- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.141
Hadi cnm hbrlerini bekliyoruz ins bize de umut olcaksin cnm rabbim ins yuzumuzu guldursun yaa@mervem-metemTurkuazKrampon
Canlarım birazdan test almaya giderim ve hemen yazarım Size dua edin de pozitifi goreyim
Cinsiyetini ögrenene kadar sabretmen lazım inşallah erken gösterir cinsiyetini ben nevşehirde oturuyorum burda iki gündür yağıyor mis gibi kokuyor ben yağmurun kokusunu içime çekiyorum paşam karnımdan tekmeler atıyoray inşallah canım ya bi öğrenseydik cinsiyetini..
Burada yağmıyo hiç bayadır sıcakdan başım ağrıyo ilaç alamıyorum, soda içiyorum iyi geliyo..
Bizlerede bol dua edin hanimlar ins bizlerde yasayalimCinsiyetini ögrenene kadar sabretmen lazım inşallah erken gösterir cinsiyetini ben nevşehirde oturuyorum burda iki gündür yağıyor mis gibi kokuyor ben yağmurun kokusunu içime çekiyorum paşam karnımdan tekmeler atıyorne kadar muhteşem bişey rabbim herkese annelik duygusunu tatdırsın
Aminn Canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..Cinsiyetini ögrenene kadar sabretmen lazım inşallah erken gösterir cinsiyetini ben nevşehirde oturuyorum burda iki gündür yağıyor mis gibi kokuyor ben yağmurun kokusunu içime çekiyorum paşam karnımdan tekmeler atıyorne kadar muhteşem bişey rabbim herkese annelik duygusunu tatdırsın
Elimden geldiği kadar dua ediyorum evlat hasreti çeken herkes için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyeBizlerede bol dua edin hanimlar ins bizlerde yasayalim
Doğru diyosun canım hanımlar Hakkı'nızı helal edin eğer sizleri üzdüysem çok özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem bigün sizde evlat sahibi olacaksınız rabbimin izniyle rabbim tez zamanda Göbüşlerinizi doldursunAminn Canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..
Bizim yazdıklarımızı kızlar okuyup üzülüyo olabilir huzursuz yazdım hep hakkınızı helal edin canlarım..
Kuzum Allah razı olsun olsun bende menzile gitmiştim orda çok dua etmiştim Rabbim kabul etsin inşaAllahKuzular bugün arkadaşa gittim tombis bir ninesi var hergun camiiye gidiyor yaşlı ama hiç öyle dünyada gözü yok belki bilirsinz camiide toplanıp dua zinciri yapıyorlar ve seçili insanlar herşeye tövbe etmiş insanlar alınıyor o dua zincirinin icindekiler ne dua ederse kabul olurmuş ben kendi eşimden biliyorum oda gittiği ici için ben 41 hurmanın üstüne meryem süresi okutuyorum onada soyledm kizm sen hepsini okut bana getir ben goturucm hepimiz niyet edip duamızı edicz hurmalara ve sana vericz eşinle yersin dedi İnşAllah hayirlisiyla olur dedi benimde aklıma sizler geldnz ve hepinizin ismini kağıda yazdm ama eşleriniz ismini bilmedigim için soyleyemedm teyzecm bunların adına da duanı et ve hediye et dedm oda tamam dedi dua etmek bizden vermek ALLAH tan İnşAllah vesile olurda en kısa zamanda herkesin haberini alırız
Aa çok şaşırdım neredeyse 3 günün geçti.. çok mu su içtin testi atsana bi canım@mervem-metemKelebekcikk34 TurkuazKrampon S_V_S_88 Burcummmmm123 kalbim mucizelerim
Kizlarr nur topu gibi bi "negatifim" oldu hayırlı olsun :))
Hayırlısı olsun ya@mervem-metemKelebekcikk34 TurkuazKrampon S_V_S_88 Burcummmmm123 kalbim mucizelerim
Canım benim ya çok şaşırdım valla ama hayırlısı olsun inşallah öbür aya, ümitsizlik yok ❤Yok kuzum ben bugun geç uyandım ilk idrari mla yaptım ama negatif hayyalet bile yok...çok net bi negatif :) aksama adet olurum @mervem-metem
Kız bu böyle yazılır mı aklım çıktı ya tam sevindim sonra şok saniyede ruh halim değişti...puf@mervem-metemKelebekcikk34 TurkuazKrampon S_V_S_88 Burcummmmm123 kalbim mucizelerim
:))) kendimle dalga geçiyorum aslında kuzum :) alıştık artık negatife dalgaya vuruyorum artıkKız bu böyle yazılır mı aklım çıktı ya tam sevindim sonra şok saniyede ruh halim değişti...puf
Hayırlısı be canım ne diyim eskisi gibi üzülmedim inan vardır bi bildiği rabbiminCanım benim ya çok şaşırdım valla ama hayırlısı olsun inşallah öbür aya, ümitsizlik yok ❤
Öyle Canım ben de o kadar bıkmıştm ki tek çizgi görmekden, çifti mucize gibiydi.. 16. Ayın sonunda oldu çok şükür.. Rabbim büyük canım inşallah hepinizi tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla sevindirir..Hayırlısı be canım ne diyim eskisi gibi üzülmedim inan vardır bi bildiği rabbimin
Merveee az önce cope atmak için elimé aldım bi baktım hafif bi çizgi olusmusssÖyle Canım ben de o kadar bıkmıştm ki tek çizgi görmekden, çifti mucize gibiydi.. 16. Ayın sonunda oldu çok şükür.. Rabbim büyük canım inşallah hepinizi tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla sevindirir..
Testin resmini bi atsanaMerveee az önce cope atmak için elimé aldım bi baktım hafif bi çizgi olusmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?