- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.161
Zeynep valla piskolojim bozuldu okurken nasıl bir uf çektiysem yanımdaki kadın uf deme Allah de dedi hastaneye gitmiştimde. O hayalet çizgi bende de oluşmuştu düşük olduğunda canım bende tam çöpe atacakken belirdi ama sonrasi gelmedi Dilerim senin geç döllenme olmuştur insallah hamile olursunda topik senlenir biraz.@mervem-metemKelebekcikk34 TurkuazKrampon @S_V_S_88 Burcummmmm123 kalbim mucizelerim
Kizlarr nur topu gibi bi "negatifim" oldu hayırlı olsun :))
Ayyy Pardon yaa sizi germisim istemeden :) 6 aydır negatife alisinca dalgaya vurdum :) hayırlısı valla test de bozuk olabilirZeynep valla piskolojim bozuldu okurken nasıl bir uf çektiysem yanımdaki kadın uf deme Allah de dedi hastaneye gitmiştimde. O hayalet çizgi bende de oluşmuştu düşük olduğunda canım bende tam çöpe atacakken belirdi ama sonrasi gelmedi Dilerim senin geç döllenme olmuştur insallah hamile olursunda topik senlenir biraz.
Canım evde bilgisayar yok telden de atılmiyor bildiğim kadariylaTestin resmini bi atsana
Yok atılıyor çek dosya yükle yazan yerden yükleCanım evde bilgisayar yok telden de atılmiyor bildiğim kadariyla
Resmi kırp olur ozmanDenedim olmuyor ya
Yaa yüreğimize indircen :) çek dosya yükleden yükle bakalım bi merak ettim :)Merveee az önce cope atmak için elimé aldım bi baktım hafif bi çizgi olusmusss
Bilemedim canımKızlar buZeze493 ün testi 2.çizgi çok silik var dimi..
Ya canım kan versen daha net olurCanimcim betulcum yardımima koştu sağolsun@mervem-metem
Kuzum bence çizginin yeri bellidir ben göremedim zaten hiç güvenmem bu ev testlerineKızlar buZeze493 ün testi 2.çizgi çok silik var dimi..
Canım bekle istersen 1-2 gün daha olmazsan kan ver canım geç döllenmedir inşallah hamilesindirCanimcim betulcum yardımima koştu sağolsun@mervem-metem
Kuzucum var birseyler ama bencede bi kan testi versen cok iyi olur bizide merakta birakmaKizlar ben de çok umitlenmiyorum zaten suan negatif kabul ediyorum heveslenmemek için.adetimi beklemeye koyuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?