2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Zeynepciim benm adete 4 gun kala boyle cıkmış tı. Adet gunu de kan vermiştim. İnş vardır canm.. Rabbim bilir zamanını tabi ki...

ayy acaba fitik ilerledimi ki bende ondan sık tuvalete cikiyorum
aslinda bugun hic belim agrimadi sadece kasigima bi kac kez agri girdi geri de gitti bugun iyiydim
ama soyle bi durum var bende temizlik yaptiktan sonra belim cok agriyor bir de o gun ve hep ayaktaysam agri oluyor eve misafir geldiginde hep ister istemez hareket halinde oluyorum o zamanlarda da agri oluyor.ben fitik oldufunu dusunuyorum cnm malesef ama cok sukur iyiyim bugun
ah bi de sirt agrisi kacinilmaz her gun yasiyorum bu agriyi ders calisirken

Evet cnm onu bende farkettim cok bebek cikiyo tv de ve ben her gordugumde gozyaslarimi siliyorum
bende bi ara oyleydim gozlerim dolardi ama 3 yili devirdim artik olmuyo oyle.
sadece bazi anlar cok fazla duygusallasiyorum. bi an bi resim goruyorum. benimde boyle bebegimle bi pozum olsa fena mi olurdu diyorum.
bazen depresiflesiyorum ben anne olamicakmiyim hic acaba diyorum bazi salaklar bile anne oldu ben hala olamadim diyorum.
bazen hamileligimi ogrencegim gun aklima geliyo acaba diyorum ne yaparim ki o gun bi suru plan proje geliyo aklima suslemeler vs..
dogmamis cocuga don biciyorum bazen.kizim olursa soyle oglum olursa soyle yapcam diyorum...
hatta hangi bebek arabasini hangi emzigi hangi besigi alacagima bile karar verdim simdiden...
bi magazada goruyorum bebek elbiselerini ya da ayakkabilari almamak icin zor tutuyorum kendimi oyle tatli minnaklar ki ama almiyorum alirsam daha kotu olurum ...
olmuslugum da var.bi gun bebek gormeye gitcem arkadasima hediye aldim bebisi icin ertesi gun vercem hediyeyi ama o gun paketini iki uc kez acip acip bakmisligim aglamisligim vardi...
sanki biraz icimi dokmus gibi oldum cnm kusura bakma :)
kisacasi artik eskisi gibi aglayip sizlanmiyorum icimde burukluk var sadece...

Kizlar ben de çok umitlenmiyorum zaten suan negatif kabul ediyorum heveslenmemek için.adetimi beklemeye koyuldum
cnm heveaini kirmak istemem zaten artik mecbur alistik negatiflere.hatta pozitif ciksa da inanmicaz o kivama geldik :)
uzmek istemem seni ama o testler belli bi sire.gecrikten sonra gecersiz oluyo ya i ne kadar beklettin bilemiyorum ama ilk baktigin dogru oluyo.20 30 dk bekletirsen kendigilinden siliklesiyo ikinci cizgi o da gecersiz oluyo.kullanim klavuzunu okursan fark ediceksin cnm.bende oyle bi yarim saat bekletmistim merak etmistim siliklesmisti cidden.ama dogru degildi tabi adet olmusttum hatta hemen ardindan
ama tabi ki idrar testi kesin degil bunu biliyoriz cnm kesin suphen varsa kan vermen daha dogru olur

Ayy hadi inşallah kuzum umut oldun şimdi
Canım pazar sabahı Test ını tekrarla diğer testine göre koyulaşmışsa kan testi verirsin... Hadi inşallah. Bir de atesi ölçen varsa sabahları ölç. Atesin düşerse adet olacaksın demek... Yukselirse yada aynı kalırsa hamilelikte şüphelen canm

Cnm hepimiz ayni duygular icindeyiz gercekten buraya yazip sizlerle paylasinca bi nebze de olsa icim aciliyo ama gun boyu bende cok dusunuyorum anne olamayacak miyim diye pozitifi gorup havalara ucacagim ani yasamayacak miyim cevabi da kendim veriyorum tabi ki hayir diyorum yani bana anne olmak ruya hayal gibi artik

@mervem-metem ve kalbim mucizelerim canlarim bu topik hepimizin icini doktugu yer sizlerde tabi ki konusacaksiniz hamile konularini da konusulcak tabi ki bence kimse rahatsiz olmamistir ben sadece sizden dualar istedim bizi ancak siz anlarsiniz canlarim sahsen ben burda kimi hamis olcak bu ay diye dort gozle topigi takip ediyorum ve hamile olanla beraber cok seviniyorum cunku artik kardes gibi olduk resmen kimsenin sizin konusmalarinizdan rahatsiz oldugunu dusunmuyorum canlarim

Canım benim teşekkür ederim kendi adıma ama ben yine dikkatli olucam :) ben hepinizi merak ediyorum burada birbirimize çok dualar ettik bir bağ kurduk hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz ❤❤

Hep duamlarımdasınız canım rabbim sizlerede nasip edecek inşallah anne olmayı biz bebişlerle ilgili konuşurken kendimi kötü hissettim sanki gözünüze sokar gibi asla öle bi niyetim yok rabbim sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar versin kendi hamileligimi öğrendiğim kadar çok Mutlu olurum sizler hamile olduğunuz Zaman rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Sen en iyisi bi beyin cerrahiye adet snrasi git kuzum şikayetlerin o yönde cünkü rabbim tekrardan sifa versin

Sura suresinin 49.ayetini biliyor musunuz? Kızlar günaydın... Kadının biri hamile kalma hikayesini yazmış.. Ettiği duaları paylaşmış... Meryem suresi, 707 ya varis, sura suresi duaları bazıları

" Âlemlerin rabbi olan Allah'ım, sen çok yücesin ve sonsuz kudret sahibisin. Yerde ve gökte var olan bütün mevcudatın hâkimi sensin. Sen hüküm gününün de sahibisin. Ey Allah'ım sonsuz rahmetinden bize de rahmet et. Sonsuz kudretinden bizim de kalplerimize neşe saç. Bize hayırlı bir evlat nasip et. Ümmetinin hayırlı evlatlarını yetiştirmeyi bize de nasip et. Bizi çocuklarının kabahatlerinden dolayı başı öne eğilmişlerden kılma. Sen azimsin, sen hâkimsin. Biz yalnız sana secde eder ve yalnız sana dua ederiz. Şüphesiz sen duaları layıkıyla işitensin. Allah'ım dualarımı kabul et. Âmin."........bu duayı sürekli aklına geldikçe gün içinde tekrar etmiş.11) Yumurtalıkların şifâsı için Şura sûresinin 22.âyeti kerimesi okunur.“Günlük 818 defa ‘Estağfirullah’ demeye devam etmelerini tavsiye buyurmuştur. Karı kocanın ikisi de istiğfara devam ederse, sonuç daha çabuk hasıl olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…