- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.221
Adet olan çok oldu ya enejisi düştü herkesin ovülasyon dönemine kadar bi çökme oluyor herkeste ister istemez.Naber kızlar niye kimseden ses soluk yok herkes kabuğuna mı çekildi :)
Yok canım olamadım daha 7. gün oldu bugün ctesi bi daha test yaptım o da negatif bekliyorum öyleAdet olan çok oldu ya enejisi düştü herkesin ovülasyon dönemine kadar bi çökme oluyor herkeste ister istemez.
Sen naptın adet oldun mu canım?
Rahim kendini ancak toparlıcak demekki canım normaldir. Kimisi 2-3 ay sonra hamile kalıyor.Kimsii 6 ay bak benm 1 seneyi buldu hamile kalmam.Hayırlı şekilde olsunda Allah o günleri unuttursun güzel anılarla.Yok canım olamadım daha 7. gün oldu bugün ctesi bi daha test yaptım o da negatif bekliyorum öyle
Bende bekliyorum sabırsızlıkla... Bugun ay tutulması var.. Bol bol dua edin.. Olumsuz hiç birsey düşünmeyin.... Rabbim kabul etsin inşaallhhhKızlar bana bildirim gelmemiş şimdi okudum yazılanları. Benim bu aydan umudum yok biliyorsunuz kaçırdım. Ama yine de bi umut işte. Yumurtlama kanamasinin ardından bugün 8.gunum 1 hafta 10.gune adet olurum sanırım.
Bu ay hamile haberi alamicaz mi acaba
Amin inşallah canım benimRahim kendini ancak toparlıcak demekki canım normaldir. Kimisi 2-3 ay sonra hamile kalıyor.Kimsii 6 ay bak benm 1 seneyi buldu hamile kalmam.Hayırlı şekilde olsunda Allah o günleri unuttursun güzel anılarla.
Sen de mi adet oldun cnm?Bu ay daha mutlu haberler alamadıkya herkesin modu düştü maalesef... İnşallah bundan sonrasında alırız o haberleri herkesten
Maalesef... Bu ay pek ümitli değildim zaten. Aşılama tedavisine başlıycam şimdide, olmazsa daha da uğrasmıycam akışına bırakıcam. Yani öyle yapmayı düşünüyorum en azından :) böyle çok yıpratıyoruz kendimizi vallaSen de mi adet oldun cnm?
Ne tekrarı canım :))Tekrar
Mesaj tekrari:)) yazdığım mesaj 2 3 kere çıkınca öyle yaziyorumNe tekrarı canım :))
sagol cnm yaptim ama negatif malesefCanım sabah ilk idrarla yapılan test derler... Sen öglen yapıcaksan eger su çok içme de ögle yap..
aynen valla benimde zaten iki gunum var test yaptim negatif yine sasirdimmi hayir :)Adet olan çok oldu ya enejisi düştü herkesin ovülasyon dönemine kadar bi çökme oluyor herkeste ister istemez.
Sen naptın adet oldun mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?