2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar iyi akşamlar birsey soracaktım ya idrarım da ayıptır söylemesi ama tortular var. Seffaf seffaf pıhtılar var. Bu durumu yaşayan var mı.. İlginç bir durum bu böbreklerim de mi sorun var ki

ayni gorusteyim cnm anne olmak bazilarina gore siradan bi olay ama bana gore de tamamen hayal...
şu bebelac reklami beni uzuyo onun harici de iyi olmaya calsiyorum cok sukur
reklamin basinda diyoya " ben hamileyiiiiimmmmm " diye icim bi kotu oluyo....
ah bi de su kpss kazansam havalara uccam :)

Canım benim teşekkür ederim kendi adıma ama ben yine dikkatli olucam :) ben hepinizi merak ediyorum burada birbirimize çok dualar ettik bir bağ kurduk hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz ❤❤
cnm ben de sahsen rahatsizlik duymuyorum. burda hamile arkadaskari gordukce umutlaniyoruz bizim icin daha iyi cnm
hem etrafimizda da bi suru hamile bayan var onlardan kacacak degiliz.mecbur bu gercekle yuzlesmek zorundayiz
Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin bize de dua edin cnm hamilelerin duasi kabul olur derler ne kadar dogru bilmiyorum.Rabbim bana ve isteyen hak eden herkese versin insallah hayirli saglikli evlat
ben sahsen kendi adima sizi gordukce umutlaniyorum bazen de diyorum ben de profilimin altina sizinki gibi hamilelik cizelgesi uygulamasi yapabilcekmiyim acaba o gun grlcek mi diyorum.imreniyorum size kisacasi cnm bi cok arkadasta oyle eminim.zaten sizi gectim etrafimda bi suru hamile ya da yeni bebek sahibi olmus insanlar var ama onlardan kacmiyorum aksine bebislerini seviyorum bol bol ama opemiyorum doya doya ( hijyen acisindan) iste o cok zoruma gidiyo....kendi bebisim olsa bol bol oper isirirdim :))))

Canım yaş kaç senin ? Kaç yıllık evlisiniz.

Canım benim çok tatlısın hep duamdasınız Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. ben de 16 ay bekledim her ay daha çok üzüldüm şimdi çok şükür hamileyim ama bişey olursa diye de hep panik içindeyim hamile olunca yepyeni telaşlar başlıyo :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah mıncıra mıncıra sevelim bebişlerimizi

selâm kızlar maşallah liste hamislerle dolu rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah...
inşallah da listede bekleyen arkadaslar tez zamanda hayirlisi ile sağlığıyla minik minicik bebislerine hamiş olup kucaklarina alirlar ...
allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah..
duamda kalbimde tummm istiyenlerle herzaman dualarimdasiniz ... sabirla duayla gelecek inşallah
ben 3 yil bekledim simdi hamileligime inanamiyorum kucagima almak nasip olur inşallah.. hicbir zaman umudu kesmeyin rahat olun ben beklemediğim ayda hamile oldum inşallah güzel haberler sizlerden de gelecek

Amin insallah canim benim guzel dileklerim icin cok sagol rabbim seninde bebegini korusun kucagina almayi nasip etsin insallah

tesekkurler cnm insallah en cok istegim tatli tatli isırip mincirmak ve limon damlatmak agzina :)))) cok tatli oluyolar suratlarini eksitirken :))

kizlar benim bat 9 agustos
gogus agrisi belirtilerim her zamanki gibi klasik yandam bastirinca agri oluyo.oyle uclarda agri yok malesef
kisaca ozet geciyim kizlar 》
gecen pazar asiri sol kasik agrimdan acile gitmistim.doktor ultrasona bakip kist ya da enfeksiyon olmadigini fitik olabilecegini soylemisti genel cerrahiye yonlendirdi gittim kasiginda fitik yok belinde olabilir beyin cerrahina git dedi.bende adetimi beklemeyi uygun gordum hamilelikse falan diye
her neyse bi gun ara ara surek kalcya igne batmasi seklinde agrim ve son iki gundur belimdeki agrim gecti.bugunse sol kasigima ara ara agri giriyo.agri girip cikiyo degisik adet agrisi gibi degil bu agri kizlar pek tarif edemiyorum o yuzden
bende sizce test yapsammi yarin??
ve negatifse beyin cerrahina gitsemmi ??yoksa biraz daha mi beklesem ???

Canım iyi geceler yarın sabah ilk idrarın test yap..ertesi gun de git Dr una... Rabbim şifa versin... Aklına kötü birsey getirme... İçin rahat etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…