- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.121
Evet cnm onu bende farkettim cok bebek cikiyo tv de ve ben her gordugumde gozyaslarimi siliyorumbu ara bebek reklamlari mi cogaldi yoksa bana mi oyle geliyo...
sinir oldum iyice ...
bat 5 gun stres tavanda..
Yok canım herkesn bünyesi farklı belki geç yumurtamışsındır bu ay düzenin şaşmıştır.Hemen kötü düşünme.Zaten yeterice canın sıkılıyordur birde bunu kafaya takma canımGünaydın canlarım
Ben hala adet olmadım dün test yaptım negatifti gerçi dün çok su içmiştim onun etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama bu kadar geçikmesi normal mi 4 gün oldukist mi oluştu acaba
Tamam canım ben biraz daha dişimi sıkayım o zaman :)) teşekkür ederim kimseye söyleyemediğim şeyleri sizinle paylaşıyorum iyiki varsınızYok canım herkesn bünyesi farklı belki geç yumurtamışsındır bu ay düzenin şaşmıştır.Hemen kötü düşünme.Zaten yeterice canın sıkılıyordur birde bunu kafaya takma canımYani kendime göre diyorum
İnşallah test pozitif çıkar bu hayırlı cuma gününde@mervem-metemTurkuazKrampon
Canlarım birazdan test almaya giderim ve hemen yazarım Size dua edin de pozitifi goreyim
Canımm mübarek cuma günü, sela okunuyo şimdi Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah..@mervem-metemTurkuazKrampon
Canlarım birazdan test almaya giderim ve hemen yazarım Size dua edin de pozitifi goreyim
Hayırlı cumalar arkadaşım..Nasılsınız hanımlar hayırlı cumalar
Nasılsın canım hamilelik Nasıl gidiyorHayırlı cumalar arkadaşım..
Çok şükür iyiyim canım iyi gidiyo evdeyim daha hiç mide bulantım olmadı çok şükür :) biraz halsizlik var sadece..Nasılsın canım hamilelik Nasıl gidiyor
İyi gidiyor Allah'a şükür paşamın tekmeleri hergün daha kuvvetleniyor hiç bi sıkıntı yok rabbime şükürler olsun sadece çok çabuk acıkıyorumÇok şükür iyiyim canım iyi gidiyo evdeyim daha hiç mide bulantım olmadı çok şükür :) biraz halsizlik var sadece..
Senin nasıl gidiyo canım ??
Maşallah canım darısı bana inşallah :) ben de çabuk acıkıyorum ama hafif az yiyorum daha 1 kilo aldım :) sıcakda da çok iştah olmuyo zatenİyi gidiyor Allah'a şükür paşamın tekmeleri hergün daha kuvvetleniyor hiç bi sıkıntı yok rabbime şükürler olsun sadece çok çabuk acıkıyorum
İnşallah Can'ım darısı senin bebişe tekmeleri ile uyandırsın seni bende hafif şeyler yiyorum bu Aralar burda yağmur yağıyor biraz serinledim yoksa sıcak çok kötü etkiliyorMaşallah canım darısı bana inşallah :) ben de çabuk acıkıyorum ama hafif az yiyorum daha 1 kilo aldım :) sıcakda da çok iştah olmuyo zaten
ay inşallah canım ya bi öğrenseydik cinsiyetini..İnşallah Can'ım darısı senin bebişe tekmeleri ile uyandırsın seni bende hafif şeyler yiyorum bu Aralar burda yağmur yağıyor biraz serinledim yoksa sıcak çok kötü etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?