediğini başkası icinde isteyince anlam buluyor zaten elimizden sadece dua etmek geliyor keşke daha fazlasını yapsak ama çok şükür RABBİM bize dua etmeyi bile nasip etmiş birbirimize bizde yapiyoruz tek isteğimiz biran önce olması hayırlısıylaSmydnz cnm allah bin kere razi olsun senden ve teyzeden yaa nasil guzel insanlarsiniz hepiniz yaa sukurlwr olsun rabbime sizleri sengulun vesilesiyle bana karsima cikartti hepimiz once birbirimize anr kendimize dua eder olduk Kelebekcikk34 cnm sana katiliyorum o tesbihler cekelim adetleriyle ve cektigimiz o hz zekerriyanin duasini da cekelim bence ama
Amin canm amin iste vesile olanlar sagolsun RABBİM tez zamanda hepimize nasip etsinNe güzel insanlarsiniz Allah razı olsun...Benim işim hallolsun başkasından banane demeyen ne güzel bi grup olduk biz rabbim gönlumuze göre versin inşallah
Kuzum ne demek bi isim verdim sadece duası niyeti teyzemden artıkSmydnz Canım Allah razı olsun ne güzel düşünmüşsün Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah Kelebekcim sana da katılıyorum canım dua psikolojik olarak rahatlıyor insanı Turkuaz bugün giemedi sanırım. Olursa bende katılırım inşallah
Insallah kuzummm insallahh pek umudum yok dualarinda benide unutma esimde morfoloji sikntisi var insallah bi mucize olur bizim icinAmin canım yeni ay yemı umutlarla gelir insallah. Sende sıkma canını açıkçası merak ediyordum asilaması ne oldu acaba diye hayırlısi olsun kuzum. Yeterki yumurta olsun esinde sıkıntı olmasın sabrın sonu selamet gülüm inşallah ❤❤
Oh bee süper :))Yok kuzucum :)) tık yok
Sen boyle bizleri dusunup bu guzeŕlliklere vesile kildin ya rabbimde seni bebeginle mujdelesin allahim sendende o teyzedende razi olsum dua boyle birsey iste nasibin nerdeyse mesafelerin onemi yok iyiki rabbim sizleri karsima.cikarmis ne oadar sukretsem azdirKuzular bugün arkadaşa gittim tombis bir ninesi var hergun camiiye gidiyor yaşlı ama hiç öyle dünyada gözü yok belki bilirsinz camiide toplanıp dua zinciri yapıyorlar ve seçili insanlar herşeye tövbe etmiş insanlar alınıyor o dua zincirinin icindekiler ne dua ederse kabul olurmuş ben kendi eşimden biliyorum oda gittiği ici için ben 41 hurmanın üstüne meryem süresi okutuyorum onada soyledm kizm sen hepsini okut bana getir ben goturucm hepimiz niyet edip duamızı edicz hurmalara ve sana vericz eşinle yersin dedi İnşAllah hayirlisiyla olur dedi benimde aklıma sizler geldnz ve hepinizin ismini kağıda yazdm ama eşleriniz ismini bilmedigim için soyleyemedm teyzecm bunların adına da duanı et ve hediye et dedm oda tamam dedi dua etmek bizden vermek ALLAH tan İnşAllah vesile olurda en kısa zamanda herkesin haberini alırız
Oyyy kuzum yaa yaptığımız şey yeterku dua olsun elimize yapışmıyor yaa RABBİM sizden de razı olsun canm kimseyi evlat hasretiyle sinamasn İnşAllahSen boyle bizleri dusunup bu guzeŕlliklere vesile kildin ya rabbimde seni bebeginle mujdelesin allahim sendende o teyzedende razi olsum dua boyle birsey iste nasibin nerdeyse mesafelerin onemi yok iyiki rabbim sizleri karsima.cikarmis ne oadar sukretsem azdir
fitik ameliyatla gecmiyor mu cnm peki ?Insallah fitik degilsindir kuzum benim 2 tane fitigim var ve seni cok iyi anliyorum akut donemlerde resmen yasam kalitemi dusuruyo fitigin kesin bi tedavisi yok sadece igne ve ilacla baskiliyorsun eger hamileysende nasibin diyceksin kendini yormadan geciricen
Aminnnn insallahh canim benim❤Oyyy kuzum yaa yaptığımız şey yeterku dua olsun elimize yapışmıyor yaa RABBİM sizden de razı olsun canm kimseyi evlat hasretiyle sinamasn İnşAllah
Canim kasigimada vuruyo tek bir bacagimada vuruyo ama fitik agrisi bi tuttumu degim gibi yasam kaliteni dusurur. Sık idrar olayini yasamadim daha ama fitigin ilerleyen evrelerinde o olay var sende fitiktan olacagini dusunmuyorum ben RABBIM sifa versinfitik ameliyatla gecmiyor mu cnm peki ?
senin fitiginda kasigina vuruyor mu cnm benim ara ara vuruyor malesef
bir de cok sık tuvalete cikiyomusun dedi doktoe evet dedim.cidden oyle.fitik boyle mi yapiyo.ya fitikla hamilelik belirtileri ne kadar ayni :)
fitik hamileligi zorlastirmiyomu cnm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?