2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Günaydın canlarım

Ben hala adet olmadım dün test yaptım negatifti gerçi dün çok su içmiştim onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama bu kadar geçikmesi normal mi 4 gün oldu kist mi oluştu acaba

Günaydın canlarım

Ben hala adet olmadım dün test yaptım negatifti gerçi dün çok su içmiştim onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama bu kadar geçikmesi normal mi 4 gün oldu kist mi oluştu acaba
Yok canım herkesn bünyesi farklı belki geç yumurtamışsındır bu ay düzenin şaşmıştır.Hemen kötü düşünme.Zaten yeterice canın sıkılıyordur birde bunu kafaya takma canım Yani kendime göre diyorum

Tamam canım ben biraz daha dişimi sıkayım o zaman :)) teşekkür ederim kimseye söyleyemediğim şeyleri sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız

Çok şükür iyiyim canım iyi gidiyo evdeyim daha hiç mide bulantım olmadı çok şükür :) biraz halsizlik var sadece..

Senin nasıl gidiyo canım ??
İyi gidiyor Allah'a şükür paşamın tekmeleri hergün daha kuvvetleniyor hiç bi sıkıntı yok rabbime şükürler olsun sadece çok çabuk acıkıyorum

İyi gidiyor Allah'a şükür paşamın tekmeleri hergün daha kuvvetleniyor hiç bi sıkıntı yok rabbime şükürler olsun sadece çok çabuk acıkıyorum
Maşallah canım darısı bana inşallah :) ben de çabuk acıkıyorum ama hafif az yiyorum daha 1 kilo aldım :) sıcakda da çok iştah olmuyo zaten

Maşallah canım darısı bana inşallah :) ben de çabuk acıkıyorum ama hafif az yiyorum daha 1 kilo aldım :) sıcakda da çok iştah olmuyo zaten
İnşallah Can'ım darısı senin bebişe tekmeleri ile uyandırsın seni bende hafif şeyler yiyorum bu Aralar burda yağmur yağıyor biraz serinledim yoksa sıcak çok kötü etkiliyor

İnşallah Can'ım darısı senin bebişe tekmeleri ile uyandırsın seni bende hafif şeyler yiyorum bu Aralar burda yağmur yağıyor biraz serinledim yoksa sıcak çok kötü etkiliyor
ay inşallah canım ya bi öğrenseydik cinsiyetini..

Burada yağmıyo hiç bayadır sıcakdan başım ağrıyo ilaç alamıyorum, soda içiyorum iyi geliyo..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…