2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

ay inşallah canım ya bi öğrenseydik cinsiyetini..

Burada yağmıyo hiç bayadır sıcakdan başım ağrıyo ilaç alamıyorum, soda içiyorum iyi geliyo..
Cinsiyetini ögrenene kadar sabretmen lazım inşallah erken gösterir cinsiyetini ben nevşehirde oturuyorum burda iki gündür yağıyor mis gibi kokuyor ben yağmurun kokusunu içime çekiyorum paşam karnımdan tekmeler atıyor ne kadar muhteşem bişey rabbim herkese annelik duygusunu tatdırsın

Bizlerede bol dua edin hanimlar ins bizlerde yasayalim

Aminn Canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..

Bizim yazdıklarımızı kızlar okuyup üzülüyo olabilir huzursuz yazdım hep hakkınızı helal edin canlarım..

Aminn Canım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..

Bizim yazdıklarımızı kızlar okuyup üzülüyo olabilir huzursuz yazdım hep hakkınızı helal edin canlarım..
Doğru diyosun canım hanımlar Hakkı'nızı helal edin eğer sizleri üzdüysem çok özür dilerim kimsenin kalbini kırmak istemem bigün sizde evlat sahibi olacaksınız rabbimin izniyle rabbim tez zamanda Göbüşlerinizi doldursun

Kuzum Allah razı olsun olsun bende menzile gitmiştim orda çok dua etmiştim Rabbim kabul etsin inşaAllah

Hayırlısı be canım ne diyim eskisi gibi üzülmedim inan vardır bi bildiği rabbimin
Öyle Canım ben de o kadar bıkmıştm ki tek çizgi görmekden, çifti mucize gibiydi.. 16. Ayın sonunda oldu çok şükür.. Rabbim büyük canım inşallah hepinizi tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla sevindirir..

Merveee az önce cope atmak için elimé aldım bi baktım hafif bi çizgi olusmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…