- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #16.241
P Pembissanne adet oldun mu
Valla ilk kez senden duydum şimdi hic bilmiyorumYaTurkuazKrampon birileri yazmış demiş RUyamda altın gördüm hamile kaldım. Civciv gördüm yazmış. Hamileymiş...
Hayırlısı olsun cnmOlmadım canım ama dün test yaptım negatif bugünde adet olucak gibiyim kasiklarmda ağrı var hafif
Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay bendede yumurta akı kıvamında akıntı olmuştu adetime son 1 hafta kala daha fazla olmuştu akıntı 1 hafta sonra hamile olduğumu ögrendim erken döllenme ile hamile kalmışım belki sende hamilesindir inşallah öyledir hamilesindir umarımKızlar acil durum
Biliyorsunuz adetimin 17.gununde yumurtlama kanamasi yaşadım (hayatimda ilk kez) kanama olduktan 2 gün sonra yumurta akı kivaminda akintim geldi tamam dedim yeni yumurtladim lakin 4 gün önce o yumurta akı kivamindaki akinti tekrar geldi ve biraz önce o yumurta akı yine geldi onun disindaki günler hiç birsey yok.
Ben ovulasyon testi kullanirken çift cizgi gördüğüm zaman geliyordu o akintidan bi daha da hiç gelmiyordu kafam çok karisik benimbu ay neden 3 kez geldi
Ben sey okumuştum bir önceki ay bazen yumurtlama oluşup catlamazmış. Sonraki aya kalırmış. Belki böyle birsey oldu.Kızlar acil durum
Biliyorsunuz adetimin 17.gununde yumurtlama kanamasi yaşadım (hayatimda ilk kez) kanama olduktan 2 gün sonra yumurta akı kivaminda akintim geldi tamam dedim yeni yumurtladim lakin 4 gün önce o yumurta akı kivamindaki akinti tekrar geldi ve biraz önce o yumurta akı yine geldi onun disindaki günler hiç birsey yok.
Ben ovulasyon testi kullanirken çift cizgi gördüğüm zaman geliyordu o akintidan bi daha da hiç gelmiyordu kafam çok karisik benimbu ay neden 3 kez geldi
2 ihtimal var umarım senin dedigindirBen hamile olduğumu öğrendiğim ay bendede yumurta akı kıvamında akıntı olmuştu adetime son 1 hafta kala daha fazla olmuştu akıntı 1 hafta sonra hamile olduğumu ögrendim erken döllenme ile hamile kalmışım belki sende hamilesindir inşallah öyledir hamilesindir umarım
3 kez geldi yogun bi şekilde hemde öyle az da değil ne bilim kafam bayagi karistiBen sey okumuştum bir önceki ay bazen yumurtlama oluşup catlamazmış. Sonraki aya kalırmış. Belki böyle birsey oldu.
İnşallah hamilesindir namazlarımdan sonra hep dua ediyorum sizin için rabbim dualarımı kabul etsin2 ihtimal var umarım senin dedigindir
Amin canım inşallah. 10 güne belli olurİnşallah hamilesindir namazlarımdan sonra hep dua ediyorum sizin için rabbim dualarımı kabul etsin
18 agustosta müjdeli haberini bekliyorum bayrama hamiş olarak girersin inşallahAmin canım inşallah. 10 güne belli olur
Ay canım bilemedim ki bende şimdiKızlar acil durum
Aslında bat 12 agustos cnm 4 gün var ama benim belli olmuyor ama yumurtlama kanamasina göre hesaplarsam 17 ağustosta olmam lazım18 agustosta müjdeli haberini bekliyorum bayrama hamiş olarak girersin inşallah
Allahim umarım hamileyimdir ve bayrama hamile gireriz allahim inşallah ya çok sevinicemAy canım bilemedim ki bende şimdi
İnşallah tutmuştur canım
Bende merak ettim
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindirAslında bat 12 agustos cnm 4 gün var ama benim belli olmuyor ama yumurtlama kanamasina göre hesaplarsam 17 ağustosta olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?